= elämää koeplaneetalla =

  • ZOMQandBarbieQ

Taas tuli oltua lääketehtaaan koekaniina ja syötyä vahingossa tyhmyyttäni panadolia joka sisältää riittävästi parsetamoolia vahingoittamaaan terveen ihmisen sisuskalut sen takia kun oli nukkunut niskani kipeeksi vääräsä asennossa -asennot on tärkeitä(kakessa kuten työn teossa esmes). parsetamoolia en suosittelis kenenllekkään; se kuivaa sisuskalut ;munuaiset, haiman jne. ylikuormittaa maksan ja muut sisuskalut myös eikä auta itse kipuun juuri mitenkään kuin lumevaikutuksella, mut ei siitäkään paljon apua jos menee paskempaan kuntoon "sivuoireista" kuin itse vaiva on. Tiedän paljon parsetamoolin uhreja ja mua vituttaaa niitten puolesta. asialle pitäs tehdä enempi ja aionkin.

parasetamoolia valmistetaan käsittäääkseni Romaniassa ku siel on halpatyövoimaa parhaiten. ja parasetamoolia käytetään oikestaan morfiinipojaisten tilalala siksi, että saada enempi rahaa ja siksi että morfiini on liian tehokaslääke tai siis vaarallinen huume pitäs kai sanoa -kiitos propakandan joka on ositttain oikeessa, koska se on silleen laskelmoitu yritysten taholta..

Ihmisillä ei saa olla liian hyvä olo, sillon ne ei tarvi lääkeitä niin paljoo, vaan voivat mieltyä johonkin tiettyn enempi ja se aiheuttaa riippuvuutta.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

sensemillaa eli ganjaa tai siis kannabista joka on terveellistä syötynä ja parempi vastine esmes tupakallle poltettuna ja jota propakanda on eniten sorsinut.ja tupakka sekin on parempaaa kun se on itse kasvatettua ja mautamatonta näin ollen. kohtuus kaikessa tekee asioista terveellisiä ja liika on tietty vaarallista -lapsenkin se pitäs tajuta, mutmut
ja jotta homma toimisin täydellisesti on keksitty erikseen kielletyt huumeet, et saadaan lisää potilaita käyttämään lääketehtaiten tuotteita.
huumepropakanda toimii fiksusti ja vasta nyt on alettu tajuaamaan esim se. että kannabis-kasvi on yksi terveellisimmistä ja monipuolisimmista kasveista jota kannattaais viljellä ja pelastaa todellakin maailma ----eikä mikään vitun paska kloonisoijjat sun muut kloonimaisssit, mut kasvoton isoraha ja jättikonsernit ja yhtiöt tuntuvat päättävän kaikesta lahjomalla esmes lääkäreitä ilmaisilla näytelääkkeillään...vittu, ne on lahjuksia tarkemmin ajateltuna.

vittu tuli oksennneltua eilen ja vielä tänäänkin kaikki paska parsetmooli vex ja tulin hiihtolenkiltä juuri enen tätä, et hikoilisin loput paskat vex.

suosittelen kaikille lämpimästi , että kasvattavat suomessa ainakin kaikki lääkekasvinsa itse, niin eivät niihin kuole jos vaivaantuvat opettelemaan yhteistyötä fiksujen ihmsten ja hyvien tyypien kanssa joilla on oikeata tietotaitoa (jos itselle ei oo...tai eihän ihan kaikkee voi kukaan saletisti tietää) -ei mitään propakandaa. Tässä on se ongelma , et miten saada oikeata tietoa.
terve maalaisjärki ja vaistot sekä aisitit sekä ystävien apu ja neuvot -ei mitään telkkuritietoo...varokaa sitä. kandee olla mahdollisimman luomuna vaan.
Ihmisen kandee esmes haistella ruokia ennen ku pistää niitä suuhunsa, mut nykyään kaikki luetaan tuoteselosteessa joka voi olla totta tai sitten ei.

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

10.1.2010 19:16

niin tähän juttuun vielä se , että parsetamoolipitoiset lääkkeet ovat tietysti huomattavasti kallliimpia kuin morfiinipohjaiset lääkkeet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus