= delas =

  • ZOMQandBarbieQ

eilen sain viimein tiedon miikan kuolemasta. vittu!
kuolema on suurpiirteinen sana tässä tapauksesssa.paprua on tullut mulle liikakin ja se mua just epäilyttääkin. vittu. ku se kolisee enmmän kuin mikään zydeemi. mun on ikävä sitä miikan naurua ja sitä puhdasta iloa mitä se jätkä säteili, vaikka sil ei ollukkaan mikään hyvä olo vaa jälkkärit.

mä näin siinä itseni nuorempana, mut mun nuoruuttani ei kukaan varastanut , niinkuin tässä tapauksessa oli käynyt -tätä ei moni tiennyt -ainoastaan minä ja se yx joka on todella yksin-mä en lupaile että nostaisin ees pikkusormeeni sen hyväx.
vitunvtun vittu -on ystäviä joita vaan sanomme ystäväksi -minkä helvetin takia? on hyviä syitäkin, mut ne on yleensä tekosyitä.
kaverit tai ystävät ovat mulle ainakin sellaisia joista olemme me kavwerit toinen toisillemme vastuussa -jos näi ei ole, on turha puhua ystävyydestä. kiduttaessa esmes. huomaa ainakin ystävyden merkityksen.

meen ulos koiran kaa. metsässä on paremi itkee -kai oon siinäkin liian äänekäs. nyt on maanatai o...oon ollut 2 päivää ihan omissa maailoissani
-täytyy suree surut pois, et puhdistuu. muuten voi tulla kipeex.

3 kommenttia

BarbieQueen

25.5.2009 09:49

zombi ! herätys. se mustaa sinitarramaista jutskaa kannattaa polttaa
varoen. sillä poltin sitä tulitikun rikkipään kokoisen raakasauhupiipussa ja se tömähti silleen et oksensin eka ja tipahdin selälleni, mut onnex tajusin kääntyä kyljelleni (ettei tukehdu oksennukseensa) aloin näkeen valve unia, nyt pystyn jotenki jo liikkuun. Ja siitä poltyin oopiukii tasan kello viideltä -sen jälkeeen oonkin ollut eräänlaisessa rinnakkaismaailmassa. tuota myrkkyä on näköjään joka muosssa täällä suomessa....hiii tipahdin, ni oo varovainen sen kans. soita mull
e anyway

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

25.5.2009 10:14

oon kelannut et oon nii järkyttynyt miikan kuolemasta, et oon ihan sen takia sekasin ja aika on menettänyt merkityksensä, mut voi olla et johtuu tästä oopiumistakin tai tietty sekä että. sitä kylläkään osaaa sanoo oonko ees polttanut sitä. Mattis soitti juuri ja kuulla mULTA EKA TÄN MIIKAN kuoleman ja sanoin soittavani myöhemmin ku silläkin oli siinä näköjään nielemistä -mut hyvä et kuuli multa eikä joltain jotain toisenkäden tietoo ja pitkittää näin ollen kidutusta.

joo nyt mulla osu käteni tähän tai näitä on kaks mötikkää kelmussa . pistän takaisin, mun pitää skarpata ja mennä lääkäriin viimein laitatuttamaan nää leegot hieman siistimmä näköiseksi. nyt ne voi mätkiä mua vaikka luisilla käsillään turpaan niinku viimeks kävi tai niille lipes ote aina silleen et alko tuntuun et yrittäääx nä kiduttaa mua -ykleensä aina oon innoissani ja puhun paljon hammaslääkärissä, mutta, nyt en sanonut sanaaakaan. jos olisin uhannut niitä rosiksella, mitään ei olis tapahtunut, mut ku oon hiljaaa...mä en tarvi silloin sanoja...silloin mä teen jotain. ern välitä ympäristöstä, kivusta, reakoi mihinkään kuin toimin siten et lopputulos on juuri haluttu -ei se oo kivaa...kerran ystäväni wellu luuli, et oon arvaamaton psykopaatti. ei se ihan oikeessa ollut. sanotaan, et osaan senkin rooli hyvin. negaatiot on helpoimpia näytellä ja muutemnkin kaikki negatiivinen tai ns. draama on se mielikuvituskanava johon ihmiset hirttäytyvät sana varsinaisessa merkityksessä.

oon tainnut muuten polttaa sitä aamulla. sillä mulla lukee vasemmassa kädessä punaisella tussilla et fittaa ja säilö loput ja polta viiden jälkeen.
vasemmassa on leluautonsinisillä, et soita anteLLE JA LÄÄKärin -duactill (efedriiniä heinänuhaan tms.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus