= ADHD-testi dualistisella koeplaneetalla =

  • ZOMQandBarbieQ

Nonni alkemisti testaa ADHD-lääkettä pitkästä aikaa. miten se tälleen puhdistuneena vaikuttaaaa....yksi bisse kolahti silleen ettei ihan joka päivä tartte dokata ku kokeilin jossai baarissa. tästä tuleee ihan maaniseksi....mmmmtietty tälleeen pystyy oleeen tuottelias ja kuseen pitemälle, mut ei tää mul sillai vielä toimi ku puolituntia sit heitin naamariin pillerin kun haluun hieman lisää särkeä itseäni ja nousta pohjalta kaksinverroin voimakkaaampana tai kuolla ja vaihtaa galaksia -niil on mulle kyl hommia ja näköjään galaktinenliitto on ottanut yhteyttä muutamiin kavereihini. sitä on liikenteesssä:D <3

Ei tästä ainakaan vielä näy mitään hedoinistisia piirtetä, mut kaikki tietty riippuu katsojasta tai kokijasta. kyllä minä edelleen näen tämän matearilistisen harhan läpi päivä päivältä hieman enempi eikä tää näköjään tunnu haittaavan. tietenkään tämä ei ole yleispätevää. Meitä valopäitä on suomessa tällä hetkellä 10.000 ja se pysynee vakiona. Norjassa niitä on muuten vielä enmmän kuin täällä...se joihtuu ihan napojen vaihtumisesta ja tänne virtaavasta femiini-energiasta.Tää maapallo on rakennettu -se on hyvä muistaa...niin tai kasvanut tai luotu -ihan miten vaan:)

Oon pähkäillyt makeevesiongelmaa harastuksekseni, mut se on kyl jää vuorenhuipppu. ei-tekeminen on muutenkin raskaaampaa kuin tekeminen -siinä joutuu sietämään aluksi itseään. joo kyl täs alkaa nyt mopo lähteen kasistä. hallelujjaa ja vielä lujempaa -mut niin oli tarkotuskin. onhan tähän kässäri kirjoitettu -perkele ku ei vaan aina muista ja tarvii treenata tälleen vanhempana enämpi et jaksaa muistaaa ettei lihasmuistrillas pitkälle pötki, mut ei se sitä tarkoita et tarttis juosta tuolla muitten pilllinen mukaaan kun on muka joku weenPAKKO. SITÄ WITUN SANA ONSAANUT KUULA IHAN TARPEEKS JA MUUTA MARTERIAALSITA PASKAA, mut täytyyn opetella uusiks sietään ja valitsemaan seuransa -kyl mä oon vapaa ollut jo ajat sit paits toi kamankäyttö ja nyt sekin huvittaa, et joka päivä on hyvä kuollla ja se on mun paras kaveri niinku muukkin kamut. Emmä tajuu pelätä kuolemaa edleenkään, mut se on mun juttu tehdä tätä eikä valittaminen auta vaikka nöyräksi pistää ja tietää et joutuu luopuun kaikesta saadakseen uutta ja mua on aina kinnostanut uus joten ei mua huvita elää samaa historiaa troiseenkertaa johan täällä on joku tuhat vuosdi oltu tän ajan vuoks et saa iloiten ulkoisestri kärsiä ja sisäisesti nauraa taivaissa. tottuus löytyy itsestä.

oon aina kelannut et tää on valmis tää maailma ja vitutanut kaikki maailnalopunodottajat -niil voi aika käydä pitkäks ja tunnen empatiaa niitä kohtaan ja säälin sekä ymmärrän heitä-ne on jo häv innyt tai jääneet luokalleen, niinku mun "ope" sanoisi. hauska ope; sil on kynä ja papruu aina mukana ja se krjottaa joskus ylösa mitä mä sanoin, et se huvittaa kuka täs maailamssa opettaa ja ketä. oppi on aika moni suuntaista ja on helvetin vaikee sanoo mikä on väärin ja oikein kun ne on trän pallon ominaisuuksia kun tääl on kaksnapaa tyai dualismi feminiinieinee ja maskuliineineen. niin kuten sanottu ukot tarvii todella naisten apua ja päätösvaltaa siirtyy kokojajan naisillle ja miehet oppivat itkemään ja käsittelemän tunteitaan ja riisumaan ja tunnistamaan negaationsa kutern naisekkin voimistuvat <3

Mä oon odottanut tätä aikaa ja nähny unta tästä 20-vuotta sitten ja sanonut tätä KULTA-AIKA -nimellä. Mulle telepatia on vielä aika alkeellisellla asteella, mut ihmisten lukemin on helppoo ja selvänäköisyys, et tietää minkä oven takana on palkinto.Niin unissaaan nyt tekee kaikkeee ja haaveillen matkustelee minne huvittaa -yleensä tulevaisuuteen ja on tosiaan vaikeuksia ankuroitua aina nykyhetkeen tai tässä-ja-nyt-hetkeen (ei oo muta kuin tässä ja nyt) sitä se ADHDee lähinnä on tai vois käsittää sen niin.

mut asioita pitää tehdä rakkaudesta, et ne toimii ja se on tupannut unohtuun monilta ja eihän tämmöistä kulttuuria voi sanoa vielä tässä ja nyt hetkessä lineaaaristi ajatellen korkeakultturiksi. ihmiset on oikeestaan kateellisia itselleen kun eivät ymmärrä , että ovat samaa kasvia tai samasa veneessä -ihan miten vaan ja tosia asia on se et muutos tapahtuu omissa asenteissa ja sisäänpäinkääntymisenä joka edellyttää pysähtymistä kun nyt 2012 ei ole aikaa -sitä ei kaikki tunnu huomaaavan ja sitä kovasti ihmettelen ja surenkin

Mä tiedän , et mä tuun ulkoisesti näyttään romahtaneelta ja nöyryytän huolella itseni kun luovun kaikesta sitten aikanaaan ja mul on palanut ihan älytön määärä rahaaa kun on saanut tarjota kamuille jotain et ne piristyis, mut seurahan se on tärkeintä.

mmmm..pitää muistaa hengittää oikein, nyt iski mania ja pian on kitara vaihteex kädessä, mut ohan tää pitemmän päälle kuluttavaa leikkiä kun ukko on heinäkuussa 50 ja helvetin hyvä. Vituttaa edelleen jos jokun ei usko, et oon 50 -vitutaa ku sitä on joutunut tänne valehteleen ja ihan oma syy:D mut kaikella on tarkoituksensa ja lopetan tähän sillä minussa voi puhua enemopi kolektiivinen hahrha kuin tajunta ja siks ei jaksa kuunella ainakaan omia etisiä historiallisia härömusiikkejaaan..ei juuri koskaan. soittaminen onki erijuttu ku itsensä ihaileminen:)

huvittaaa kun on joskus haaveillut olevansa narkkari muun ohella. joo, nyt tuntuu, et vaikeneminen on kultaa <3

rakastunut
rakastunut
TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

18.4.2012 04:32

joo mä kyl voin ihan hyvin ilmankin näitä pillereitä:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus