= ei kelpaaa teitin kamat ja rahat enää =

  • ZOMQandBarbieQ

nyt ukot soitti -ne oli tietty perunut keikan ja sano et tulee tänne mulle tarjoon kaikkee - ei mulle maistu niitten kamat yhtään. mä en hakuu bähdä niitä. eix ne jo tajuu. emmä tommosia toivottomia ja jumalattomia auta ku ne haluu olla vaa sekasin. ne panostaa väärin ja tappakooon ttensä. mä laulan tääl siuron tytön kans duoa ja opetan sitä myös soittamaan ktaraaa -mä en jää ihmetteleeen niin ku noi karvaperseet.neitejä ne on. nyrkillä tapettavia, mut emmä eläimiäkään kiusaa niinku eräät. ihmiset jokka ei tykkää koirista ja kun se nuolee naaamaa -sil on jokin seksuaalinen trauma todenäköisesti. Ilmoittavat iltasnomissa maksavasa velkansa, mutta eivät maksakkaan -emmä tunne niitä enää. ne on mulle ilmaaa.

mul on uusi tiikerin vuoteni ja mä voin tehdä noita omia jutujani jokka on tuossa jo melki kaikki valmiina. onnex ei oo rahasta pula -hyviä ystäviä joihin luottaa on harvemmassa -noi neidit oo ikinä mun kavareita ollukkaan -luulleet vaan.ikävää mut totta, syövät omaa häntäänsä -fksuja. sittentulee kysymään miks ne on kipeitä.

mä tykkään nykyäään ola selvinpäin ja saa virtaa arskasta ja naisista sekä vedestä-noitten ukkojen huumekuviot naurattaa -nekin mun pitäs hoitaa niille -menkäööön hoitoon. mä en niitä haluu omaan hoitooni enää. ei niistä saa rahaakaan kelle myydä -eivät oo ymmärtänyt showbisnekestä mitään. joukkoon ei kuulu mänistän aki joka on ok eikä hheve, karva, vaaan n'' jokka soittavat jossain kucitteelisessa illuusiossaan ja ovat aina sekaisin. voi käsine ku sä oot tryhmä et saat aina turpaas -emmä sua aina voi enkä haluu pelastaa kun palkas sä pummit multa tasapuolisesti kaikki mahdollisen, kohtuus on vaikeeta sulle ja bändissä ja shoubisneksessä ei pärjää jos soittaaa eritahdissa ja luulee olevansa joku eikä tiedä mis mennään. pitää olla munaa. emmä sulle vihainen oo, en pidä sua kaverinas enää:):

Mut uusia on vaika kuinka paljonja ne nuoret jota sä käsine halveksit, ne on fiksuja ja ymmärtää olla valehtelematta itselleen -ei sitä misssään kirjassa opi. Jokkut osaaa ja jokkut ei ees opi.

Täytyy antaaa anetelle kitara tuntia lisää -eiku mikä sen nimi lkaaan. täytyy inkia jotenkin kysymättä se ettei tuu avaria taas:D mmm....ilmannaisia tuskin kestäis noita karvaperseitä:)

AIDA
AIDA
Hook Jones
Hook Jones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus