= avustustyö =

  • ZOMQandBarbieQ

kerranKiN nukuin mielEstäni tosi pitkään ja nyt on sitten aamu ja mitä vittuu, kello on yksi aamuyötä ku heräsin elikkäs nukuin 2 tuntia -mä en ilmeisemmin tarvi unta niin paljon ku on normia. se kai johtuu että oon kokoajan pienesä liikkeessä ja näin ollen se liike on oltava isoa, pyöreää ja rentouttavaa. AJATUKSIA JA ASIOITA EI NIN VAAN KATKOTA, mut alitajunnalle täytyy avata uusia portteja, et visaisetkin kyssärit tulee siti edelleen kuin apteekin hyllyltä. Empatiaakin voi käyttää monin tavoin ja sitä voi käyttää tietty myös väärin tai suorastaan rikollisesti. Ja sitä kokemalla voi tuntua joskus tai aika useinkin et oon liian empaattinen, mut se on väärin sanottu ja mun pitäs ollaa inisemättä ja kiitollinen.

tekis mieli mennä avantoon uimaan ja sitten saunaan -se olis paras tapa rentoutua ja pitää omaakivaa. onkohan naapuri hereillä. tarvis moottorisahaa:)

Mul ei oo varaa siihen , et en tiedä kaikkee tai sitä et jos enitse tiedä, tiedän kuka tietää. Tää ns. neuvonta ja jedaaminen vaatii lojaaliutta myös avunsaajalta. se on hyvä muistaa ja se etten kerää mitää helvetin karman irtopisteitä et myöhemmin kaikki tulis kehuun kuinka ween hyvä mä oo.

mä joudin kehuu itseäni kirjeessäni olgatädille ja se oli helvetin vaikeeta ja tyhmää ja kaikin puolin täyty tunnustaa mua nolotti ja vitutti ...saas nähdä....koitan olla coolina, vaikka se ei oo koksaan olut mun juttu (rtai nin mä ainakin oon valehdellut...voin näyttää coolilta mutten silti oo cool -sitä tarkoitan, mut näytteleminen ja valehteliminen ei välttämätä oo eriasia ja toisin päin ei myöskään koskaan sama asia.

Mut mä oon kaikille samanlainen, silleen et emmä ota ketään silmätkks ja jotain erityisasemaan, paits , bändin ja muijjan tai pitäskä sno jkut irmelit. mut sitikin mä on sama ja koitan olla liikoja nulematta vaikka se onkin vitun vaikeeeta ja toisinpäin.

kai se on niin, et oon synytynyt tiettyjen tähtien alla ja siksi teen mitä teen -vaikken ookkaan mikään fatalisti joka uskoo ennalta määrättyyn kohtaloon -miksi sitten ihminen tekee asioita ja elää muuttuakseen paremmaksi (nin ainakin toivoisin), mut edelleen ihmiset haluavat viihdyttää itsensä aina kuoliaaksi asti ja priorisoivat asioitaan päin helvettiä, niitä on helppo alkaa auttamnmaaan, mut sit loppupeleissä jos ne ei osaa itten edelleennkää kävellä, nitä saat taluttaa lopunikääsi
-PITÄÄ OLLA SOPIVASTI TYLY, et voi olla paremin avuksi.

Joku tietty voi ihmetellä miks mun pitää tehdä mitää toisten vuoksi kun ne jokkut ei mua silti muista mitenkään ees kiittää satika olla vastavuoroisesti avuksi. Mä vaan en ihmettele, koksa se on helvetin tyhmän näköistäkin ja näyttää siltä, et mul olis sormi suussa ja olisin itse auatettavien listallla -niinhän mä oonkin ja mua vastaan on alkaaneet tulemaan kaverit joka sitä eivät ole ennen tehneet. He ovat muuttuneet ja siinä itsekkin hieman yllätyn et mulle puhutaan juuri niinku olen toivonut et joskus he ymmärtäisivät. en tietenkään viitsi kertoa, että "totahan mä oon sanonut sulle vuosikaudet ja nyt vasta oot ymmärtänyt sen." se olisi kormia ja veisi oivalluksen tunteen ilon kyseenalaisilta ihmisiltä ja olisi kaikin puoli muutenkin helvetin tyhmää.

ihiset jokka on mulle läheisiä ei saa olla mulle velkaaa. se hajottaa kaiken ja mun on oltava kohtuulinen heidän tuestaan ántaa mulle omaa palautettaaan joka ei välttämättä oo ees mitään tietooo tai muutenkaan ns. hyödyllistä mulle. se on paremminkin muistutus jolla merkataan joku asia ymmäretyksi ja mun on tajutava pyytää anteeksi , vaikka sihen ei näennäisesti olisikaan näin ollen mitään syytä vaan asia tuntisi olevanpäinvastoin. HOMMAT VAAN TOIMII MOLEMPIIN SUUNTIIN NIIN KUin TIIMALASI TOIMII YLÖSALAISIAN YHTÄHYVIN.

tänne kirjoittaminen on edellleenkin hyvin järkyttäväää, koksa jos tänne valehtelee, muuntaa tai vetää niitä hatusta, ne muuttuvat tosiksi hyvinkin pian. ja mä todella uskon näin ja kopututan puuta edelleen, kosska se toimii. en oo varsinaisesti luvannut mitään uudeki vuodeksi kuin sen, et osaisin lopettaa "puheeni" sopivasti ja merkata muutenkin hieman käyttäytymistäni siedettävämmäksi, et kavereillani olisi miellyttävämpää
kuunnella tosiasioita jokka vrhoutuvaa mukavaan jorinaani. eI SITÄ ASIASISÄLTÖÄ VOI/SAA MUUTTAA EIKÄ TIIVISTÄÄ. ON VAAN ANNETTAVA ENeMPI AIKAA MUILLE JA KAIKKEE EI MUUTENKAAN OPI YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ.

EN OTA KITARAA KÄTEENI, SILLÄ mUL ON ÄÄNI VIELÄKIN paskana hieman ja munkin pitää huolehtia mutenkin oma kuntoni sellaiseksi etten oo itse autetavien listalla liikoja. Tarvis mennä lääkärin ja tutituttaa itseni kunnolla, silleen niinku autokin viedään vuosittain perushuoltoon ja vaihdetaan öljyt ja sitä rataa.NIN tiedän , että josain vaiheessa aamua mul on kitara kädessä kummiskin .se on mun ykkösdouppini...voihan sitä soittaa laulamattaa, mut kummiskin sitä pikkasen pystyy hymiseen.

juon pommaccia uudenvuodenkunniaksi ja uhmakkkaasti sytytän sikaarin heti kun oon juoinut yskänpatilleista tehdyn kuuman litkun ja kahvia.
On mulla aina alkoholia talosssa jotain punkkua, toffeelikööriä sekä konjamiinia anaki, mut ne on muita varten. mulla ei edelleenkään toimi ku huonosti ja niin on parempi... jos haluun lisää maustaa elämääni ,niin kaikki laiton spii siihen erittäin yvin. se on paremmin mun juttu, koska mä oon oikeestaan vastuuntuntoinen kriminaali, mutten halua todellkaan tyrkyttää muille omaa eläntyyliäni, koska se ei muilla niin jurikaan toimi mitä oon katsellut. en silti ryhdy itseäni syyllistämään -muut osaa sen paremmin...ainakin mielstään tehköön he sen niinkuin viimevuonnakin.
oon kiitollinen kaikesta tästä kaikesta ja tiedän ettei asiat aina mee putkeen ja varadun pahimpaan, koska aina voi voittaa.

ainiin mulle soitti eilen yx kaveri jolla oli jotain asiaa ja mä otan sen siltä vaikkei mua ees huvita vetää sitä ainakaan tässä tilanteessa ku pitäs jostakin olla hiljaa.VITTU ! HERMO MEINAA MENNÄ sen takia helposti, mut ei se saa vaikutaa mun asiohin liikaa.Mul on alkanut oleen pinna kireellä joten mun pitää todellakin olla huvittava ja nauraa itselleni ja sen ei pitäs olla ainakaan kovin vaikeeta ees. mä pystyin oleen panematta ja uskollinen ukko vaikkei multa sitä ees oo kukaan vaatinut kin mä. ottihan se päähän antaa muiden hoitaa homma, mut se on mun pääässä se joku pikku vika joka ajaa mua ja tekee mut maanisex...maanisexmaanisexmaanisexmaanisex sounds good, yep

Kirjoitettaessa soi jotain aika paskaa radiosta ...ehkä stingiä:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus