Musta Lammas – Juuso Rautiainen
Ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/musta-lammas]Mustan Lampaan[/url] jokainen ruokalaji valmistetaan alusta asti itse. Pohjolan puhtaat metsät, pellot ja järvet ovat keittiön inspiraation lähteenä. Annosten takana näkyvät lähialueen tuottajat, metsästäjät ja kalastajat. Ravintolassa uskotaan, että…
Carelia – Marko Loman
Esittelyvuorossa helsinkiläisklassikon henkilöstöä: [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Olen Marko Loman, [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/carelia]Ravintola Carelian[/url] keittiömestari [b]Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?[/b] Peruskoulun jälkeen. Kävin ravintolapuolelle suuntautunutta 10-luokkaa, jolloin innostuin alasta….
Isä Camillo – Sami Kinnunen
TableOnlinella on ilo toimia myös Kuopion Ravintolamestareiden yhteistyökumppanina. Esittelemme kesän aikana useampia konsernin keittiömestareita, heistä ensimmäisenä [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/isa-camillo?tlink=Zu7ILbFBua]Isä Camillon[/url] Sami Kinnusen. Ravintolamestareiden visiona on olla Kuopion Maukkain Elämys keihäänkärkinään herkullinen ruoka,…
Ravintola Fig – Miku Majuri
Juhannusviikkoon teemaan sopiva kokkitarina [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/ravintola-fig?tlink=Zu7ILbFBua]Ravintola Figistä[/url]. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Miku Majuri, työskentelen Ravintola Figissä vuoromestarina. [b]Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?[/b] Tähän tarinaan liittyy kuollut ja haavoittunut…
Demon Otto Sovelius ja dekantoinnin taito
Demon Otto Sovelius jakaa meille viinitietouttaan vielä tässä postauksessa. Pian tapaamme uusia kasvoja niin kokkien kuin sommelierienkin osalta TableOnlinen kanavissa. Kiitos Otto ja kiitos [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/demo?tlink=Zu7ILbFBua]Demo[/url] ajastanne! [b]Otto, mitä etiketti kertoo…
Finnjävel – Ismo Sipeläinen
[b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Ismo Sipeläinen, keittiömestari, Ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/finnjavel?tlink=Zu7ILbFBua]Finnjävel[/url], Helsinki [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Yläasteen köksäntunneilla se ajatus varmaan lähti itämään. Ja päätin antaa sille mahdollisuuden…
Sommelier Otto Sovelius vastaa kysymyksiin
TableOnlinen yhteistyöravintoloiden sommelierit ovat lupautuneet vastaamaan meitä ja asiakkaita askarruttaneisiin kysymyksiin. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Otto Otniel Sovelius, työskentelen sommelierina ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/demo?tlink=Zu7ILbFBua]Demossa[/url] Helsingissä. [b]Milloin tajusit, että viinien parista ei…
Ravinteli Bertha – Pekka Salmela
Esittelyssä suositun tamperelaisen [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/ravinteli-bertha?tlink=Zu7ILbFBua]Ravinteli Berthan[/url] Pekka Salmela. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Pekka Salmela, Ravinteli Bertha keittiömestari/ravintoloitsija [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Varmaan pikkuhiljaa alan tajuta asian. Ei…
Sommelier Otto Sovelius, Demo
Kokkien lisäksi esittelemme ravintoloiden henkilökuntaa ja ravintola-alan osaamista laajemminkin. Seuraavana vuorossa ovat sommelierit. Viiniasiantuntijat kertovat TableOnlinelle omia vinkkejään onnistuneen ravintolakokemuksen takaamiseksi sekä vastaavat asiakkaita askarruttaneisiin kysymyksiin. Sommelier on ravintolan viiniasiantuntija,…
Maxill – Niko Pelin
Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva Maxill täyttää vuonna 2017 kunnioitettavat 25 vuotta. Ravintola on vuosien saatossa kerännyt itselleen uskollisen asiakaskunnan. [b]Kuka olet ja missä työskentelet? [/b]Niko Pelin 28v., keittiöpäällikkö Helsingistä. Työskentelen ravintola…