Lomaa internetistä

  • tictac

Loman kunniaksi tuli sitten pyrähdettyä viikoksi etelään. Semmoiselle ihan tavalliselle suomalaiselle pakettimatkalle, kun kerran halvalla pääsi ja Suomen kelit oli mitä oli.

Reissu nyt oli just sitten just sitä itteään. Syömistä, viiniä, olutta, uimista, aurinkoa ja laatuaikaa. Mutta jutun pointti oli kuitenkin siinä, että mä olin koko reissun irti internetistä! Viikko ilman sähköpostia, facebookkia, citiä, hesaria tai yhtään mitään normaaliin arkeen liittyvää sähköistä viestintää. Paikallista telkkariakaan ei jaksanut katella ja jalkapalloakin tuli nautittua vain yhden pienen tuopillisen ajan rantakahvilassa. Kännykkä mulla oli yleensä päivät huoneessa ja eikä mua kyllä äitiä lukuunottamatta kukaan tainnu kaivatakaan.

Elämä on mukavampaa kun ei tarvitse koko ajan roikkua täällä. Oma normaali elämänpiiri on vaan niin kyllästetty internetillä, että pitää näköjään lähteä reissuun päästäkseen siitä eroon. Jos mun nyt pitäisi elää viikko kotona ja jättää netti koskematta, niin vieroitusoireet voisivat olla verrattavissa tupakkaan tms. Ja eihän netissä itsessään mitään pahaa olekaan, se vaan vie joskus liikaa aikaa siltä muulta elämältä.

Ja nämäkin ajatukset mä lykkäsin sitten lopulta tänne citiin. Mutta minkäs teet, tää on kyllä yhtälailla mun maailmaa kuin lähikauppakin. Joskus on vaan ihan hyvä luopua joistain asioista hetkeksi ja puntaroida niiden merkitystä uudestaan.

2 kommenttia

WilleWau

17.6.2010 09:27

Kyllä kaikenlainen irtiotto näistä nykymaailman sähköisistä yhteyksistä on väliin itse kullekin paikallaan,

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus