= annaNko armoA VAI EN =

  • ZOMQandBarbieQ

mul on kaikkee ihan liikaaa ja oon liian väsynyt päättäkseni mitä teen tuollla kullanvärisiellä (se on kyl kuparin värinen se naisten käslaukku) weskalla. zombie ja barbie ovat tänään yhtyneet ja ajattelen vain naista )tuo naisten käsilaukku jonka kanssa olen heilunut pitkin kaupunkia siinä on kaikkkee. myrkkyä joka lähtöön, rahaaa, antiikkkisia koruja sun muuta säläää ja sitä rataa. minua ei kiinosta paskankaaan vertaa laukun sisältö, sillä tänään otan itselleni aikaa.

känny soi äskön ja mun piti mennä hakemaan rahaaa yhdeltä kaverilta
-maksaisikin kaikki velkansa ajallaaan ja korkojen kans tai silleen et hommassa on pointteja -vituxeeen:D kaveri esitteli asettaan ja minua huvitti. mur kyl closkit on ween hyviä toimintaan jossa on ripeet liikkeet -tai mistä mä tiedän mitä se jannu duuunaa...ei se mulle kuulu, vaan se et se hoitaaa sen minkä on luvannut ja mä kans hoidan lupaaamanai -sillon voidaan puhua bisneksestä joka laajenee jne.

Oikeestaan mä voisin tätstä kiittäää Sepelliä, joka on basisiti joka nyysi mun kaikki soittokamat ja karkas lappiiin jonkun muijjan kans susia kasvattamaaan -ihan niinku mä en tietäs missä se asuu-mä en oo vaan päättänyt mitä mä sen kans teen. ..INNOKKAITA "TOERPEDOJA SUN MUITA ON JOPA LIIKAAAKIN:) jokkkut asia t vaan itse hoidettava ja kohdattava. jossain laulussa lauletaan et tänä yönä onni suosii rohkeaa -se on hyvä sanonta ja mä pidän siitä kaikin tavoin<3

jos mä oon tukholmassa toisen bändin kanssa duunaaamassa levyä ja basisitia vituttaa se, niin miksei sano vaan tekee jotain todella tyhmää -se luulee, et se koko
'¨hommaa menee yhden jo kuolleeen miksaaajamme piikkiin. neliraituri on ainut tavara jonka oon sille antanut ja annnoin sen omaksi.

Tää witun kusipää vierittää syyn kuolleellle joka ei voi edes puolustautua, mut sen ei onnex tarvi.. se ei kai tajunnut silloin, et mulla on muutakin tekemistä ku soittaa bändissä -nyt sen on sitä vähän myöhäistä itkeä.

120.000 euroa on rahaaa ja vitut mistään fyrkista. SEN ON PERIAATE JOKA SEN PÄÄTTÄÄ MITÄ MÄ' TEEN. JOILLAKIN IHMISILLÄ EI OOO NÄEMMÄ VARAA PERIAATTEISIIIN -SE ON HELVETINN KÖYHÄÄ.
:::tulin taas vihAISEKSI....TÄYTYY AJATELLA VAIKKA NNAISIA TAAS:)

Debby
Debby

asperiinia tekee mieli.....tulee hedarikin ku Ajattelee joitakin asioita. nonni
wittu ¤tää mun säätäminen vaatiii jo tilaaan bändinkin puolesta, et mikäään omakotitalo ei riitä. se pitää olla joku tehdas halli josta voi siiivuja vuorata tarvittaessa....ainiin käsineen mielstä mun ei pitäs ajatella rahaaa -mä vaaan ooon erimieltä ja six se kuvaaa meitä ja me soitetaan mun juttuja karvan ja rumpalin kaa.......me tarvitaan yks mixaaja lisäää ja autokuskejA EI oo koskaa liikaa.

mun ei pitänyt tehdä tänään mitäään ja aika hyvin on pystynyt oleeen. silmät lupsuu kokoajajn ja torkahtelen ja näen värikkäitä unia. erään tyttelin pitäs tulla "hoitaaan" mua, mut emä tiedä onx musta ees siiihen ku tipHTELEN TÄTMÖÄN TÄSTÄ, mut mä tarvinin semmosen babysitterin tänään joka taluttaa hyvin koiraa.....se soitti, et se sai kyydin tänne -en jaksa ajaa...eikä ilman korttiA OO JÄRKEÄ AJAKAAAKKAAN KU EI OO MITÄÄN AKUUTTIA.

2 kommenttia

BarbieQueen

6.11.2009 11:39

ZombieBarbieQ uploaded a new video (1 week ago)
F A I R Y / ZombieBarbi...
My first testing

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus