= city,fii kyselee=

  • ZOMQandBarbieQ

Subject: City.fi kysyy
>
> Arvoisa Cityn käyttäjä,
>
> Huomasimme, ettet ole kirjautunut palveluun yli puoleen vuoteen. Haluaisimme kuulla mielipiteesi mikset enää kirjaudu City.fi-palveluun ja kuinka voisimme tehdä City.fi:stä paremmin juuri Sinua palvelevan.
>
> Uhraamalla pari minuuttia kallisarvoista aikaasi autat meitä kehittämään City.fi-palvelua.
>
> Osallistu kyselyyn osoitteessa:
>
> http://www.city.fi/q394
>
> Talviterveisin,
>
> City.fi Headquarters
>
mä laitan tähän jonku vanhan kuvan ....nää on kyl luvallisia oeltuskuvia ja toiset taas ei jos ei oo mun kuva , käsitiks mä niin...mikä helvetti se oletuskuva on koko se oletuskuvakansioko? ku muita ei saa lisäiltyä kuvia blogiin jostain syystä.

kyl mä teitille kirjottelen kokoajan ja mul on aika monta passia erinäistä syistä asioitten helpottamiseksi. tietty mun pitää antaa jokun muun kaverin kirjoittaa teille ku te ette tykkää mun poliittisista mielipiteistä ettekä näemmä jostain kuvistakaan. jos jotain selityksiä haluatte miksi en käytä omaa nimeäni., niin vastaus on koska se olis vitun tyhmäää ja vaarallistakin. kyl mä oon zomqna siellä teitillä tai oikeesti mua sanotaan zombiex , mut oikeella nimellä tui syntymä ajalla en itseäni tuhoo. se on tasa varmaa. mä vaan oon delegoinut silleen , et mun jokkut kaverit saa kirjoitella mun blogiin jos haluavat ja kovasti sitä kulemma luetaan -vaikka kirj.virheitä on ihan liikaaa:)

en muista olenko taasen pyytänyt anteeksi tyhmyyttäni zombieandbarbiequun blogin kuvista, kun en tiedä että miten oletuskuvakansiossa olevia ei saa laittaaa näytille jos ei oo omaa naamaa vaan naisenkuva esmes. muista kansioista kun sitä niitä kuvia ei blogiin saa jos ette ole huomanneet. mä taidan olla helvetin tyhmä taas kerra ja pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaaa sun muuta -se ei suinkaan oo ollut tarkoitus, vaan se että sasi jossain olla rauhassa.
pyydän käytöstäni nöyrimästi anteeksi ja toivon , että ymmärrätte tilanteeni artistina.


T: Zombie/ ZOMQandBarbieQ -blogin takapiru ja hyviä jouluja ja menestyksekästä uutta vuotta !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus