¤ varakoukku ¤

  • ZOMQandBarbieQ

kävin aamulla siivoomassa venee ja mätkin tenismaillla pallot kaikki johonki niin et niitä saa ettiä aina:)....niiitä pitää olla åpaljo ja koira pois ulkoota. muuten ne pallot on pakskan ku koira rouskuttaa ne. mMlle tuotiin eväitä tänne -lättyjä omenahillon kanssa. meen ruokailun jälkeen kokeileen rystypyssäreitä ja aukaseen kämmenlyönnin täyteen kukkaansa helvetin. Joka paikassa pitää pestä korjatata tai putsata aaa, et ei mienaa keretä treenata tarpeeksi. Kyllähän mä ihan pro-ukko oon tenniksessä, mutten ihan terävintä huippua myönnetään. Se taas johtuu vaihto ehto aaast ELI AMDOLIINISTA...se ei kelvannut enää kun täytin 12-vuoitta ja sdoitin keikoillamandoliinia ja muita soittimia.

On pitäs olla yks varakoukku lisää joka pelais tän tennisturneen läpi ja mä oon treeenannu mahanikin silleen, et sitä oikeeen kuvattiin filmiin....niistä ei saa puhua....täää päiväon siitähjyvä' et nukun 6 aikaan tunnin.

<mun pitäs soittaa yhdele näyttelijälle ja kysyä trulisko se hommiin -oikeen nolostuttaa kysyä, mut kuuluu toimeen ...oon kysynyt jo viikon, et nyt m'ä helvetti KYSDYN:MM JA NYT.

hook jones
hook jones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus