¤ 1 = maailman paras biisi olis vaikka tää = 1 ¤

  • ZOMQandBarbieQ

vittu, ku mul takeltelee tää kone tai sit mä itte takeltelen ku en saa poistettua joitakin kuvia uusien tieltä ja oon tilannut kyl VIP-zydeemii ja kaikkee, mut ku pää o laho niin ei....yx lätkäpeli vois palauttaa muistin...muuteskin pitäs kirjoittaa mun venakolle jonka kans hankin sinne gruusiaan liudan lapsia ja jonkun pikku linnan ku ooon oikeen iso -mä oon vaan hidas aikuistuu -sukuvika. mun suvussa kaikki on metusalemin ikäisiä.

mä oon alkanut avustaan hunningolla olevia kavereita ja muutenkin,. ku antaa, saa myös ja sitä antamisen ilo jo sietää kiittää. jokkut tyhmät nauraa, mulle mut si ihmettelee ku mul ei ooo juuri koksaan mitään akuuttia hättää vaika ei olis rahaa joku aina jedaa mua -soon karmanlakii se. mut karman kerääminenkään ja sillä hehkuttaminen saa olla itse tarkoitus. nekin asiat kävelevät vastaan joskus. siis parempi jedatra, muttei mainostaa sitä. pitää olla nöyrä ja rehellinen siinä, mihin ryhtyykin -muuten kaikki on vaan pintaa ja puolitekemistä tai silkkaa paskanjauhantaa.

muusikkona tulee helposti itsekkääksi, joten pitää välillä miettiä mitä tekee, sillä kaikki kävelee lopu peleissä vastaan kummiskin.

METRI-HELENA ON KOVALUU AINA !
http://www.youtube.com/watch?v=Z_Bgvuwbx08

AIDA
AIDA

ENS VUONNA SENTÄÄN PÄÄSEE RYSSIIN, MUT EI TÄTÄ AIDAA SILLEEN:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus