Rippituoli

  • 22 v nainen

Olen malli, painan 48kg...  53

Olen malli, painan 48kg, minulla on erittäin vihreät silmät. Ollaan seurusteltu mieheni kanssa 1v 8kk ja sinä aikana olen muuttunut täysin. En arvosta itseäni, kadulla toivon olevani näkymätön, inhoan katsoa peiliin ja suihkussa itken salaa kun sattuu niin paljon. Mieheni haluaa minua kerran 2vk:ssa ja silloinkin täysin pelleillen, hän ei koskaan suutele minua, nuole minua... toisinaan halaa. Itse roikun liikaakin hänessä kiinni. Olen loppu, en ole enään itseni. Tuskin koskaan enään nauran ja ystävät ovat kadonneet. Teen kaiken hänen eteensä, hänen ei tarvitse tehdä itse edes leipiään tms. En saa tehdä mallin töitäni, päivätyöni lisäksi koska se on HUORAAMISTA hänen mielestään. Olen perunut monta monta keikkaa koska en uskalla ottaa niitä, olen niin hajalla etten jaksa kuunnella sitä miten tarvitsen kirkkaat lamput ja kaikki ihmiset ihailemaan itseäni, se ei ole totta sillä tarvitsisin vain mieheni ihailua ja rakkautta, arvostamista ja hyväksymistä. Tunnen olevani maailman rumin ja huonoin ihminen, mutta viime aikoina on alkanut tuntua kuin olisin jo melkein näkymätön.


  • nainen

Vaikka pian nelivuotinen...  14

Vaikka pian nelivuotinen suhteemme on ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta ollut kiihkeä etäsuhde, ei kummallekaan ole koskaan tullut mieleen edes ehdottaa, että voisimme tapailla muita ollessamme erossa. Minua on alkanut kiihottaa ajatuskin siitä, että suhteeseemme tulisi kolmansia osapuolia. Vaikka minä haluan elämääni vain yhden tietyn ihmisen maailmassa, kaikki muut kiinnostavat minua koko ajan enemmän. En tiedä onko kumppanini on asiasta samaa mieltä. Koska en ole uskaltanut kysyä asiaa häneltä, olen olen ollut omatoiminen ja harrastanut vieraitten miesten kanssa seksiä ihan uteliaisuuttani.


  • nainen

Olen ulkomailla kolmatta...  24

Olen ulkomailla kolmatta kuukautta ja kuukausi sitten tapasin miehen. Sain vihdoinkin elämäni ensimmäisen orgasmin yhdynnässä! Upeaa..luulin jo että jotain vikana, mutta miehen valtava varustus teki siitä totta! Ongelmana enää se, että kuinka voin unohtaa hänet tosta vain..


  • 23 v mies

Haluan exäni ajattelevan...  16

Haluan exäni ajattelevan että mulla menee helvetin huonosti hänen takiaan, vaikkei oikeasti kovin huonosti mene. Hän satutti muo aikanaa tosi pahasti, mutta jotenkin mulla on sellainen olo että hän ei tajua tai ainakaan välitä siitä että kuinka pahasti hän muo satutti. Haaveilen jopa hetkestä että menisin hänen luokseen, laittaisin aseen suuhuni ja painaisin liipaisinta. Tällästä en kuitenkaan todellakaan tee, koska mulle ei edes mene kovin huonosti. En vaan missään nimessä halua exäni tietävän sitä. Sitten hän kai ajattelisi että se mitä hän aikoinaan teki oli ihan ok tai että se ei olisi vaikuttanut muhun kovin paljoa.



  • 89 v mies

Vietän paljon aikaa...  5

Vietän paljon aikaa peilin edessä ja huomaan olevani erinomaisen sarmikas herrasmies.



  • 27 v nainen

harrastin tuossa joku...  15

harrastin tuossa joku aika sitten seksiä kahden naimisissa olevan miehen kanssa. Oli kyllä paras mahdollinen nautinto!:)



  • 28 v mies

Puhun kavereilleni pahaa...  17

Puhun kavereilleni pahaa mun tyttöystävästä, väitän että hän on mustasukkainen hirmu ym. Ja asiat ei ole totta. Mut on jotenkin siistiä kun kamut ihmettelee miten oon sellasen akan kaa..
Lisäksi kamut ei ala moralisoimaan mua kun joskus satun pettämään muijaani, sanovat vain että ihan oikein sellaiselle akalle.


  • 21 v mies

Ostin Cristal...  12

Ostin Cristal shampanjapullon. Hauskinta tässä on se, ettei ole juhlimisen syytä ja olen matalapalkkaisella alalla. Ei kaduta kummiskaan.


  • 40 v mies

Kävin Virossa peniksen...  31

Kävin Virossa peniksen pidennysleikkauksessa. Ennen velttona 3 cm pitkä kaluni on nyt 5,5 cm pitkä, erektiopituus on edelleen 11 cm. Kullia on vähän vaikea saada emättimeen kun se sojottaa erektiossa kohti suoraan alas ja on muutenkin epästabiili. Erektioni ei ole ihan yhtä kova kuin ennen. Syksyllä otan vielä paksunnoksen. Mä olen ylpeä itsestäni että uskalsin mennä tohon leikkaukseen, ei enää ahdista kyrvän koko. Suosittelen.


