And the Oscar goes to... Natalie Portman!

  • DivaaniDiiva

En seurannut viime yönä Oscareita, mutta aamun lehdistä olen saanut lukea tulokset. Eipä juuri yllättänyt tuo King's Speechin menestys, tosin joku (Lauri Nurkse?) sanoi aamuradiossa sen olevan "ennalta arvattava", mikä on kyllä totta. Mutta ei se tehnyt elokuvasta huonoa, ei missään nimessä!

Olen kuitenkin todella iloinen siitä, että Natalie Portman sai parhaan naispääosan Oscarin, se oli todellakin hyvin ansaittu pysti! Tämän pätkän aion myös hankkia DVD:llä, kunhan se siinä muodossa julkaistaan. (Ja siis mullahan on ihan huikea, melkein 10 DVD-levyn kokoinen "DVD-kokoelma", joten lällällää!;)

Inceptionin menestys tehosteissa ja musiikissa oli myös aika varma nakki, eli ei mitään yllätyksiä sillä saralla. Yksi mun all-time-favoriteista Sci-Fi -sektorilla!

Ei voi sanoa, että oon intohimoinen leffaharrasta tai -tietäjä, mutta on jotenkin vain hienoa, että oon nähnyt nää pätkät. Näistä voi vaikka keskustella jonkun kanssa:)

Kirjoitettaessa soi Karen Elson: Pretty Babies

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus