= alan ukkohan se onkin =

  • ZOMQandBarbieQ

Heräsin järkevästi ennen EIiiiiiiitoivottua kramppia pohkeessa (se tulee melki joka aamu tai sit joka tonen) ja venyttelin lattialla. mun pitää olla notkee ku mato tai käärme tai muuten mä ääri-ihmisenä oon ihan paskana jossain halvaantuneen tai rullatuolissa ja näin se vaan on. tää on mulle ween tärkee muistaa) ,mulla eilen kurkkusakra aiheutti illalla musislodessani sellaisen krampin et se iski kuin salama....ku mun oli taas pakko kokeilla josko pystyisi laulamaaan. 2 tuntia olin raakumiseni jälkeen aivan krampissa, et tiesin että näin vois ihan hyvin kuolla jos jäis vaan makaan ja toivoon et johtaus menis ohi. ei se mee. se pitää ottaaa pois venyttelemällä vcaikka se tuskalliselta tuntuukin ja kipu pitää vaan unohtaa. se muistuttaa se kramppi semmosta voimavirtasähköiskua -valokaareen jonka sähkö tuo ei saa jäädä jumiin tai se on menooo.
siinä ihmisen ruumis nytkähtelee luonottomasti ja se voi muistuttaa epilepsiakohtausta. nyt olikin aika ottaa lusikka kauniisti käteen ja nöyrästi tekemään jotain itsensä eteen enne kuin on liian myöhäistä.

Matolla lattialla ymmärin tehdä kiinalaiset viidenkohdan riitit huolellisesti ekanan yhden kaeran kaikia liike sarjoja toistin yhdeksän kertaa ja sit makasin selläni sen jälkeen parikymmentä minuutia ja aloitin uusiksi koettaen tehdä ne liikeet vielä hitaammin ja huolellisemmin ----ja tyylipuhtaasti .....on parempi sana kuvaamaan.
mä hieron kaikien selät niinku eilen kävin roudarilla ja hanskalla ja siel oli taas ryhmää koolla ja vaihdoimme salaiset lahjamme jista tulee loistavalle tuulele .tietty. jouluna ei saa kelata liikaa rahaa....mikä on mulle nykyään vaikeeta, kun mul oletetaan aina sitä olevan et pystyn jedaan jos jollain on hätä...joten mul on taas tietty rahaa ku rantarosvolla. ihmiset luulevat et raha uattaa ongelmiin ja ratkaisee aina kaiken. PASKAT. RAHA NERKITSEN SITÄ, ETTÄ OOT VASTUUSSASEN KÄYTÖSTÄ JA MITÄ SE TEKEE JA MITÄ SILLÄ EI SAA TEHDÄ TAI OLLA TEKEMÄTTÄ.

Monet kyllä ottavat multa rahaa liian heppoisin prustein kun haluun testata vaan kuinka paljon jokkut kestää rahaa. salkullinen rahaa ei saa vauikuttaa asioihin niin, et maailma olisi jotenkin parempi paikka ja voi rentoutua ja alkaa laiskaksi ja lakata kokonaan murehtimasta miten asiat saa hoidettua -sitä voi unohtaa moni mitä olikaan sopinut ja priorisoida uudellleen kaiken.....senkin jonka on sopinut ja syödä näon snansa jolla mitataan kuinka luotettava oot. EI NÄIN:D

ihmISET EIVÄT LUOTA PANKKEIHIN JA SE ON JÄRKEVÄÄ JA ELÖÄKERAHASTOT JA KELAT SUN MUUT LAITOKSET OVAT VIELÄ, MUT HUOMENNA KAIKKI VOI OLLA JO TOISIN -on hyvä muistaa pitää itsestään selvyytenä ainoastaan sitätä kaiki on katoavaista niinku soisaaaliset edut ja valtion rahat tai ne oletetut rahat joka sieltä on jokupattuja lainattu lisää. me olemme valtiona tiukseen velkaa..se on hyvä muista. Ja sanokaaapa joku välkky mikä maa ei oisi bvelakaa kellekkään yhtään. minkä maan talous on järkevässä kuosissa -kaikki maat ovat toisilleen velkaaa ja jenkitkään eivät ole suostuneet antamaan eteläamrikan lainoja vex ja se ei oo mikään hyvä juttu, sillä maailnatalous ja pankkitoimnta kärsii luottokriisin lisäksi myös luottamuskriisistä ja se ei ole sidottu kuin sopimuksiin jokka on pelkkää paperia. mä tykkäsin siitäö ajasta ku pankkitoiminta poli sidottuna kultakntaan ja raha oli vielä todellista.

Me ostamme mielikuvia ja mielikuvitustA NETISTÄ jokapäivä niin paljon, että sillä voisi saada sillä rahalla jotain järkevämpääkin aikaan kuin Profiilikuvan hahmolle uuusia vaatteita ja lapset saavat pikavippejä ottaessaan "ylättäen" superkorolla olevat velat ja jäävät velka koukkuun josta ei pääsekkään ulos -se on vaikeeta kunn korko on sitä luokkaa mitä on. Ja miksi se on sitä luokkaa, sitä varten että ihmiset sidottaisiin tietyn lafkan armoille natamaan kaikkensa...niin se valiettavasti menee ja sossut ovat täynnä velkaongelmaisia perheitä jo tämänkin vuoksi ja se
on vai yksi naula valtion arkkuun jossa on semonen suomi jota pidetään hyvinvoinui valtiona. se on pelkkä mielikuva eikä todellisuudesa mekkaa mitään.

jos joku poliittinen henkilä pitäs valita hoitamaan asioita, mä valitsisisin ehdottomsti MITRO REVOn -se on guru ja ymmärtääkin asioita täydellisemmin kuin juuri kukaan muu. Mun gfuru tietää tyypin ja annoin sille suositulkset et se pääsee mun kirjailija kamu sen kaa juttusille, koksa se on suomen dalai laman tyylinen ukko eikä mikään pelle niinku aluksi luulin. ei paljoo kannata luulla ja tehdä alle 7 sekunnin ensivaikutelmasta aina pysyvää. Siitä että käänsin poliittisen mielipåiteweni näin , kiitän guruani ja kirjailija ystävääni jolle suotakoon anonymiteeertti edelleen -hän haiduttaa henkilöhistoriansa.
heh mä taas sitä en tee, koksa mä oon semmonen jeesustelija jonka on annaettava ihmisille toivoo jne. onhanse palkitsevaa työtä, mut esmes tää äänen menetys on joskus merkki siitä, et mun pitää ekana auttaa itseäni että voin muita uttaa. emmmä mitään peliä leiki mkarman kanssa ja kerää irtopisteitä auttamisellani. sillä se olisi erittäin typerää ja itsekästä oikeastaan. siat pitää tulla omasta vapoaaaasta tahdosta ja se vapaus
on käsitteenä tarkennetava ja päivitettävä. mul ei oo varaa olla yksinkertaisesti väärässä.

MUl tuli eilen hyvä joulumieli kun mä sain mun lempi tyttöni ajuaamaan anteeksiannon tärkeyden ja tosiasioitten tunnustamisen. kaikkihan me joskus mokataan halusimme sitä tai emme. e on vaan kestettävä ja uskottava edlleen asiaaansa tai se muuten menettää merkityksensä -oli se asia sitten mikä hyvänsä. olkaa ihmiset vastuullisia vaikka juottekin alkoholia ja muitapäihteitä....ei se sitä tarkoita että teidän åitäs alkaa tyhmiksi ja itsekkäiksi muita piitamattomiksi ääliöksi. teidän pitä vaan hullutella, kyl mä sen ymmäärrän. mullain on alkoholia, mutten juo sitä ku ensi auanataina vosin juoda saunakaljaa managerin kans ku pitää hieman selittää sille asioita, et homma on hieman muttanut luonettaan-tai oikeestaan aika vituxeen, mut se on vaa hyvä juttu ja se työllistää ihmisiä odotettua enempi lopupeleissä.

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

Toivottavasti mun kaverit ja muutkin tajuavat kuunella itseään kun siihen on hyvä tilaisuus -hiljentymiseen ja siihen peiliin katsomiseenkin.
En yleesä levottoman ukkona tykkää sanoa, et joulurauhaa, mut sanon sen vielä toistamiseen; JOULURAUHAA:D

Kirjoitettaessa soi hiljaisuus

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus