Tiiliholvi – Pietari Parkkonen
Keittiömestariesittelyjä jatkaa Tampereen Tiiliholvin Pietari Parkkonen. Tiiliholvilla on pitkät perinteet ja se on toiminut samassa paikassa jo vuodesta 1968 alkaen. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Pietari Parkkonen, keittiömestari [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/tiiliholvi?tlink=Zu7ILbFBua]Ravintola Tiiliholvi[/url]…
Bystro – Sakari Ketolainen
TableOnlinen yhteistyöravintoloiden keittiömestareista esittelyvuorossa Sakari Ketolainen, ravintola Bystro. [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/bystro?tlink=Zu7ILbFBua]Bystrossa[/url] valmistetaan slaavilaisia ja kaukasialaisia ruokia kekseliäästi, mutta sopivasti perinteitä kunnioittaen. Kokonaisuuden kruunaa iloisen huomaavainen ja asiantunteva palvelu. [b]Kuka olet ja missä…
Zum Beispiel – Georg Simojoki
Esittelyvuorossa [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/zum-beispiel?tlink=Zu7ILbFBua]Zum Beispielin[/url] Georg Simojoki. Porvoolaisen Zumin ruoka kertoo tarinoita pyörämatkoista Meksikossa ja itäisessä Euroopassa ja tuo terveisiä Välimereltä ja Alpeilta. Keittiön kulmakivinä ovat tuoreet raaka-aineet, kasvikset ja puhtaat maut….
Lonna – Riku Laine
TableOnlinen kokkisarjaa jatkaa [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/lonna?tlink=Zu7ILbFBua]Lonnan[/url] Riku Laine. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Oon Riku Laine ja työskentelen kolmatta kautta kokkina Lonnan saaren ravintolassa. Oon saariston, ellen koko Suomen paras siianpaistaja! Tai…
C – Ilkka Isotalo
Esittelyvuorossa [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/c?tlink=Zu7ILbFBua]C[/url]:n Ilkka Isotalo. C:ssä tehdään kaikki käsin ja käytetään vain kotimaisia raaka-aineita. Sesonki on tärkeä, mutta niin on myös säilöminen, mikä mahdollistaa kotimaisten raaka-aineiden käytön ympäri vuoden. Tiivis yhteistyö…
Demo – Heikki Kivimäki
TableOnlinen yhteistyöravintoloiden kokeista esittelyvuorossa [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/demo?tlink=Zu7ILbFBua]Demon[/url] Heikki Kivimäki. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] – Lahtelainen nuori mies, kokki, talonmies, putkari, esimies, osakas, keittäjämestari, paistaja ja kalmakko yrityksessä Ravintola Demo. [b]Milloin tajusit,…
Juurella – Joni Pukkinen
Kokkisarjassa esittelyvuorossa Joni Pukkinen, [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/juurella?tlink=Zu7ILbFBua]Juurella[/url]. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] – Joni Pukkinen, Keittiömestari, Juurella. Ravintola Juurella sijaitsee Seinäjoella ja sen ruokafilosofia perustuu paikalliseen, laadukkaaseen raaka-aineeseen. Siinä missä pidämme asiakkaista…
La Maison – Pauli Novitsky
[url=https://www.tableonline.fi/?tlink=Zu7ILbFBua]TableOnline.fi[/url] julkaisee postaussarjaa, jossa päästetään ääneen ravintola-alan ammattilaisia, kuten TableOnline-ravintoloiden keittiömestareita ja muuta henkilökuntaa. Sarjan aloittaa [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/la-maison?tlink=Zu7ILbFBua]La Maisonin[/url] keittiöpäällikkö Pauli Novitsky. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] – Olen suhteellisen tasapainoinen,…