  • 23 v mies

Pari vuotta sitten olin...  37

Pari vuotta sitten olin syksyllä tulossa autolla kaverin luolta, semmoista pienempää sivutietä. Kello oli jotain yhdeksän illalla. Yhden talon kohdalta juos kissa tielle ja allehan se perhana jäi, ei oikeasti mahtanu mitään sille.

Kissa hoiperteli takas pihaan ihan paskana ja minä ajoin perässä, kun sen talossa näky olevan valot päällä. Soitin ovikelloo ilmoittaakseni, että näin ikävästi kävi. No, kukaan ei tullu avaamaan, ja samalla se kissa siinä pihassa alko kouristella. Ihan hirveetä katsottavaa ku se kärsi. Se kouristeli niin että mun oli pakko päättää sen tuskat, joten lopetin sen iskulla päähän oven vieressä olevalla pölkyllä. (juu oon hirvee ihminen, oikea emäpaska)

Pihassa oli auto, joten vastuuni tuntevana miehenä hain rekisterinumeron perusteella omistajan puhelinnumeron ja soitin. Omistaja oli vanhempi mies, jolle tunnustin syntini. Ukko oli ihan asiallinen ja jopa vielä kiitti kun olin ilmoittanut, ei ollu mitään vaateita asian suhteen. Sano olevansa töissä, että kotona oli vaan hänen 9-vuotias tyttönsä.

No mä sitten jatkoin matkaa.
Jälkeenpäin rupesin kelaamaan tilannetta sen tytön kannalta. Ajatelkaa: oot pienenä yksin kotona, ja Viiru on menny ulos leikkimään. Pimeä tuli, ja ovikello soi. Et uskalla avata, mutta kurkkaat ikkunasta. Siellä joku hullu äijä tappaa pikku-Viirun puupöllillä. Ei ihme ettei avannu ovee. Olen varmaan omalta osaltani kasvattanut terapian tarpeessa olevien nuorien määrää. Toivottavasti tytöstä ei kasva mikään piripää.


  • 18 v mies

En tiedä yhtään mikä...  13

En tiedä yhtään mikä minua vaivaa mutta kun aina katselen muumeja telkkarista ni alkaa kiiltomato vinkuu ni on aina pakko runkata..Erityisemmin kiihotun nipsusta..


  • 27 v

Olen nainut kaverini...  31

Olen nainut kaverini mummoa joka on iältään 74 , olemme harrastaneet seksiä jo jokusen aikaa , onko tämä teidän mielestä väärin?


  • mies

Petin mun vaimoa ja jäin...  16

Petin mun vaimoa ja jäin kiinni...kaduttaa ihan helvetisti,en tajuu miks petin...rakastan vaimooni yli kaiken mut kännis sit pitää olla tollanen idiootti... :(


  • 17 v mies

rakastan kaikkia en vihaa...  10

rakastan kaikkia en vihaa ketään, en puhu pahuuksia kenenkään selän takana, olen komea, tykkään katsoa itseäni peilistä, olen lojaali, kuuntelen mielelläni muitten ihmisten ongelmia, huijaan hyvä uskoisilta ihmisiltä rahaa netiss, mutta lain piirissä, en tee mitään opiskelun eteen olen vaan kaikkien kaveri and thats it.


  • 23 v nainen

Pääsiäisen aikaan...  13

Pääsiäisen aikaan baarista lähti mukaan töistä tuttu tyyppi. Jatkoilla se ilmotti, että taitaa olla aika lähteä kotiin. No minä olin hieman eri mieltä elettyäni puutteessa jonkin aikaa. Eihän sekään sitten vastaan laittanu. Saatiin hommat hoidettua ja seuraava muistikuva on sitten aamulta, ku heräsin yksin. Illalla se tyyppi laitto sitten viestiä, että oli yrittäny herätellä ennen ku oli lähteny..V..u että hävettää!! Varsinainen sleeping beauty. Kaiken lisäksi se ois ollu ihan varteenotettava tyyppi..


  • 40 v mies

Mulla on iso nenä mutta...  18

Mulla on iso nenä mutta pienehkö kalu joten naiset usein käyttävät nenääni pilluissaan ja perseissään pippelini sijasta istuessaan naamallani.


  • 33 v mies

olen vain...  11

olen vain yksinkertaisesti niin heikkona hyvännäköisiin naisiin etten ajattele mitä teen lähes joka kerta kun olen baarissa... olen naimisissa ja kerran jääny kiinni asian tiimoilta... voi olla että seuraavaks menee muija ja penskat mummolaan... vitutta jo mut kun jokin vaan ottaa musta otteen kun nään hyvin itsestään huota pitäneen muijan niin olen mennyttä miestä, osaan käsitellä muijia oikeasti hyvin, puhua ja olla rento heidän kanssa jutellessani. sit hommat etenee vaan ittekseen... ja toinen johtaa toiseen... enkä osaa edes katua... saamari, pitäis varmaan olla menemättä baareihin....