Seksilinkkejä!

  • Jussi Rauvola

Taistelu samppanjapullosta on alkanut! (http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/108245/) (Blogcityn luetuimmat 4.1.2010 ovat Sex and the Pity, ”Olen raskaana”, Pimp my Pimppi, Ei paneta ja Halukas nainen – siksi raflaava otsikko. Älkää siis suotta peljästykö, hyvät kuivakkaa tekstiä arvostavat lukijani.)

Edellä mainitut kolumnit käsittelevät juuri opiskelijaikäisten elämäntilanteeseen istuvia aiheita. Niistä näkee, missä me elämme.

40- ja 50-luvuilla syntyneet saattavat kiinnostua näistä neitosista (http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/107803/) ja 60- ja 70-luvulla syntyneet alkavat löytää omantahtistaan seuraa (http://www.city.fi/yhteisot/blogit/mirjawuokko/108351/).

Mutta kun nuorilla on tiedossa, että http://www.city.fi/yhteisot/blogit/karoliinas/107428/ ja http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/108141/ ,ei jää muuta vaihtoehtoa kuin silloin tällöin http://www.city.fi/yhteisot/blogit/karoliinas/108188/ .

Entä mitä olette mieltä http://www.city.fi/yhteisot/blogit/karoliinas/108379/ ? Varhaislapsuudesta asti joka paikassa keikistelleet alusvaatemainokset, 12–13-vuotiaasta alkaen kouluissa ja urheilujoukkueiden matkoilla suurkulutettu porno sekä jatkuva julkinen puhe-siitä-mistä-on-puute eivät varmaankaan voi olla täysin vaikuttamatta opiskelijaikäisten naisten ja miesten käsityksiin itsestään ja sukupuolestaan.

Toivotaan että yhteys ei hämärry liiaksi (http://www.childrenofmen.net/).

3 kommenttia

Walter de Camp

5.1.2010 14:24

"Puffi, puffata

Journalistiseen muotoon verhoiltu juttu, jonka varsinainen tarkoitus, sisältö ja idea on tekstimainonnallinen. Puffi tukee perusteettomasti ja kritiikittömästi jotakin yritystä, sen tuotteen tai palvelun myyntiä tai edistää yksityisen henkilön, yhteisön tai viranomaisen etua." www.mainostajanhakemisto.fi

Kiitos puffauksesta, Jussi! Ja samppanja on hyvää. GUL,GUL, GUL. AAAH! - Walter

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin