= FERRARINPUNAINEN =

  • ZOMQandBarbieQ

heh, mul on kaksi uutta kännykkäliittymää,
mutten muista enää niitten numerOita ja mul on tärkeempi luuri pois pelistä astetusten vuoksi ja tompalle mä en oo sitä luuria vieläkään saanut tuotua vaikka sitä oonkin nähnyt muutenkin.

eilinen depis lähti vex ku nukuin ja heräsin heti kuuden aikaa eli tuntiko siitä on vasta. koiraa saa harjata ja pestä kokoaika ku siitä lähtee karvaa ja kuraa. vois siivota ku kerkee.
mul on uusia biisejä vaan joita pitää hinkata niin et kädet on veressä ja rakoillla et ne pysyy tuolla selkäytimessä -kämmätä ei saa yksinkertaisesti. studiossakin mul pitää mennä melki kaikki laulu ekalla otollla...muuten saa veivata pitkään, mut ei onnex oo yleensä tarvinnut.

jo, tää venakkopimuni (AIDAX MÄ SITÄ SANON)ilmestyy jo uninikin...hevetin hyvä etten lempannut sitä eilen....sitä olisin voinut katua. se vaan epäilee, et mä oon joku isompikin kriminaali ja muuta skeidaa. mä en tainnut erikseen mainita et elän musiikistA ETUPÄÄSSÄ JA BIISIN SANOISTA.

anna
anna

tÄS ON OIKEESTAAN MUN NAISNÄKÖKULMA TYTÖNI aNNA
-SE JAKSAA KUUNNELLA TÄMMÖSTÄ MOOTORITURPAAA -MIKÄ EI VÄLTTÄMÄTTÄ OO HELPPOA:)

ONNEX KAIKKI ASIAT EI PYÖRI MUN NAVAN YMPÄRILLÄ. OON AJATELLUT LAITTAA MUUTEN NAPAKORUN JOS ON GRANAATTI-KIVI, MUL ON YKSI 7 KARAATIN TUMMAPUNAINEN KIVI, MUT SE SIS OLLA VAALEAMPI...SEMMONEN FERRARINPUNAINEN.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus