= bönarii pukkaa =

  • ZOMQandBarbieQ

oon tosi väsynyt ja masentunut ja unen tarpeessaa
-unen jälkeen vois tosiaankin näyttää valoisammalta kaikki.

mun venakon kirje tuntui joteskin kuulustelevammalta jA
vittumaisemmalta lukee ku aiemmin. kai sitä pitää heittää rahoittavaa tauluun ja alkaa nukkuun enne kuin seinät kaatuu päälle.
miten mulle eka rakas ihminen voi yhtä-äkkiä tuntua täysin vieraalta kusipäältä.
tai enhän mä oo sitä oikeesti nähnyt. sehän mua on pommittanut kirjeillään. enhän mä tykkää niitä yleensä kirjoittaa ees -vois huomenna tsekata aidan kirjeen loppuun -nyt mun pää ei oo siinä kunnossa, et vois muuta ku nukkua. mul on varmaan aika apaljonkin univelkaa.

ekana muijja tuntuu semmoselta pikkutytöltä ja nyt se tuntuu joteskin joltain helvetin bisnesnaiselta 8autikauppias) vittu, voi olla että mun kirjeen kirjoitamiset lopuu tähän. kaukorakkaudet on muutenkin vaikeita ollut enenkin...stelena oli yx pimukans idästä joka jäi sen takii kun mult a hukkui puhelin. nyt tää muijja, alkaa tuntumaan siltä kaqns kuin se vihais mu....unenpuute masentaa ja musta tietty vaan voi tuntua nyt tältä, mutta mitä vittua mä oikeen tästäkin haen. eieln olin helvetin rkastunut ja tänään en -aika normaalia silleen, et mul voi rakkauden kohde tosiaankin vaihtua hvinkin nopeasti ja tunnen itseni siksi kusipääksi ja pelkuriksi.

tää kirjeenvaihto menee nyt väärinpäin; mun piti kulustella sitä eikä sen mua tai nyt se tykittää joitain jutskaa joka on ihan pelkkää pintaa vaan ja ei merkkaa mitään. vittuako mua kiinostaa. se ei ollut maininut mitään ess siitäet mä kirjoitimn vittu sille suomalaisen runon. se ei vittu komentoinut sitä mitenkään.. täytyykin ottaa puheex, mut huomenna joo...etten tee taas mitään jota vois katua vaikkenmitään kadukkaan. meen nukkuun.aini se pilleri nassuun ja laitteita pois päältä -parempi nukkua ku olla depiksesä ja herätä huomenna taas maanisena mielummin kuin depoiksesä tms. ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuuu...eieln olin vähällä mennä moskovaan. nyt oon kuin maani myynyt.

joo,mn niinku pitää tajuta , et tää irmeli ei ihan huomenna tuu muu silmille EI HELVETTI MUA EI OIKEEN PÄTKÄÄKÄÄN KIINOSTA TÄMMÖNEN KIRJOITTELU....TÄÄ ON IHAN PERSEESTÄ:D:d MÄ VAAN MIETIN ET MITÄS TÄÄ MUN IRMELI SIT TÄSTÄ OIKEEN SAA. EIX SILE VENÄJÄLLÄ OO YHTÄÄN TÄLLASII UKKOJA KU MÄ....TÄÄ MUIJJA PITÄÄ TARKISTAA KUNOLLA VITTU. MUL Palaa hihjat ihan oikeesti. se kyselee ihan liikaa ja jos me joskus oltais yhdesä , niin oltauis tosi kaukana yhdessä -ei kiitos....saas nähdä tuleex huomenna smanlainen mielipide multa, mut on parempi tosiaan jättää kirjoittamatta, sil mähän täs nyt ainakaan oo ihan täysillä mukan ainkaan tänään...

joo unta kaaliin ja koitan ajatellla jotain ihan muuta untakin ku tätä venäläistä jos mahdollista....

heh mua kyl saa osoitella aseella ja tulla nyrkkitapeluja ja pikku sotia ja mjuuta siistii kriminaalitouhuu , mut sit joku pikkutyttö saa mut ihan pois tolaltaan -heh vittu mun kanssa. mut nyt taas mieli vaihtuu ja tää irmeli tuntuukin paremmalta kuin kuin ehköä haluaisin , joo tää voi olla niitä ihmisiä joilla ei oo omaa elämää, vaan se on myynt aikanasa ja se on kyl vitun köyhää-juosta rahan perässä kokoaikaa. mun tarvi juosta ku aina sillon tällöin ja on vituxeen kaikkee....onkohan se bönari sittenki sillä eikä mulla....mmmmm

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus