= Bodykaarti =

  • ZOMQandBarbieQ

Tänään tapahtui aika absurdi juttu joka oikeestaan huvitti enempi kui vitutti.
Mun piti nähdä henkivartijani normi pelipaikalla -se ei koskaan oo myöhässsä, mut nyt sillä on hyvä huono tekosyy olla sekaisin ja olla vituxeen myöhässä ja jouduin hoputtamaaan sitä. siihen uudelleen valitullle pelipaikalle tuli sit henkivartijan henkivartija ja hieman myöhemmin vielä jatkumoon lisäää henkivartijan henkivarijan henkivartija. ja tää mun originelli henkivartija sekaisena miehenä hukkas mun/meidän rahaoja sun muuta ja alkoi mua syytteleen siitä ( oli tavalllaaan oikeassa).

Tampereen koskikeskuksen ja alarannan välillä on se punainen tiilirakennus liikeineen ja siellä tillanderin korukaupan edessä homma kärjistyi ja mainostulua sun muuta alkoi lennellä sinne sun tänne ja vartijakkaan eivät puuttuneet asiaan -se kyllä voin hyvin ymmärtää. Isot kot huutavat toisilleen kolmesta kympitsä (periaatteet panaa enempi kuin raha)) kun sen on mun originelli jotenkin onnistunut hukkaamaaan. Ymmärsin viimein poistua paikalta jotta tilaanne rauhoittuisi ja ei kävisi hassusti kellekkään. Soitin vielä henkivartijani emännnälle, et se tulis hakemaan ukkonsa pois ja nopeeta. Nyt tiedän ,että hommat on kunnossa ja huomenna jo nauramme koko asialle. tosin mulla oli aika hauskaa kyllöäkin kokoajan, mutten sitä esittänyt naamallani mmitenkään ettei olis hmopo lopullisesti päässy karkaamaan. Mä olin hoputtamalla sekottanut koko pakan -myönnän ja onnex sentäään tajusin poistua pelipaikalta. eihän sekavalle ihmislle voi selittää asioita ymmärettävästi ja en tajunnut heti kuinka sekaisin bodycardini oli.

Joten oon asian omaisille pahoillani tyhmyydestäni ja kyllähän nuo henkivartijani syömät lääkeet ja muu esim. tiedossa oleva tulosa oleva linnareissu rassasivat häntä ja näin homma piti ulostaa pois päivä järjestyksestä ja ymmärtää, että täl oli tarkoituksensa ja opittavaa toisitamme.. Mä rakastan niitä heppuja joista yksi on muuetn nainen -tiukka sellainen:D Mä hputin ystävääni kun mulla oli muka tapaaaminen erään nais agenttini kanssa, mut se oli tietty myöhässä -mä olin liian kärsimätön kun mun piti valoittaa todellista minääni hieman ja toimen kuvaani -mikä ei ookkaaan ihan helppo juttu äkkiseltään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus