Rippituoli


  • nainen

Minulla oli suhde...  3

Minulla oli suhde varattuun itseäni reilusti vanhempaan naiseen jolla lapset ja mies kotona. hän pokasi minut ja sekoitti pääni. itse olen sinkku ja lapseton nainen. suhdetta kesti 3kuukautta. kaipaan häntä - hänen kosketustaan ja yhteisiä hetkiämme. lenkkeilyä jne. ensikerran elämässäni koin olevani tasavertaisessa suhteessa. en kadu enkä vaihtaisi päivääkään pois. jatkaisin jos hän palaisi. rikoin kaikkia elämänperiaatteitani silti ei tunnu pahalta eikä väärältä. kaipaan häntä. aikaisemmin en ole tällaista tehnyt.

JATKOIN TUNNUSTUSTANI TÄNÄÄN:

Olen tämän tunnustuksen kirjoittaja - siis alkuperäinen kirjoittaja. Suhde on takana. Sain siitä paljon. Olen jatkanut elämääni - hän myös perheensä kanssa. En itse menisi avioliittoon kulissien vuoksi mutta ymmärrän hyvin naisia jotka ovat tehneet niin aikoinaan. Nykypäivä on toista.

Rakkaus ja rehellisyys itselle on tärkeintä. Tämä on ainoa suhde varattuun kaapissa olevaan ihmiseen, muita kaapissa olevia olen nähnyt mut en avioliitossa olevia. En kadu mitään - ennen tuomitsin tällaisen en enää. en tee toiste mutta älkää ihmiset lähtekö sellaiseen mikä ei tunnu sydämmessä oikealta eli avioliitto tms jos olette jotain muuta.

t. entinen n27v :) nyt jo hieman vanhempi.

JATKAN VIELÄ : joskus moralisoi jotain minkä itse rikkoo - rikkoo myös itseään vastaan samalla, suhde tuntui pahalta - mutta lopulta näin jälkikäteen sanon en tekisi samaa enään, mutta en kadu. sain paljon. En ole se pettäjä vaan hän, mutta tein väärin - annoin vietellä itseni. mutta kokemus tämä oli. En ota uusiksi. ENkä kadu, opin paljon. Hänen tapaamisensa on ollut askel pidemmälle omassa elämässä.


  • 30 v mies

Hajotin vähän...  10

Hajotin vähän työnantajan omaisuutta päivänä muutamana, en tahallani mutta ajattelin kertoa, kun tällaiselle tempulle varmaan löytyy käyttöä muillakin. Nimittäin jostain oli käsiini tarttunut semmoinen suht vahva magneetti, jonka kanssa näpertelin samalla kun tein duunia läppärillä. Jossain vaiheessa laskin sen magneetin läppärin päälle ja huomasin, että se vetää jotain puoleensa koneen sisällä, no pari kertaa siinä heiluttelin edestakas niin kovalevy hajosi. IT-tyyppi sanoo että korjauskelvottomaksi meni ja kaikki data hävinnyt... tietenkään en kertonut mitä oikeasti tapahtui. Onneksi säilytin kaikkia työtiedostoja verkkolevyllä, muuten olisi pistänyt vituttamaan. Mutta jos teitä joskus kiinnostaa tehdä jollekin källit niin toi on hyvä kikka, siitä ei edes jää koneeseen ulkopuolelle mitään jälkiä!


  • 23 v mies

Inhoan sitä että minuun...  16

Inhoan sitä että minuun kosketaan. Yritän välttää kättely tilanteita mahdollisimman paljon. Inhoan erilaisia juhlia, koska sielä voi joutua halaamaan tyyppiä kenen vuoksi juhlat pidetään.
Olen kyllä sosiaalinen ja viihdyn ihmisten parissa.


  • 25 v mies

Olin tossa viikonloppuna...  23

Olin tossa viikonloppuna viettämässä hiihtolomaa Tahkolla. Ekaks pokasin jonkun parikypäsen varatun muijan rinteestä ja nussin sitä rinneravintola "pehkubaarin" vessassa, sen jälkeen nussin vielä jonkun kalliin ja uuden lumilaudan ja jätin oman huomattavasti halvemman ja vanhemman lumilaudan tilalle. Et taas tuli kyl säädettyä pikkupäissään ihan tosissaan. Mut jos haluu römpsää niin hiihtokeskuksissa on kyllä varma saanti, kaikkihan sinne on tullu loppupeleissä vaan nussimaan. Sanoisin et ruotsinristeilyt on pudonnut sijalle 2 näissä römpsä hommissa.=)


  • 23 v nainen

olen rakastunut...  6

olen rakastunut parhaaseen kaveriini(mies). tekisin mitä vaan tuhotakseni kaikki hänen suhteensa toisiin naisiin



  • 25 v nainen

Olen harrastanut seksiä...  16

Olen harrastanut seksiä vanhemman ukkomiehen kanssa. Oli aika kivaa ja jännittävää kun ei voinut kertoa kellekään, se jäi vain meidän kahden väliseksi tuhmaksi salaisuudeksi:)

Nyt haluaisin pidemmän suhteen vanhemman miehen kanssa, ja tietenkin salaisen. Olisi ihanaa tavata hotellissa hänen "työmatkallaan". Hänen täytyisi tietenkin olla varakas, älykäs ja itsestään huolta pitävä. Hän ostelisi minulle lahjoja ja palvoisi maata jalkojeni alla. Ah...

Oikeasti en pystyisi siihen, koska kärsisin niin huonosta omatunnosta koko ajan, jos varattua miestä panisin. Mut saahan sitä aina haaveilla...;)


  • 27 v mies

Olin Tammikuussa 2...  24

Olin Tammikuussa 2 viikkoa Pattayalla. Vaimolle sanoin olevani lapissa. Pidin päivisin koko ajan pitkiä vaatteita, jotta mikään muu alue kuin kasvot eivät ruskettuisi. Kotiin tultuani vaimoke vaan tokaisi: "oi kun on tainnu pohjoisessa olla hyvät hiihtokelit ku on noin kaunis rusketus tullut"
- Jep, hyvät oli "hiihtokelit" pääs lykkimään oikein tosissaan!



  • mies

Ennen olin kiltti ihminen...  7

Ennen olin kiltti ihminen joka halusi auttaa toisia. Mutta kukaan ei auttanut minua. Nyt olen täysi paska joka ei auta ketään ja joka saa hyvän mielen toisten epäonnesta.


  • 30 v mies

Mä syön duunissa...  21

Mä syön duunissa ilmatteeksi, eli en laita ruksia nimeni kohdalle niin kuin pitäis. Säästää huntin kuussa mutta vähän omatunto soimaa.



  • mies

Kävin aikanaan...  20

Kävin aikanaan psykologin ja psykiatrin juttusilla muutaman kerran valittamassa stressistä. Heidän mukaansa minulla on jo teini-iästä saakka ollut lievä masennus. Masennus on kausiluonteista, se tulee ja menee eikä ikinä kestä noin 2 viikkoa pitempään.

Kieltäydyin lääkehoidosta enkä käynyt enää tapaamassa ko. psykologia tai psykiatria. Olen yrittänyt olla positiivisempi ihminen, mutta ajoittaiset masennukset jatkuvat silti.

Olen ollut nyt jonkin aikaa ns. ylikoulutettu työtön. En viitsi mennä suorittavan tason töihin, koska uskon saavani vielä jonkun esim. toimistoapulaisen paikan. Koulutukseni ja työkokemukseni on sinällään keskitasoa parempi, mutta pahoin pelkään, että minusta ei tule koskaan "menestyjää".

Tunnustus tässä on, että en ole koskaan kertonut näistä asioista kenellekään. Pelkään, että hoitoon hakeuduttuani minulle tuputettaisiin taas mielialalääkkeitä.


  • 25 v nainen

Olen seurustellut useiden...  29

Olen seurustellut useiden miehien kanssa ja pettänyt heistä jokaista. Kyllästyn seurusteluun nopeasti. Tällä hetkellä olen sinkku ja pyörittelen montaa kaveria yhtäaikaa. Tajusin että minussa on näköjään nymfomaanin vikaa.. Vaikka seksielämä onkin vilkasta, harrastan myös paljon masturbointia siinä välissä. Onkohan liika joskus liikaa?


  • Anonyymi

Huuhtelen persettäni...  11

Huuhtelen persettäni istuessani pöntöllä vetämällä vessan samalla, useaan kertaan. Vitsi et tuntuu hyvälät!!


  • 24 v mies

Olen runkkari! Runkkaan...  39

Olen runkkari! Runkkaan aina kun herään tai menen nukkumaan. Päivän aikana yleensä runkkaan ainakin kerran. Olen runkannu niin paljon et mun munakin on käyrä.


  • nainen

Aion käydä ennustajalla...  28

Aion käydä ennustajalla kysyy et onko suhteellani tulevaisuutta. Jos vastaus on ei, jätän poikaystäväni. Vaikka eihän se helppoa tule oleen, mut suhtaudun noihin juttuihin suht vakavasti.


  • 24 v nainen

Olen lähdössä...  39

Olen lähdössä viikonloppuna Sveitsin alpeille viikoksi lomalle. Pakkasin juuri 6 kortsua pesuboksiin. Mielessä kävi että onkohan tarpeeksi. Aion takuulla nussia loman aikana, ihan sama missä ja milloin. Ja ainostaan kauniita miehiä, ihan sama miten kusipäitä muuten on.


  • 25 v mies

Ärsytän...  24

Ärsytän tyttöystävääni tahallaan, jotta syntyisi riita. Tämä siksi, koska suuttunut nainen ja riiteleminen kiihottavat minua enemmän kuin mikään muu. Valitettavasti tyttöystävää ei riitely kiihota, joten riitamme eivät koskaan johda kiihkeään rakasteluun. Riidan ollessa kuumimmillaan menen aina työhuoneeseeni ja panen oven lukkoon. Tyttöystäväni luulee minun menneen mököttämään ja jää vielä oven taakse raivoamaan useaksi minuutiksi. Todellisuusessa runkkaan työtuolissani Fleshlight-tekopilluun. Tyttöystäväni ei tiedä tekopillustani, eikä pornostanikaan, koska olemme sopineet, ettei hänellä ole asiaa työhuoneeseeni.