¤ ¤ pörlii ¤ ¤

  • ZOMQandBarbieQ

Nonni nyt mä oon saanut mun klassikon ja bowielta pöllityn ja tyystin muuteun purkitettua täällä silleen, et sitä vois sanoo raakileeksi tai vaikka raaka demoksi ..mmm....original demo kuullostaa hyvältä silleen se on tallennettunakin. Z-hooverFlyersin ekat kunnon biisit.

oli oikeestaan onni olla ahdistunut ja loppuunpalanut ja kämmätä se tukholaman jstudio, sil nyt mä vasta teinkin sitä. mitä mä todella haluan tehdä.
Hyvä etten ylpeydestä halkee.Nonni. Eno hiero vielä mun selkäni ennen kuin aloin ännittään ja sille suur kiitokset. pitää olla sakrat auki ja sielun pitää hengittää biisin mukana et se toimii.

Debby
Debby

täs on hanna. näin se eilen kaupungilla bussisa ja sain siltä numeron kiireessäni otettua ja pyysin sitä joulujuhliin kun tarvin ison seurueen viihtyäkseni missään. niin diiva mä oon. mut ei se mitään. mul on aina yleisö tuolla nurkissa joka tarkkalailee mua. sit joku ween kriminaali alkaa skitsoon ku poltan pilvee kadulla mikä on ihan normii -kaikki luulee tietty et poltan normi sätkää
-ku kelaan ittekkin niin:)
mut tämmöset skitsot tulee siihen nassuttaan jotain , niin niille on pakko hieman sanoo mis mennään, vaikka olis mikä tappaja hyvänsä...sen tyhmempi myös yleensä. mut ei nyt aleta rasistiksi, vaan turpaan saa kaikki väärintehneet yhtä paljån:)

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

9.12.2009 09:01

mmm...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

9.12.2009 09:03

10-vuodn pästä pellollla saa kasvatta hamppua...ihmelakeja..kylmä oon kavattanut ilman kasvatusta, mul kasvaa niitä villinöä..mut tälleen talvella jokunen on poitänyt raahata sisälle

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus