Yhteiskunta

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on radikalismi.

Radikalismia!

Joskus asiat tulevat yllätyksenä.

Toimittaja-yrittäjä Taneli Heikka oli löytänyt opiskelija-aiheisen talousuutisen, jota talousmedia ei ollut raportoinut. (http://www.vihrealanka.fi/node/9194) Aalto Entrepreneurship Societyn eli vapaasti suomennettuna Aalto-yliopiston yrittäjäyhteisön tilaisuus Finlandiatalossa oli ilmeisesti liikaa perinteisille taloussedille ja tädeille.

Hassua, sillä Aaltoes:n ei pitänyt olla uutinen. Se on toiminut suhteellisen aktiivisesti kaiken aikaa.

Tapasin Aaltoes:n edustajia kesällä 2009, jolloin yhteisön kehitysaste oli vielä jotenkin hahmotettavissa. Perustamisesta oli tuolloin kulunut alle vuosi. Nyt, kun jengillä on ikään kaksi ja puoli vuotta, sen katu-uskottavuus riittää kevyesti tällaisiin Finlandia-talon pikku tilaisuuksiin:
[img]http://www.flickr.com/photos/61388976@N07/5590316308/[/img] (kuva: Tomi Pajunen / flickr.com)

Aaltoes:iin on kohdistunut melko paljon suitsutusta, monestakin suunnasta ja syystä: sillä aikaa kun Aaltoon yhdistyvät ylioppilaskunnat teroittivat kynsiään käydäkseen oikeutta omaisuuskiistasta, http://ayyfi.virtualserver20.nebula.fi/node/864?category=all
Aaltoes vaihtoi kiihdytyskaistalle ja perusti tyhjään tilaan yritysautotallin, Venture Garagen, jonka seinillä hymyilee suopeana suomalaisten bisnesenkelien kerma. http://aaltovg.com/

Hykerryttävää ja ilmeisesti myös pökerryttävää, jos ei ole tottunut siihen, että opiskelijat keksivät ja toteuttavat uusia asioita.