Mitkä perhearvot?

  • Aapo Puskala

Kristillisdemokraatit korostavat kovasti ns. perhearvoja. Niitä onkin helppo kannattaa, sillä kukapa perheitä erityisesti haluaisi vastustaakaan.

Mutta mitä pirua perhearvot sitten pitävät sisällään? Ja miksi pitää piiloutua noin epämääräisen sanan taakse? Sehän tarkoittaa vain sitä, ettei uskalleta sanoa suoraan, mitä kannatetaan ja vastustetaan. Perhearvot tuntuvat sisältävän aika vähän muuta kuin seksuaalivähemmistöjen syrjintä.

Jos kannattaa seksuaalivähemmistöjen syrjintää, siitä vaan, mikä tekee siitä perhearvon? Eikö seksuaalivähemmistöillä ole perheitä, tai eikö heillä saisi olla? Tarkoittaako perhearvojen perhe heteroparia, kahta lasta, farmarivolvoa ja labradorinnoutajaa? Kuinka homot ovat uhka perhearvoille? EIkö kristillinen perhe pysy kasassa, jos naapurissa asuu homopari?

Perhearvot ovat koko ajan uhattuina ja vaarassa. Selvästikin homot ovat perhearvoja vastaan tai ainakin uhka niille. Perhearvojen (mitä helvettiä ne edelleenkään on?) mureneminen johtaa yhteiskunnan luhistumiseen.

Kristilliset ovast niin huolissaan perhearvoista, että ovat perustaneet perhearvoille oman sivuston. Sieltäkään en tosin löytänyt tietoa siitä, mitä ne perhearvot ovat, ja miksi ne tuntuvat aina konkretisoituvan muiden ihmisten valintojen vastustamiseen.

Yksi asia ei ehdottomasti kuulu perhearvoihin, ja se on yksilönvapaus.

3 kommenttia

Pipboy81

5.11.2010 20:32

Semmosta tällä kertaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.11.2010 09:54

Olihan tuolla pedofiliaakin vastustavia kirjoituksia. Eikö ois saanut olla kun ne ovat pedofiilin yksilönvapautta vastaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

20.1.2011 13:41

Hyvä Aapo ! Perhearvot ovat TIETENKIN vasta arvot PERSEarvoille .Eli lapsi tehdään vain silloin ,kun kumpikin (mies ja nainen) rakkaudesta toisiinsa haluaa tehdä lapsen ja sitoutuvat toisiinsa ja omaan biologiseen lapseen ,niin kauaksi kuin kuolema heidät erottaa.Tai ainakin pyrkivät siihen!Ja jos kuitenkin eroaa ,niin kummatkin, lapsen biologiset vanhemmat, pistää lapsen edun ! oman edun edelle on läsnä ja kasvattaa.Ne on perhearvoja !Lasta ei tehdä vain siksi kun se olis niin "kivaa" saada joku herttainen mussukka jota esitellä ja puettaa tuttavapiirissä.Onhan kyllä totta että moni homopari voi olla vastuuntuntoisempi kuin hetero vanhemmat.Mutta lapsella pitää olla oikeus kumpaankin biolog. vanhempaan.)Ihminen jonka seksihalut menee uskollisuuden luotettavuuden ja perhearvojen edelle, on epäluotettava vanhempi joka tuottaa suuren pettymyksen lapselleen ja on huono esikuva ! Joka myös edes auttaa narsismin lisääntymistä yhteiskunnassa ! Eli Persearvoissa johtaa silloin ihmistä ,omat himot ja oma perse,sen sijaan että kasvaisi henkisesti rakastamaan itseään ja lähimmäistään(puolisoaan)myötä ja vastamäessä, joka on haastavaa.Rakkauden olemus pääasiassa henkinen !! Fyysinen vetovoima ja seksuaalinen himo kestää 1-2v kuumimmillaan,mutta jos sen jälkeen löytää henkisen yhteyden ja kestää nähdä omaa heikkouttaan ja jakaa sitä puolin ja toisin suhde voi kestää koko elämän. Ja siihen pitää pyrkiä kannattaessaan PERHEARVOJA !: KOTI ISÄNMAA ja pidä omaa Jumalaasi USKOA tärkeämpänä kuin muiden !! Kuitenkin kunnioittaen muidekin arvoja yhtälailla ! Jos on voimakas hoivaus vietti, voi pistää aikansa ja rahansa hankkimalla kummilapsen tai tehdä vapaaehtois työtä huumenuorien parissa tai hoivata kulkukoiria.Tai adoptoida jo olemassa oleva koditon lapsi.Peace brother !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi