Tämän vuoden projekti: Leffat

  • DivaaniDiiva

Viime vuonna tuli lisättyä aina jokaisen kuukauden kohdalle ne biisit, jotka olivat toistuvasti soittolisoillani ja siten myös kiemurtelivat korvamatoina korvissani. Toki tätäkin projektia voisi jatkaa tämän uuden projektin rinnalla, hmm..

Nyt ajattelin, että tämän vuoden projekti voisi olla miettiä/arvostella/(note to self:) muistaa lisätä tänne pohdintoja nähdyistä leffoista. En tiedä kiinnostaako tämä yhtään ketään, mutta toivon mukaan tämä voisi herättää edes jotain keskustelua. Eli, täst'edes blogissani tulee olemaan jokaisen kuukauden kohdalla ne leffat, joita olen käynyt katsomassa leffateatterissa*.

*) En siis jaksa merkata kaikkia katsomiani leffoja, tarinaa tulisi liian paljon! En ole leffafriikki sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikka paljon leffoja katsonkin, enkä tiedä elokuvista sen enempää kuin Matti Meikäläinenkään (ts. ei ole mitään media-alan koulutusta).

Ja sitten tää homma olikin ihan Let's go!;)

Kirjoitettaessa soi Burhan G & Nik & Jay: Tættere På Himlen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus