= äänen väri on pinkkiä keltaisella =

  • ZOMQandBarbieQ

kaks naapurintyttöö tosta läheltä tuli koiraa taluttaan tai niin ne on ennenkin tullut, mut niitä painoi selkeesti joku, joten käskin kakaista mikä niil on. ne vittu halus mun nimmarin kummakkin ottaansa. ne on sellasii 13-15 ikäsiä ..... -joten ei juuri panettanut:D. olin silti ihan pokkana ja en alkanut nauraan niille -ne olisn voinut loukkaantua ja saada trauman. mä sanoin et sit piirrän huulipunalla ja otatte kuvan siitä etten tuhri niitä niin et niitten vanhemmat on täällä seuraavana saamassa omat merkkkinsä. tms . Texti tusssila meni näin; ZOMBIN HUORA JA TOINEN ZOMBIN UUSIN. Musta tuntuu, et meitin musisoitnti kantautuukin pitemmän matkan ja vois lisätä äänieristystä.Niin kyllähän täällä käy se mopojengi aikaajoin vai mitä helvetin enkeleitä ne on mopoillaan tuossa pihassa kun meil on treenit. ja me sit vittu soitetaan jossain aniskelu paikassa jonne nää ei ees pääse.

ja se on vitun väärin, koska nää nuoret jokka on oikeesti nuoria maksaa meille tai artisteille rahaa kaikesta kräässätä ja niitä kusetetaan festareilla ja jokapaikassa jonne joutuvat pääsemään. Ja nämä nuoret ne osaa arvostaa hyvää musaa parhaiten kuin kukaan, koska ne elää oikeestaan siinä & siittä ja ne saa siitä voimaa kestää tätä tylsyyttä ja tyhjyyttä ja muuta plaaplaa...joo ,näin joku mun muijakaveri sano luurissa et se koskettaa. niinhän se on et se kokskettaminen voi sattua vtuxeen ja plaaaplaaplaa näin taas yx pulkassa, mMut onnex ihmisellä on mielikuvitus, et se keksii välillä tehdä muutakin ku ajatella seksiä. vaikka kaikki jotenkin liittyy seksuaalisuuteen ja tunteesen ja sekä tiety vaistoihin ja viettiin ninku ja musta tuntuu et mä oon hieman liikakin niitten kans twekmisisä kun mun ihmissuhteet kestää vähän aikaa ku mä vaan unohdan jonkun tai sit mut voidaan jättää ihan mistä syystä hyvänsä.

mä en kestä sanaa EI -se menee usein läpi ku ei välitä paskaakaaan ja ei oo mitään järkevää jutskaa meneilläään vaan hakee vituxeen.. Niiden luoniin mielikuviin joilla sitten leikkiä pukemalla niitä sanoiksi tai kitara riffeiksi tai lauluääneen tunnetilaan säätäen.

SE ON NIIN VITUIN VÄÄRIN.

niitä salakeikkoja kaatsikoilla ja metissä pidän tärkeimpinä aina ja edelleen.

täytys taas kirjoittaa rakkauskirje mun aidalle venäjälle. mut oon aika notkuissa ja mun pitää skarpata, mut nyt en oo ainakaan niin maaninen et sekoilisin silleen et välillä pimahdan. nyt mul ei oo nuppi enää kiree -kiitos naapurintytöille. mä mulle tuli oikeestaan semmonen isällinen olo,. joku pia ja janita oli niitten nimet. mun uusimmat ja parhaimmat fanit -sit eläkepäivillä ne voi olla joko mun bändäreitä tai sit ne tekee oikeeta työtä ja on fiksuja

ahh tasurit oli hyvä ottaa ja sauhut päälle, nyt oon ku kunigas. laitoin mun uuden kuparinvärisen nahka & turkistakinylleni kun tuuletan koko kämppää.....hyvä et muistu mieleen. vois laittaa dörtsei ja fönareita poseen,jup. kaikkia kettutyttöjä en pane en vaikka vittuilisivat jotain karvajuttuu.naiset on ihmeellisisä:)

silmät lupsuu ja nyt vois laittaa soimaan jotain runkumpaa kamamusiikkia niinku rollareita jne. sit vois taas vaihteex hinkata tuota let´s go jackkia -siinä on mun elämäntehtävä. se oli jo mun eka biisi ja nyt on nyt
EI VITTU! onhan se tosin rockabillympi rytmi tässä ja uus muuteski ku letkajenkka. hyvämetrihelena terkkui jos luet tän ha haleja.

tässä on jotenin narsista tekstiä koska kaikki kuuluisuus ja tämmönen hössötyszydeemi ei oo muutakun ärsyttävää ja mulle riittää se tieto, et mä itse tykkään siitä mitä mä teen -sillon tulee hyvä kakku.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus