¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤

  • ZOMQandBarbieQ

¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤

¤ SOLU-TV ¤
-------------------------------------------------------------------------------- O H J E L M A PÄIVITYSHeI,tulkaas lukemaan räppäriä Pihtiputaalta.-------------------------------------------------------------------------------- Joo sain eilen hirveet säpinät, ja poliittiikka antoi aiwoille sähköä ja kyytiä.Mä oon valvonut valveutunut putkiaivo, josta fanaattisuus antoi eka raivot ja sit alkoi savuttaa. Tajusin ihan tikkana, eihän kukaan tajua mitään tosissaan. Mä järkytyin ja lähdin kulkemaan ilman kartaa tajusin: -rahvaan paikka on katveessa kaukana Hervannassa, Kakolassa - ei sillä isolla Aalla ookaan Aune-tätii amerikassa. Se diilaa paskaa ja vetää pulkaa, mut ropettaa ameerikkaa. Sitä ei saa ampua. Se on rebublikaanina tekee formaateja jossain Pasilassa. Sil on varavirtaa generattoreissa-osaa varautua. Se vetää kireitä solmuja virtaan jumittaamaan mut tähän tosi pehmeään sohvaan. Se kusettaa, mut mä en mee sinne koskaan wittullemaan. -se jakaa paskaa valoa tyhmälle kansalle, sillä tyhmyys kuuluu ansaita,eikä irti pääse verkostosta taajamaan pakoon keskustaan. Oon osa kolektiivista tajuntaa.Se tuntuu Jumalalta, mut näyttää ruudulta joka ei osaa lopettaa, ellei paina nappulaa.Se ohjelmoidaan opetamaan meille kuinka oikein douppeja nautitaan.Se valottaa sitä ainoata oikeata. Se on kai tohtori amerikassa. Mä heitin ulos koko amerikkalootan ja en kuolutkaan. Oon jumissa ilman mielikuvitusta SOLU-TeeVee asemillaan polttaa aiwoja.

Aiwoja ei voi lisämuiteihin kuulemma jakata ja ladata.Ne on ihan atomeina, pieninä palasina -päässä soi outo kohina. Se vaan voimistuu, maailma onkin kamala, en osaa pysyy kasassa -nyt harmittaa kun piti telkka hajottaa.Pennut kysyy miks Telkku se lojuu kadulla. Käskin niitä oleen hiljaa ja kuvittelemaan -käyttään mielikuvitusta. Se karkas mielestä jo ja en millään muista sitä ohjelmaa.Oli jotain jotain lisämuistista, mut tietoohan tulee joka tuutista. JOKA TUUTISTA,JOKA TUUTISTA TOISTETTAVAA ASIAA, TOSIASIAA, ASIAA, TOSIASIAA !

FIKSUILLE JA HÄIKÄILETTÖMOILLE OPPIMATSKUU:

¤¤¤¤¤¤ HOMOLOOTA.COM ¤¤¤¤¤¤¤

¤ SOLU-TV ¤
-------------------------------------------------------------------------------- O H J E L M A PÄIVITYSHeI,tulkaas lukemaan räppäriä Pihtiputaalta.-------------------------------------------------------------------------------- Joo sain eilen hirveet säpinät, ja poliittiikka antoi aiwoille sähköä ja kyytiä.Mä oon valvonut valveutunut putkiaivo, josta fanaattisuus antoi eka raivot ja sit alkoi savuttaa. Tajusin ihan tikkana, eihän kukaan tajua mitään tosissaan. Mä järkytyin ja lähdin kulkemaan ilman kartaa tajusin: -rahvaan paikka on katveessa kaukana Hervannassa, Kakolassa - ei sillä isolla Aalla ookaan Aune-tätii amerikassa. Se diilaa paskaa ja vetää pulkaa, mut ropettaa ameerikkaa. Sitä ei saa ampua. Se on rebublikaanina tekee formaateja jossain Pasilassa. Sil on varavirtaa generattoreissa-osaa varautua. Se vetää kireitä solmuja virtaan jumittaamaan mut tähän tosi pehmeään sohvaan. Se kusettaa, mut mä en mee sinne koskaan wittullemaan. -se jakaa paskaa valoa tyhmälle kansalle, sillä tyhmyys kuuluu ansaita,eikä irti pääse verkostosta taajamaan pakoon keskustaan. Oon osa kolektiivista tajuntaa.Se tuntuu Jumalalta, mut näyttää ruudulta joka ei osaa lopettaa, ellei paina nappulaa.Se ohjelmoidaan opetamaan meille kuinka oikein douppeja nautitaan.Se valottaa sitä ainoata oikeata. Se on kai tohtori amerikassa. Mä heitin ulos koko amerikkalootan ja en kuolutkaan. Oon jumissa ilman mielikuvitusta SOLU-TeeVee asemillaan polttaa aiwoja.Aiwoja ei voi lisämuiteihin kuulemma jakata ja ladata.Ne on ihan atomeina, pieninä palasina -päässä soi outo kohina. Se vaan voimistuu, maailma onkin kamala, en osaa pysyy kasassa -nyt harmittaa kun piti telkka hajottaa.Pennut kysyy miks Telkku se lojuu kadulla. Käskin niitä oleen hiljaa ja kuvittelemaan -käyttään mielikuvitusta. Se karkas mielestä jo ja en millään muista sitä ohjelmaa.Oli jotain jotain lisämuistista, mut tietoohan tulee joka tuutista. JOKA TUUTISTA,JOKA TUUTISTA TOISTETTAVAA ASIAA, TOSIASIAA, ASIAA, TOSIASIAA !

NIIN IDIKSIÄ YMS. VAIHDETAAN/MYYDÄÄN SOVITUN MUKAAN ZOMBIE MIELIVALLALLA VALITUILLE HENKILÖILLE JOTKA OVAT ILMAISSEET KIINNOSTUKSENSA JA MEILAAVAT: aaronarera@msn.com

½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½

TEKIJÄN HUOMAUTUS:

JOS JOITAKIN ZOMBIEN TEKSTIEN KUVIA TAHI REKISTERÖITYJÄ
NIMIMERKKEJÄ KÄYTTÄÄ MUAALLA KUIN ZOMBIEN KIRJOITTAMILLA SIVUILLA, VOIDAAN TEKIJÄNOIKEUKSIA JA REKISTERI - JA PATENTTIOIKEUSIEN LOUKKAAMISESTA/VARASTAMISESTA/KÄYTTÄMISESTÄ RYHTYÄ OIKEUDELLISIIN
TOINEPITEISIIN.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
MAINOS
MAINOS

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

13.10.2007 05:27

VAIN PARAS MENETTELEE
http://groups.msn.com/zombiegallery/omawebsivu2.msnw

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

14.10.2007 01:43

http://www.youtube.com/watch?v=U4FAKRpUCYY

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus