= basistin synttärit =

  • ZOMQandBarbieQ

Heräsin juuri basistin makuuhuoneen lattialta tai aika läheltä ´parvekkeen ovee...täällä on bileet vieläkin. mitähän siinä boolissa oli -jos sais veikata; veikkaisin et ganjaa, vodkaa, JOTAIN ORANSSIA LIMUA PIKKASEN, YSKÄNLÄÄKETTÄ ja sitten jotain postimerkkejä tai jotain muuta trippiä antavaa. Vittu toi parvekkeen ovi kiinni ...ei tuolla ulkona hellettä vielä oo. joku tarjoo sauhut...aaah -helpottaa...olin ihan jäässä ton parvekkeen lattialla notkuessani.

koko bändi on tipahtanut tai reiska heräs ja pyytää joonasta sinnepäin. Täällä oli oikeestaan esiintymässä kaksbändiä tai niitten/meitin sekasikiö The Valmets ja BarbieQueen -jotain katurockkii ...ns. punkkia se kai on tai mmm...joo kerrostalorokkia lähiössä tesomalla...onkin ihan ääni käheenä. nyt alkoi lämpeneen tuolla parvekkeella oli kylmä maata:) Tuli mieleen, et kun tää on kerrostalo- asunto ja täällä on hieman vajaa sata henkee (on täällä mmm olisko 70 ihmistä kaikenmaailman punkkareita ja vanhoja ja nuorempia rokkareita sun muita hämyjä sekä hippejä ...ne on on kylläkin kaikki tuttuja menneiltä ja uudemmilta ajoilta tai ei kyl ihan ees puoletkaan...vai onko...mmmm paha sanoo.
NIIN TULI MIELEEN , ET TÄÄ ON KERROSTALO JA TÄÄLLÄ SOITTAA BÄNDI TÄYSILLÄ JNE. -ONKOHAN TOI AKI ennakoinut tilanteen ja ILMOITTANUT NAAPUREILLE BILEISTÄ -se olis ollut aika fiksua...nooh kai naapurit sen j0 muutenkin tuntee -pakkohan niitten on! onhan täällä ,enenkin ryhmää ollut. itse en pysty asuun kerrostaloissa kun niissä yleensä ei voi soittaa ja laulaa ja muutenkaaan juuri muutenkaan oikeesti asua, vaikka kämpppä olis kuinka oma...pitäs omistaa koko ween kerrostalo ja viereinenkin.

Mä käyn hyvästelemässä akin , sil täällä on näköjään jengi ihan tummunut ja on kuin jähmettynyt jossain startrekissä kuka siideri tai kaljapullo käteen -mut kai nää silti nukkuu tai muuten vaan pilkkii.

täällä on liian tuttuja naisiakin joten taidan soittaa taxin kunhan saan tätä höyryä enemmmän sisuksiini. Nyt alkaa oleen taas hiphei! äänelle nyt ei voi mitään. vois mennä pulu ja akvaariotytöllä käymään sehän asuu...mmm ihan jossain tässä kans mut rivitalossa. heh täällä osa makaa lattioilla -miten tähän taloon on saatu ängettyy näin paljon sekavia ihmisiä...tää jengin tiivis läsnäolo on suorastaan hämmentävän söpöö
-miten noi voi maata tossa kaljasta sun muusta märällä lattialla
-oonkohan mä liian diivA JA MUKAVUUDENHALUINEN KUN TEKEE MIELI LÄMMINTÄ NAISTA ja rauhaisiaa akvaarionpulputusta tän stranglerssin ja mc viiden jälkeen -niin ja tuon kylmä lattia jälkeen...hehee kun noi herää niil on warmaan vitun hyvä olo -ei varmaan refloja tai krapulaaa ei ...ei näissä akin juhlissa joojoo.

Voi olla ettei muakaan aamulla niin naurata kuin nyt , mut onnex aamuun on ikuisuus ja sitä ennen kerkee kuoleeen satakertaa. Nonni, kamera oli mukana, mut olis pitänyt kuvatakkin sillä jonkun. nooh ,kyllä täällä muutenkin kuvattiin ihan tarpeex ja ihmiset on loppupeleissä yhtä vitun tylsiä vaikka nyt toisin luuleekin...siis mä tarkoitan kaikkia ihmisiä ja yleensä.kollektiivisuudentunne luo mielnkiintoo esmes meitin kohdalla se tarkoitttaaa, et me tullaan neroix ku me saadaan joku kitara käteen.

Meen kyl saunaan ennen kuin lähden minnekkään...on se basisti (aki) ilmoittanut ainakin saunasta taloyhtiölle sen jutuista päätellen. vittu nää firefoxit pitäs kieltää.
täällä on kunnon vinyylikokoelma ja on oikeestaan naapurille hyväksi, et niillä on tällainen virtuoosi kuin aki naapurinaan -eihän nää biisit kuullosta ceedeenä miltään ...onkohan näitä ees tehty ceedeellle.mmmm
lisäää ja sitä booolia päälle. ei nää kaikki naiset ja ihmiset täällä ookkaan liian tuttuja (onnex ei muista kaikkee), joten ei mul oo kiire...emmä oikeestaan minnekkään lahdekkään (hihihihihi) -vois houkutellla saunaan enempikin ryhmäää tuosta makoilemasta...osa jo taas heräileekin kysyvännäköisinä.Jaahas aki sopivasti heräs hoitamaan deejiin tehtäviä -muu bändi on edelleen koomassa ...tai no enhän mä enää oo.

vittu pöydällä on leipiä -onkin nälkä -hirvee paukkunälkä yllätti!
aah ja siiidEriä PERÄÄN, nyt pää on taas kondiksessa.NYT TÄÄLLÄ KUULEE PUHETTAKIN HIEMAN.

3 kommenttia

BarbieQueen

15.3.2009 12:30

olisko sul mitään rauhoittavaa? tuun käymään

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus