= COOL AND CAMP =

  • ZOMQandBarbieQ

ostin ekana ihmisIä myspacen suosiollisela välityksellä, mut nyt oon pelastanut muitakin tyttelitä hirmuvallalta -ehkä minä olen sittenkin hyvä ihminen joka ei käytä valtaansa vääärin vaaan viisaasti ja osaaa olla riitttävän kärsivällinen. Rakkaudesta ne hepakkin potkii ja silleen.

Olis upeeta saad apua kun rakennan linnaani ja rakennan puutarhojani ja viljelyksiäni ympäri suomea hontojen ollessa vielä kohdallaan.

Ostan tai teen vaihtarii taajamien käheisyydssä viihtyvistä puutarhamökeistä tilkuksineen, sitten pelkkää maakin jo kiinnostaa tai saa niinä joku tönö olla valmiina, mut emmä sile laske niin paljoo arvoo ku on tarpeellista ja naisiin niitöä en vaihda -ettäs tiedätte SIAT! RUMA MIELIKUVITUKSENNE NÄKYY TÄNNE ASTI! KOITTAKAAAHN OLLA KOHTUUULISIA.

MINÄ OLEN TEHNYT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ RUOHOJOINNTTIA JO REILUT KOLMET UNTIA JA SE ALKAA TOIMIIN NYT JO YLI TARVI RAUIHOITTUA. ETTEI KIIRUHDA LIIKAAA. MUT NOPEMMAT TORAKAT EIVÄT JÄÄ KUIN SEN KUULUISAN TOISEN JALAN ALLE !

VAPPUN BÖNAREITA KAIKILLE JA MUUTA KIVAa.

MONALLE turkuun ! ja jos tessa luet tätä, niin sä tuut ennen ketään ulkolaisia ! Klara vappen ! mul on ollut kuumetta ja hräiöen usein mitä vittumaisemmista paikoista eilen paskapytyltä kaverit herätti mut ku niil oli jotain "Asiaaa" HYSSSSSSSSSSSSSS EI SAA HUUTAA NÄITÄ, VAAN OLLA COOL. NÄIN.

muska on jo kolmivuotias ja syksyks ti vaikka aiwemmin pitäs löytää joku aatelisherra tekeen se tiineex ja näin saisimme lisää söpöjä luppakorvia jokka osaa enmpi ku norm,i ihminen pystyy edes kuvittelmaan joskus haaveissaan osaaavnasa -koirat ei jauha niin paljoo paskaaa ja muuteskaan ne ei kattele esmes telkkuria -joeniman muuta viisas koira voi helpostiylittää alhisemman kakasiteeetin omaavat luuserit ja syödä sen ku jääkaus esmes tullee -NÄIN SE VAAN ON.

muska
muska

Kirjoitettaessa soi joain vitun tsingiä tai vielä pahempaa huhuhuh pistän kiinni siel laulaa satakieli !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus