= biisitusina =

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt oon lomalla ja nanna aikaa itseleni.
joten vaihteex Sungvistin tyttösen kysely joka taas vei peilin eteen...mmm

Nää on aikajärjestyksessä paremminkin ku arvo tai arvotus järjestyksessä -en mä näistä ihan kaikista diggaaa enää kuten JuiceLeskisestä ( se on muuten ainoa josta en diggaa enää -syyt henk.koht. ja muuteskin paskaa runoutta josta oon silti omalla tavallani kiitollinen=)) opettelin ne kaks biisiä; einarin polkuryörän ja napoleonin mopoko se oli ahlamannin emäntäkoulussa (tytöt kiinostivat) ekan kerran tein fyrkkaa julkiesti laulamalla 4-luokalla ne välitunnilla ja sain röökiä ja karkkirahaa.
Mul o edleeln huono nimi muisiti ja en seuraa aikaani ku pitää piirtää karttaa.

1.Tapio Rautavaara.

Tuoppini jäljet (mä tunnen
-lauloin biisin luokan edessä( toisella luokalla olin juuri muutanut kaupungista Pirkkallaan ja uusilla oppilaille oli tällainen tapa päästä/joutua esittäyymään ja pelotti niin perkeleesti se esiintymine sillon ku nyt, mut biisin vedin kunnialla loppuun ja oli vähän aikaa ylättynyt ku osasin sen oikein jne.) Suuriksi häpeäkseni ja ykllätykseseni opettajani Niemisen kaarina vainaa otti mua korvasta kiinni ja pesii suuni saippualla ja pisti taas kerran nurkkkaan häpeämään -t'mä oli tuttua jo Tamperen Johanneksen Koulunala-asteelta, nyt tajuan, että en ymmärrä tyhmyyttä -vihaan sitä yli kaiken.

2. Juice Leskinen

Einarin Polkupyörä oli eka biisi jolla tein rahaa ja tupakkaa sekä namuja koulussa laulamalla sitä välitunneilla. teimme myös vaikutuksen AhlmanninEmäntäkoulussa tyttöihin tällä biisillä silloisten ystävieni kanssa (broidi , mä ja yx sepe) muueten en tykkää tästä ukosta

3. Alice Cooper

Million Dollar babe.
Sen originelli mustavalkoinen levyn kansi jo kolahti kun näin sen setäni vintissä mummolassa ja olin tuolloin viidennellä luokalla kai tai 4 paha sanoo) Niin silloin tajusin , että haluun iskelmätähdeki, kun olin hieman sanasokea jne. en tajunnut et rock-tähti nimi on keksitty. Koulussa isojentyttöjen maalamat meikit taas Niemisen Kaarina pesi pois ja nurkkaan häpeemään. Musiikkitunnilla luokan edessä karttakepilä käteen läpsytyksiä 10 kertaa Väinöltä (musiikinopettaja) -kuollut sekin jo , mut on kiitollinen tästäkin traumasta kuten siitä et mun liikuntanumero oli jostain syytä aina heikoin vaika suoritukset olisivat toisn antaneet ymmärtää. siis traumat ovat luonetta kehittäviä, snovay viisat kinalaistkin

4. Hurriganes

.biisillä ei välii vaan kieli, tyyli, röyhkeys, improvisaatio, rikollinen elämä jne. sekä kuinka homma saadaan toimiin ja valot ja kokonisuuss ja roudarien työskentely, ja päällikön käskytys ja miten olla diiva alkoivat valjeta. ja remu sitä u se on kaa semmonen mamman poika eikä ninku ne muut jokka ei oo kai ees neöää hengissä -en ihmettele sitä. ekana näistä kuulin tinen toistaan villimpiä tarinoita ja cisestä mä ekana diggasin -kitos mutsi et vet mut ja broidin suosilla Nokian Kerholaan ja maksoit kalliit liput.

5. Bad Boys oli eka oma bändi jolla jo teimme hajanaisia keikoja ja e sitettin 50-60-luvunmusaa cashhia ja omiamme ja tykkäsimme hommasta ja homma oli uutta ja hohdokasta. soitimme kouluissa ja pikkujoulujuhlissa sun sellasissa . myöhemin ku nimi ja osa bändin jäsenistä hävis mut suoisio nousi ku olimme okeasa paikassa oikeaan aikaan tai nyt vois sanoo just päin vastoin yhtähyvin.Tajusin ,et shou- sisnes onki huijjausta ja alon itsekkin röyhkeäksi -se teki musta vissiin kusipään ja kusialkoi myöhemmin muissa bändeissä olessani nousta päähän vieläkin enempi.

6.Hassisen Kone

"muovisia ruusuja omenapuissa, kalssisialauseita lasten suista" kuului keikkabussin radiosta kun olimme keikalla muitaakseni köyliön lallin talolle menossa. oli näille katteelinen -tunnustan ja otti päähän soittaa omassa paska muita epinoivassa bändissä, vaik joku voi olla eri mieltä, olkoon. Lähdin bändistä jonka nimee en oo sanonut enkä juuri mainostanut en silloin enkä nytkään.

7. Rolling Stones
Jumping Jack Flash

Tää kolahti ei punk paits pelle, oksa mun pimu sillone pimu opetti sitä hyvin:)tai miten vaan. mua pidettin punkarina -mut mä soitin mielstäni rolareittten tyylistä.IHANA SAMA -tähän se sopii kun soittelin punkarien ja sekalaisten-sekaisten muusikoiden kansssa.Hallikaisen Jakke tuli mieleen eka.
pari-kolme vuotta meni silleen etten muistanut tuosta ajsta mjuri ku jotain epämääräistä.

Pian aloin tajuta , että kamaa pitää tuoda tampereelle ku muuten sitä ei saanut niinkuin nyt saa kaikkee ja ilmatteex

8. Edit Piaf
Non, Je ne regrette rien -se on hyvä elämän ohje. enkä tosiaan o synytynyt tänne anteex pyyteleen.

On pieni lintunen mahtavalla äänellä ja vielä isomalla sydämmellä -kuoli lavalle yleisön kannustaessa vielä kerran jatkamaan jne. Jos arvottaisn tän olis number ONE ja sit vasta bowie eiku rollarit eiku .....ääääh.
musiikille on on sijansa kun on avaruutta mielessä, sanoisin ja jos ei oo pitää odottaa oikeaa aikaa

9. Depeche mode
It´s no Good

monet starat tykkää tästä bändistä. tää nollaa pään ja merkitsee mulle harmoniaa ja sitä mikä on coolia.

10. Curt Cobain

ihan sama mikä biisi. kurt ja Nirvana ylitti uutiskynnyksen ansaitummin kuin valmiiksi laskelmoitu
ja muista paremista kopioitu egantilainen sex pistlols. sid osas olla oma ittensä sinä bändissä ja ei esittänyt ketää muuta ku itteensä.kuten koko kobainin ryhmäkin.

11 Charlie Chaplin on aliarvostettu muusikona. työnarkkkina hän teki myös sävelsi elkuviinsa musan.
Ja kaikki en pitäs ymärtää et zhaplinin keksi elokuvateollisuuden ja krnen koulun ajoista elokuviin ei juri oo tullut juurikaan uutta.

12. Bowie tajuaaa hymyn ja positiisen energian voittavan kaiken typerän uhon ja valituksen.
en edeleenkään arvota laita ketään järjestykseen( kuin aikajanaani) 40- vuosikymmetä musiikin kärjessä vaikutanut ukko. bowien on myös haukska ja rohkea ollut ainakin ottaessaan musikaalisia "riskejä" .
Ennie morricone toi uutta elokuviin musiikillaan ja on ihan klasikko, mut sorry, jäit vaillesijaa tällä erää.
aini ja vittu nick cave -aika on armoton

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus