= älä osta mustaa =

  • ZOMQandBarbieQ

Guiuvani vii visio formero polio seki delissimarrasttuttimo lospogos tempos lutra pujo poroo ola los pistos kojo polllo! joteskin tälleen se yc muija puhu ja sano et mun misu on huora ja varastanut sen kaverin itrmelin koiran -tytööillä on kyl semmosii juttuja jouita ei ihan vakavasti voi kuunnnella kauaaa. mut poakkohan nun on tarkistaa ety noi ei raahaa mun muijia jonkun bändäteix -se voi sattua silleen et mun ei tarvi tehä mitäää -naisen mieli voittaa jo kun klatseet kohtaavat häviäjän -se on näin ja nöin se vaan on. mä oon ylpee, et mul on tommosii irrrejä joka ei aina rahaa mulle kamaa, vaan on tehny mule oikeen njonku siistin lahjan et mä varmaan yllätyn ja tuun iloiseksi.

kuulostivat ihan kohtuullisesti huppelissa olevilta siellä kylpylässä YÖ-YHTYEEN keikalla. Eli asia on ok ja ollit on aina oikeessa , joo.. mun tarvii suunitella metsästyslinna, et mä päseen paremmin ja pitemmälle erakoitumaaan. harmi ku ei jaksa olla joka paikassa smaan aikaaan vaikka se mahollista on se olis tyhhmää kavereitten kesken ku niille ei tarvi näytellä mitää helvetin roolia. ne ymmärtää et mä viitti skarpata ja on smanlaisia mut erilaisia ittekkin -itten oon helvetin lasiaka tekeen rap-musaaa vaik joskus oon vääntänyt jotaiun, mut ei onnex itte tarvi kaikee tehä.

täs on yhden artistin releitä joita se on duunannu ja duunaa rahasta silleen et ei paljo mut sopivasti. Mullakin on pällä paita johon maalaili nollan -aika erikoinen nollla -täs on hyvää karmaa ,rakkautta jne.ja se on tärkeetä ku haluu oikeet releet:)

täs on jotIN SEN ZYDEMEEJÄ

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

.Älä osta mustaa ! Älä osta valkoistakaaan. Et myöskään tartte harmaata .-ajattele mitä....tänkka på tankka på....Aivan! Et tarvi mitään !halusi pursuaa ylitseja miksi ostaa kun kaikki jo on. Käytä ympäristöäsi ja nauti -sinulla on oikeus olla. Olet ainutlaatuinen kun tykkäät noin itsestäsi ja maistat sen ja en sylje pois vaikka se onkin aluksi kireätä ja kirpeetä. Pakkanen ei silti täytä mahaa -se on hyvä muistaa.Mutta se tuntuu enempi kuin tuoksut yleensä. Pakkanen puree takaisin ja nipistä nenästä etkä ole sille vihainen -hyväksyt sen -mikset hyväksy muitakin tuntemattomia. he voivat välittäää ainoastaan sinulle enempi -mahtavaa. Nyt olemme valmiina -niin kuin aina. Ei kannata kysyä jollei tiedä luulevansa vastausta.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

Setäni jussi on TYHMÄ idiootti, mut ei se mitään. emmäkään kehtais kirjottaa sitä ellei se olis totta ja vihree tosissaan ja luulee etten mä tiedä mitä mun ei pitäs tietää ja se on rumasti ajateltu ja sovituskoppiin en suosittelis menemään, vaan puhuis vaikka pukille -hän toimii yksityisetsivnä: Ihminestä sekin kertoo akikkee sellastas jota mä en sulata, mut tää oin ehdottomasti alöansa paskain japaskamaisin -siitä meen takuuseen! Mut emmä oo tehnyt elettäkään -vielä. Jussipussipuitanussi jne....heh ei noi ihan tyhjästä tuu noi lastenlorutkaanb-ne pitää ansaita. jokkut ei ansaitse mitään. Hän on siitä erikoinen et hän sellainen -valittu kansalien anasaitsemaan ei mitään.

En pilkkaa ja irvi, vaan pidän muuten bvaa hauskaa setäni jussin kustannuksella ja toivon et hän ymmärtäisi, mut aina voi olla kateellisempi ja muuta kivaa.äh. uh., puh ja pah! päple haazee! lalaaa! isnt too mre inthe time -i so to ..oh nou, but sousou

zomq ja muska
zomq ja muska

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

20.3.2010 00:41

täs on lissää itä releitä kahtokaa näitä saa tilata millasii itte haluu. jätkä söääätää tai tarvittaessa enämpiki.HÖ! femmalla saa kaikki ja jos pistää lisää saa kaikki ihme myyntikampanja:)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3670111&id=673493183#!/photo.php?pid=3659431&id=673493183

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

20.3.2010 02:54

oɹd uo ɐʞnʞ ʇɐɐu uııu ' ısǝǝsʞnʇɐʇs ɐɯɐʇ ıoıdoʞ ɐɾ ɐɐʞʞʎʇ ɐuıɐd uɐɯɐʇ uɐɐɯǝʞnl ʎʎʇsʎd ɐʞʇoɾ ɐʇsııu ısʞʎ ʇǝlo soɾ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

20.3.2010 03:04

jussi älä ole katkera. jussi älä ole kateelinen, jussi älä toivo pahaa edes sukulaisillesi.
jussi älä odota -odottavan aika on pitkä. jussi sä et kestä sitä et joku narkkari ku mä koitan rakastaa sua enempi joka päivä<3
jussi et sinäkään aivan täydellinen ole ja virheetön -sen saa tunnustaa ja silloin kasvaa henkisesti. harkitse tätä vaihtoehtoa -mä kyl autan jos virheitten tunnustaminen ja itsensä nolaaminen käy sun luonnolllesi. mä tunnen susta vastuuta. miksi minä silti häpeän -sinua kun et oo kertonut tätä suoraan minulle, vaan kiusaat äitiäni ja minuakin, mut mä en siiitä välitä kun se auttaa mua ja se sun toiminta ei ole niin klauhea salaisuus et siitä kannattas sua julkisesti kehua enepää, mut miks sä rakastat itseäsi ja olety väärässä ja tyhmä etkä tajua viisastua iso mies susta ei kasva koskaan ellet osaaa pyytää anteeksi tai sovittaa pahaaaa jota aiheutat itsellesi lähinnä ja se vahinbgon ilo. oletko sinä sairas vai haluatko sinä olla sitä ja olet siksi kateelinen kuolleille. minä puhunb nyt isänäni pikkuveljelle jonka sietäisi saada korvilleen niin että tuntuu. minä olen narkkari-artisti, mutta sinä.maan matonen olet en tunne sinua kun et vastaa huutoon jota huudat., miksi kerjäät huomiota jota et halua. minä haluan auttaa kysy multa. soita vaikka. emmä voi snoa kaikille et sä oot mun sukuklainen koska et ole sen arvoisesti käyytäynyt koskaaa ja muut vaikenevat -enkä ihmettle...tää on mun jobi kuules jussi. et pääsee totuutta karkuun.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus