= bändiinkö ja miksi =

  • ZOMQandBarbieQ

soitin heti ku heräsin uudelle vanhalle vaimolleni, sillä bändin kaa on aina naimisissa niin myötä- ja vastapäivissa ja niin pois päin.
mukavaaa oikeastaaan kun tajuaa kuinka paljon toisamme olimme nolitelleeet, vittuillee toisillemme, arvostelleet, epäilleet, pelannneet, kokeilleet ja todenneet, et vittu ei saatana tuu ikinä valmista. mut kyllä se kello laitettiin käymään takaperin ja pitää vastata huutoonsa silloin kun kultaiset jouset viritetään ja aletaan tähdätä kohti maalia.

tiedän, että se pelottaa (vaikken pelkää mitää kuin pelkäämistä). kaikki on jo sanottu, mutta....yep ainahan voi tarkentaa asioita tai olla hiiljaa ja lakata selittämästä ja tehdä se niin ei jää selitettävää kuin entistä enemmän ja moninkertaisesti.

nöyrä on helppo sanoo olevansa, mut se on vaan sana. nöyryys on enmmmän kuin asenne tai juuri se -en osaa /viiiti rakentaa/selittää
joillekkin erittäin tärkeää asiaa enempää erikseen.

AAAAAAAsiasta kuudenteen. siistiä ku facebookista tulee tänne kvereita ja toisn päin. näin tää toimii parhaiten ja kaikki on tyytyväisempiä ja mun ei tarvi huolehtia turhista, sillä on asioita joita en ole aiemmin kerinnyt tekemään ku paaaon eli siis huolehdin liikaaa siitä, että kaikki ja kaikilla olisi asiat suht.koht. kohdallaan ja syylistyn jeesusteluun ja tykkään siitä, koska se muita ärsyttää ja nolottaa ja niin piis päin.

Mä osaan kyl viohdyttää, muten halua sillä päteä, koska se on ala-arvpoista nuolentaa jota inhoan -silkaa ulkokultaa jolla keräisin muka papukaijja merkkejä mihinkä. ramtuunko -se on muuten hukassa -mun on löydetävä se.se on erityinen monestakin syystä joita en selitettele -selitämättä paras.

Jos näitä tekstejä kopioi on järkevää kysyä multa siihen lupa. Täällä sattaa olla piilossa jotain meidän/mun omaa ja asia kun ei ole täysin minun vallasani sillee, et ihmiset eivät ymmärrä auttaessaaan, että voivat auttaa väärin -niitä ei ole mukava oikoa, mut se kai kuuluu toimen kuvaan.

Mä en ota riskiä tehdessäni bändi hommia vaika voin niin luullakkin, toki voin bluffata ja olla raaka, törkee, hävytön, maanitella jne. Mun vaan ei tarvi. Jokkut asiat tietää ja jokkut asiat luulee tietävänsä. en puhu siitä peilistä mitään.
Joka päivähän te sitä peiliä toljotatte ja teette sitä ettekä huomaa. Voitte leikkiä valehtelevanne itsellenne ja huijata itseänne ja tehdä ihmeitä joita ihmettelette. ei se väärin oo. Pitää muistaa etä elämme koeplaneetalla ja täällä on muitakin kuin me ja ne. KYl tääl on ulkopuolisia. Oman kloonin näkeminen raivostutti, mut kyllä se hämensi mua myös.

Ei ooo kiva puhua koneitten kanssa ja puudelllä niiltä anteeksi ja koitaa saada uusia kuvia. MÄ jätän kuvat muihin sivustoihin ja pidän tän textinä kunnes tähän kyllästyn ja saan bannin -ne joteskin kulkee aina vaan käsikädessä niinku bändikin.

meitn bändi on vanha ja silti ihan uus ja etsimme basistia ja rumpalia jokka eivät pelkää meitä, koska me olemme käsineen kaa ihan kivoja ukkoja -kei me vaan sitä kerrota kaikille.Miksi?

Bändiasioita siis; Basisit ja rumpalit !!! jokka on ween huippuja ja komeita ja muuteskin säteilette itsevarmuuta jne. ottakaa yhteys sillä juuri me käsineen kaa voidaan keksiä teille jotain puuhaa. niin morsettakaa mulle tonne facebookiin http://www.facebook.com/profile.php?id=547993582&ref=name#/profile.php?ref=name&id=547993582

kakkihan tietää kuinka raskasta o voi olla bändinkanssa naimissa ja kuinka paljon se syö aikaa velvoittaa ja voi joutua luopumaan jostain saadakseen mitä? turhautuakko vai saada elämälleeen merkitystä ja parantaa mailmaa tulemalla väärinymmretykasi jne. Mä kasvatan puutarhaani joka on tuolla kaukana nurkassa ollut kokopäivän lainlyötynä -annan itselenoi anteeksi tällä kertaa turhista koksa oon nukkunut ja se ei ollut yhtään thmää -poltttaa alkumetreillä itteensä loppuun.

Tähän kyssäriin voi vastat mielsään ja en pahastu jos komentti on siallinen tai siis asiaan liityvä (tää oli city.fiille erikseen)
katsokaaa tarkkaan.
Tässä alapuolella on A-nelosen kokoinen kuva.
Psykiatri kysyy mitä näette tässä ?

Kirjoitettaessa soi my only one

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus