= erottamattomat =

  • ZOMQandBarbieQ

misuista toinen on alkanut viilteleen itseään
ja pääsi just sairaalasta. mun pitäs mennä sinne ja jättää kaikki
muu väliin. Tää on jotenkin mun vikani taas. mul on olllut luurit tukossa eilisestä lentolakosta asti niin etten oo pystynyt tankkaa<aqn siihen puheaikaa. kun oon täällä mettässä amazoniassa vaihteeksi.heräsin just ja sain luurin vasta nyt toimiin ja tankttua. kiitos sonera vitusti. muutaam tonni sinne tänne muka ei vituta.nyt luuri soi, ja kaikilla on yhtä kurjaa -varsinainen perhe.

joo pitäs ajaa, partaa vex ja trimmata hieman hiuksia. ihan paska lätkämatsi tai en pystykkään katsomaan telkuria.

nyt näistä toinen on alkanu vilteleen kännissä itseensä.
se oli tietty juonut alkoholia jonka mä oon kieltänyt....vai oonko ees muistanut sanoa kun eihä tommosta aina osaa kieltää kun emmä näitä katteja niin hyvin tunne....tarviii tarkkailla tilannetta.

toiselta pyysin jopa julkisesti anteex kun olin sanonut sitä jokskin mikskä sitä ei saanut sanoa -vaikee mun ei oo sanoa sanaa pirihuora. kun se on mun biisi ja omat sanani jota en oo perkele tajunnut rekistöröidä.täyty oikeen ottaa pois tekstiä netistä neidin mieliksi. ollaan herrasmiehiä. Mut nää tytöt ei tosiaan oo kyl mitään täysin viattomia -kukapoa ei olisi. teis josksu itte mieli juoda kaljaa, mutta ei mul oo oikeen varaa sekoilla niin paljoo. kuka sitten kaikesta muka huolehtis kun nä ween nartut on kurittomia. kai ne loukkaan tuu tästäkin, mutta savatkin loukkaaantua. mä oon nyt vihainen.

NYt pitää ppitää niile sem,monen huumae-ja alkoholi-valistus-puhuttelu kummallekkin. tuntuu jotenkin kasksnaamaiselta touhulta parempi kehua huumetta terveellliseksi kuin sanooo et älä-älää, koksa mitä keilletympää sen parempaahan se on. noonhän mäkin ajattelen:). Ei kaksnaamaista mainita sitä tosiasiaa, et olis joteskin puhtaampi mut tuskin ne sitä kauaa muistaa.
kaikki pitää testata ekana lihasmuistin kautta. niinhän sitä oikeestaan itsekkin nuorempana on tullut tehtyä.

onx ne täyttänyt kahtakytäkään . just ja eiku toinen oli puolitoista toista nuorempi, mut kumpi. siinäpä kyssäri.

Jooo..täs pitäs jotenkin muutenkin skarpata silleen, et ihmiset ei kilju mulle puhelimeen. emmä sellaista jaksa kauaa kuunnella.muttei ne heti usko tai juovat salaa niinku mä en muka huomais sitten tai emmä kai toisemmalta oo kieltänyt.....putäskö olla niille samat säännöt kun ne on muutenkin silleen ettei niitä voi erotta. kaikin puolin he voisivat olla siskoksia, mutta eivät ole. alkaa oleen ihme orkesteri meitin perhe pian jos on paljo koiria ainakin.

kai ne voi sittenkin sitoo ainakjain vähäx aikaa johonkin. mua alkaa vituttaan niiten toilailut ihan tosissaan ja annna niille piiskaa isän kädellä, yep.

täytyy koolata ihmisille, et mä oon aika myöhään vasta liikenteessä. täytyy hoitaa nää kissanpennut kuntoon ku ooon nää löytänykkin
-mä oon kyl hieman hellöämielinen romantikko, et aina kun on kukkaa se pitää poimia. wen myös käy pitkään aikaan missään helvetin kauoissa kunhan ruokaa on jääkaaapissa.

mä en ala noitra katteja hemmotelmaan piloille.
vittu ja nyt mun pitää mennä sen tai niiten exxäää katsomaan sairaalaan
-samalla vois kysyy parijuttua siltä...mikä vois olla aika nerokasta.

mä en tykkää et ihmiset mun lähellä dokaa alkoholia -etenkään naiset. kyl mä ymmärrän 2 bisseen jotenkuten, mutn ku se on kai joku helvetin pakkoliike et ihan sama mitä siinä lasissa olis.

joo siinä perheongelmaa. koirat on kunnossa kaikki. misujen koirat on talutettu ihan tarpeex ja omani on tossa ihan coolina -se ei oo vielä nähnyt sen uusia kavereita. niitä kahtakoiraa. joo koirantalutusroomantiikka-osastoon sopiva juttu tais tulla. nytr pitää lopettaa snat ja ruveta tekeen.

nyt tuli eno raamattupiirin kans...käännytetään ovella ja "heihei!....on vähän kiireitä!"

- ei huvita ajaa tässä mielentilassa pätkääkäään -pitäs pystyä keskittyyn enempi. emä enkään o ajamiseen korttia tarvinnut, mut nyt voi oikeesti olla omissa ajatukuksissaan. parasta laittaa puhelin taskuun takas se ako soimaan jatkuvasti ja seurata lätkämatsia...en ookaaan pariinkuukauteen keriinnyt mitään.. tai mun jantaju on mitä on. kunhan kuski tuleeee hakeen artistia säätään taas jostain irti rahaaa enempi elintason nousevaaan laskuun.

mun tarvii eua nää kaikki korukaukaoat ja muut vigtut vaateostokset. en edes muista että olisn ostanut juuri mitään. mutta kämppä näyttää ihan siivotulta ja täällä tuoksuuu. lättyjä tääl paistetaan

on täs se hyväpuoli, et on tullut tehtyä n joteski nätimpiä biisejä vastapainoks oikomalleni tielle.

Kirjoitettaessa soi tin machine

3 kommenttia

BarbieQueen

18.11.2009 17:36

samanlainen mäntti oot.keräät aina kodittomia kissoja kotiin tullessaan -niin wtun tyypillistä. eksä millään kerkii vastaaamaan kännyyn. oon lähettänyt textarii, mut ei mitään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.11.2009 17:46

joo,mul tuli vaan mieleen et mun pitäs nähdä assianajajaaani, mutten muista pitääks mun pyytä siltäkin anteeksi jotain... tullut hämmenettyä soppaa, sais joku muu vaihteex kokata. anorektitkot ei ne syö ees mitään juurikaan.ei wittu!, muttei se mitään..kellohan on jo niin paljon et mul menee ihan kokotää vuorokausi kevyesti ja koitan nukkua jossain välissä. nyt ei kerkee mihinkään aikamatkailuihin mukaaan. ei todellakkaaan:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus