= bändi keikka pulkassa=

  • ZOMQandBarbieQ

mul tuli erimielisyykdiä bändin kans ja lähdin lavialta treeelta jotain 50 liklsaa käveleen kotiin. ne mulkut ei tajua et ne on mule velkaa ku mä tuotan vitut me mitään voittto tehdä ja ne vittu ei ollut ostanut bensa ess autoon ja sinne ne jäi ihmetteleen. Mukava kävelyreitti - nokialla päin on siistiä seutua ja siellä on mukavia ihmisä , tyttsejä jokka sanoi, et ei mun tartte varastaa niitten polkupyöräää kun näytät olevan aika poikki, et saan lainax jos palautan -kyl mä palautan tän niille otin numbankin siskosten kotiin. Mä luulen et niistä ei tuu ihan samanlaisia luusereita ku noista puupäistä jokka jäi ihmetteleen miks en oo keikalla ja auto on tiellä ilman bemnsaa jätkillämeni sormisuuhun ja mä päätin olla auttamatta koko vitun kivirekee (siis bändii...se oliskin kuvaaavampoi nimi)ja ne ei ollut tajunnut ottaa kukaaan rahaa mukaaan, vaikka sanoin et nyt mä en sitten ajattele rahaaa tällä reisullla ku teil on kuulemma hanskassa -voi vittu mitä luusereita käsinekkin on ihan artisti niinku pelle. saatana et en haluu nähdä niitä pitäään aikaa jos ollenkaa -mä pärjään, ne ei -niin se vain on, et mä voin vaita seurani huolella ekä mä haluu mitään lusereita joillla menee sormisuuhun ku pitäs keksiä mites toimitaaan -mun aina pitäs tietää niille kaikki ja saan osakseni vittuilua ja ylenkatsetta ja mun odotetaan antavan anteex ku jeesuksen. käsineen kämpä mä kerran torpedona tyhjensiä vuoisa sitten, nyt on sma fiilis -kevät ja kaikki antaa voimaa eräille. jokkut pyörii ympyrää ja takoo päätään seinään ja on joillekkin pelleleille subutexin takia veloissa ja oon antanut luvan antaa niile turpaaan -vitun pellet:D

Tuli käveltyä joku vähän teilut 25 kilsaa ku olin niin vittuuntunut et olisin voinut hakata jonkun ja sit lopu pyörällä jos toimi se pienin vaihde, mut se li ihan ok -jätkät saa maksaa ule velkansa. meen tukholmaan säätään uutta kuvioo. tommosten kans kehtaa olla missään tekemisissä.
pikkutrytötkin hoitaa keikat paremmin -sanoivat etteivät tarvi ees manageria ja annoin mahdollisuuden -toista ei tuu. jätkät on pidäyeryttynä soitettiin:D heheeeee ihan oikeen linnaan vitun homot !

Mä soitin tytöille, et tuon varmaan huomenna tai ylihuomenna pyörän ja ne kysy haluisinko mäniitten kaa johonkin saunabileisiin kylpylään ja mä sanoin et ok -nyt on vitun diiva olo ja jalat ei oo enä paskana ku sain tyttsiltä jotain morfiinipitoisia tramaleja 12 kpl 300 ml ja alkaa oleen sistii. Heh jätkät mokas niinku aina -ei viittti kattella ku ei oo pakko. Ahh sistii venytellä tossa matolla ja syödä ruokaa ja polttaa sauhut -jätkiltä oli kaikki doupitkin unohtunut jonnekkin ja ne oletti et möä taaas hoidan ku mul on aina rahaaa ja kaikkeee. vetäköön käteen runkkarit -ei nistä mitään valmista tuu...koskaaan se vaaan on niin et jllain on auraaa ja jollain ei tai mikä karisma tai sädekehä se on -mä meen intiution mukaaan ja ihan yes-tunnen eläväni ja mul on hauskaaa ku pääsee surkimuksita eroon -emmä kaikkia voi pelastaa tässä ja bäbdi oo mikän pelastusarmeijja eikä mun bisnekset kuulu iille -tyh,ät ihmettelee ku mä en neuvi niitöä. niitä ei voi mees neuvoo ja thats it:D

tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.
tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus