= AinawalmisSotaTilassA aina val.Miina ! =

  • ZOMQandBarbieQ

taiteilija ystäväni tuli tsekkaan multa virukset pois jota on vieläkin kokoajan menossa ja lastataan jumaaan viettäväksi olkiluodolle muun ydinjätteen mukana.

tänään taas kelasin et vittu. ei nää snagut toimi enää huomenna ja muutin suunnitelmia silleen ettei tarvi nähdä tietyyjä ihmisä jokka on tietty narkkeja kaikki juuri muita nykyään ollekkaan tai onhan niitä, mut 10 prosenttia väestöstä, muut on piiloaddikteja ja eivät sitä yleensä ees itte tajua ja se vasta säälittävää on. -mahdotontahan niitä on olla huomammaamatta siis oikeita narkkeja -varsinkin os on uskovainen niin kuin mä. tää uskovAISUUS TULI MULE PUUN TAKAAA, VAIKKA ENO ONKIN SELLAINEN, MUT RAAMTUSTAHAN MÄ TYKKÄÄN TAI SIITÄ TARINASTA. MUT TÄÄ ETR VAAN HARVAT JA VALITUT PÄÄSEE SINNE JA ON VIELÄ TIETTY LUKUMÄÄÄRÄ SAI MUT TEKEEN INTUITIIVISESTI NOPEAN JA AINOAN OIKEAN RATKAISUN PELASTAAKSENI MAAPALLON. HYVÄ MINÄ !

ASIASTA TOISEEN; EI SAA SANOO POIKEEEVA -PITÄÄ SANOO ESMES , ET SE ON HIEMAN "ERILAINEN" -SE ON KUULEMMA FIKSUMPAAA JA KUKAAN EI OTA NOKKIINSA VAIKKA OTTAAAAKIN.

JEESUS EI KUOLLUT RISTILLÄ VAAN PAALULLE NALATTUNA.paaalu on ihan semmonen suorakepppi. RISTI KEKSITTIIN, ET IHMISET SAiSI vat SIITÄ KIVAN SYMBOLIN KU HE NIISTÄ NIIN TYKKÄÄVÄT KUIN NIKEN-LOGOISTA JNE.

ystäväni tykkäs kalasopasta ja söi sitä 3 lautasellista -kelasin et perkele tuo tomppa päsee vielä pitkälle! hyvä homma. ihmisten suhtautuminen ruokaaan ja hyvään ruokaan kertoo ihmisestä paljon. yleensäkkin nälkäinen ihminen on nälkäinen kaiken muunkin suhteen siis niinku elämän elämän ylipäätänsä ja ihminen joka ymmärtää tankata kunnolla on aina valmiimpi mihin vaan. sillä kaikkihan on tässä nyt ja huomenna maailma voi olla loppunut tai ruoka ja mikään ei ookkaaan niin demokraattisen itsestään selvää kuin muutos.

nyt me yhdessä kamppailemme näitä mulkkuja vastaaan joita kutsume viruksiski ja mun tarvii merkata aika. helvetin hyvä et tajusin nyt bkatsoa kelloa et tiedän koska ottaa yhteyttä ,etttä samme vihollisen jäljitettyä -yhteiskunnanvihollinen....mitä todenäköisesti...niksalaukaus, joo. kätemme eivät siis ole aivan puhtaat -eivät muutenkaaan. jos odotatte kivisadetta, saatte odottaaa kauan. jos odotattte maailmanloppua satten odottaa kauan ja jos vain odotattate, niin ei siihen niin kauaa meee.

mulla olikin tompan kuva tässä
-ei kai se pahastu jos kysyn hieman jälkikäteen, et laitoin sen tänne niinku yleeensäkkin

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus