Juuso Rautiainen, kuva: Pavel Kasinski
14.7.2017

Musta Lammas – Juuso Rautiainen

Ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/musta-lammas]Mustan Lampaan[/url] jokainen ruokalaji valmistetaan alusta asti itse. Pohjolan puhtaat metsät, pellot ja järvet ovat keittiön inspiraation lähteenä. Annosten takana näkyvät lähialueen tuottajat, metsästäjät ja kalastajat. Ravintolassa uskotaan, että…

Marko Loman
7.7.2017

Carelia – Marko Loman

Esittelyvuorossa helsinkiläisklassikon henkilöstöä: [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Olen Marko Loman, [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/carelia]Ravintola Carelian[/url] keittiömestari [b]Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?[/b] Peruskoulun jälkeen. Kävin ravintolapuolelle suuntautunutta 10-luokkaa, jolloin innostuin alasta….

Sami Kinnusen kuvasi Sami Tirkkonen
30.6.2017

Isä Camillo – Sami Kinnunen

TableOnlinella on ilo toimia myös Kuopion Ravintolamestareiden yhteistyökumppanina. Esittelemme kesän aikana useampia konsernin keittiömestareita, heistä ensimmäisenä [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/isa-camillo?tlink=Zu7ILbFBua]Isä Camillon[/url] Sami Kinnusen. Ravintolamestareiden visiona on olla Kuopion Maukkain Elämys keihäänkärkinään herkullinen ruoka,…

”Miku oli meidän häissä, ystävänä ja soittajana. Nyt teemme töitä yhdessä, toisinaan lauleskellen, usein naureskellen. Huikeen mukava heppu ja pirskatin hyvä kokki ja tiimin yhteen hitsaaja.” – Niina Isokangas
22.6.2017

Ravintola Fig – Miku Majuri

Juhannusviikkoon teemaan sopiva kokkitarina [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/ravintola-fig?tlink=Zu7ILbFBua]Ravintola Figistä[/url]. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Miku Majuri, työskentelen Ravintola Figissä vuoromestarina. [b]Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?[/b] Tähän tarinaan liittyy kuollut ja haavoittunut…

17.6.2017

Demon Otto Sovelius ja dekantoinnin taito

Demon Otto Sovelius jakaa meille viinitietouttaan vielä tässä postauksessa. Pian tapaamme uusia kasvoja niin kokkien kuin sommelierienkin osalta TableOnlinen kanavissa. Kiitos Otto ja kiitos [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/demo?tlink=Zu7ILbFBua]Demo[/url] ajastanne! [b]Otto, mitä etiketti kertoo…

Ismo Sipeläinen
16.6.2017

Finnjävel – Ismo Sipeläinen

[b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Ismo Sipeläinen, keittiömestari, Ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/finnjavel?tlink=Zu7ILbFBua]Finnjävel[/url], Helsinki [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Yläasteen köksäntunneilla se ajatus varmaan lähti itämään. Ja päätin antaa sille mahdollisuuden…

11.6.2017

Sommelier Otto Sovelius vastaa kysymyksiin

TableOnlinen yhteistyöravintoloiden sommelierit ovat lupautuneet vastaamaan meitä ja asiakkaita askarruttaneisiin kysymyksiin. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Otto Otniel Sovelius, työskentelen sommelierina ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/demo?tlink=Zu7ILbFBua]Demossa[/url] Helsingissä. [b]Milloin tajusit, että viinien parista ei…

Pekka Salmela
10.6.2017

Ravinteli Bertha​ – Pekka Salmela

Esittelyssä suositun tamperelaisen [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/ravinteli-bertha?tlink=Zu7ILbFBua]Ravinteli Bertha​n[/url] Pekka Salmela. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Pekka Salmela, Ravinteli Bertha keittiömestari/ravintoloitsija [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Varmaan pikkuhiljaa alan tajuta asian. Ei…

Otto Sovelius
4.6.2017

Sommelier Otto Sovelius, Demo

Kokkien lisäksi esittelemme ravintoloiden henkilökuntaa ja ravintola-alan osaamista laajemminkin. Seuraavana vuorossa ovat sommelierit. Viiniasiantuntijat kertovat TableOnlinelle omia vinkkejään onnistuneen ravintolakokemuksen takaamiseksi sekä vastaavat asiakkaita askarruttaneisiin kysymyksiin. Sommelier on ravintolan viiniasiantuntija,…

Niko Pelin
2.6.2017

Maxill – Niko Pelin

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva Maxill täyttää vuonna 2017 kunnioitettavat 25 vuotta. Ravintola on vuosien saatossa kerännyt itselleen uskollisen asiakaskunnan. [b]Kuka olet ja missä työskentelet? [/b]Niko Pelin 28v., keittiöpäällikkö Helsingistä. Työskentelen ravintola…