= HELLO, HELLO RUSSIAN AND ESTONIAN LADYS =

  • ZOMQandBarbieQ

and gentlemen !

Venäläiset pimut lukee tätä blogia ja kirjoittelee mulle paljon ja pitkään kuvien kera ja olin jo mennä houkka naimisiinkin, mut guru sai mut järkiini. MUt taas ku luin postia, oon ihan kaulaani myöten kusessa erään venakon kaa, vaikka mä kirjotin sille rumasti, se kirjoitti takas ja tajusin et mä oon törppö ihminen. Mä vaik kirjoitan, niin nää breivit menee joskus kans ööverix ja niin oletettu suhde, mut tää antoi kyl numbansa. Pitäsköhän mun alkaa kääntään tätä venäjäx ja estoniax etc.
ei, kyl niitten on opiittava suomi. taidan lopettaa englanniksi kirjoittelun ja tsekkaaan sitten miss mennään, yep! Siis ihan fiksuja ihmisiä kirjoittaa tämmöselle..mmm täystuholle -leikittelen ajatuksella, että annan kaiken romahtaa -enkä liikauta minkään vuoksi edes sormeani, vaan nautin nähdessäni hidastettuna tuhon jonka ympärilleni olen aikaan saanut. Hei Minä SE olin ! Myönnetään ! Tais tulla tehtyä sekin synti!
taisin mä hieman käskeä sitä! VOI KAUHEEEETA KU ON IHANAAA:)

Siiistii olla epäsiiisti toista viikkoo ja kuumeessa -varmaan sen takia.
Mul ei oo kolmeen vuoteen ollutkaan kuumetta ja tunnen ihmismäisesti olevani suihkun tarpeessa, mut sitä nautintoo jonka odotus tuo ei voita mikään -tässäkään asiasssa. Mulle ei saa lähettää "parane-pian-kortteja niinku netlogissa jokkut. Jokkut ei ymmärrä et kurjuudesta voi nauttia. Onhan mul kaikkee, mut mul on myös malttia. Katsokaa ympärillenne ja näette mitä se malttamattomuus teettää -silkkaa typeryyttä !
Aina pitäs olla kivaa eikä ollenkaan epämukavaa -tai kyl mäkin kait pian oon nirvanassa tätä menoo -sinne on monta polkua ja sit ne madon reiät.
Mut saa ampua jos joku skorppioni pimu saa mut pauloihinsa -ne perkeleet löytää joka ween madonreiän ja mustanbaukon ja niistä ei pääse eroon ees alemmassa helvetisäkään -ihme otuksia ootte skorppioonit !

Guru soitti ja annoin sille numban josta se saa autonrenkaat melki ilmatteex vaihdettuu. Se käski mun kirjottaa sille venakolleni, et pitää oppia olemaan ylpeä huonoudestaan ja niin mä tietysti kirjoitin se siinä luurikorvassa ilman mitään analyseeraysta.

tosin mun guru on aika laiska ja itsekkin vittuilen sille ku se tykkää et paras voitto on tasapeli -zen tähden , joo.

tässsä aiaskin viikon koitan olla ilman mitään ku tää ja castanjedan kirja joka on puolesa välissä ja saa mut näkemään ihme unia ku otan sen käteen. juuri six kai mä oon jämähtänyt tähän ryysyrantaani, mut mikäs tässä ku koiran turkki kiiltää. Hommia olis, mut koitan malttaa enkä oo ku mikäkin city-robotti joka kulkee tärkeenä ja nopeasti, eikä tajua nauttia matkasta pätkääkään -tyhmää

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

20.4.2010 20:19

mä aluksi tymä luulin ettei näitä lue kukaan ku ei oo kommenttia, mut eihän näihin kukaan ns. järki-ihminen kommentoi ku epäsusorasti ja se onkin silleen siistimpää -saa parempia kuvia ja tekstiä ja naisia ja kaikee mitä haluaa, niin et voi alkaa pelottaa mitä oikeen toivookaaan. tänne ku yrittää valehdella niin se perkele toteutuu ! huhuhuhuh...et onhan täällä sitä fiktiookin jossain, mut nykyään hatrvemmassa, mul kun on jo kaikkkee krääsää jo muuteski ihan tarpeeks eikä mulle tarvi erikseen selittää kuinka kkiva ja rakasettu oon -mä tiedän tasan tarkkaan ja six oonkin täällä piilossas teitiltä etten tartuta teihin z-pöpöä
-sitä ku saa, sitä ei tuu koskaan vajarii (siin on semmoen takuu)

Vois netistä katsioa tänään simpsonit enne ku ryhdyn taas kipeex.
yskittää niin perkeleesti, mut uhmakkaasti käärin yhden normisätkän -en oo viikkoon sauhutellut ees ! vittu tää on menoo...mutten mä pelkää kuolema on ku pillu -sitä oppii:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

20.4.2010 20:28

Kisan jälkeen Schumacherin suoritus tyrmättiin täysin lehdistössä. Nyt seitsenkertaisen maailmanmestarin entinen tallikaveri uskoo, että Schumacherin parhaat päivät ovat väistämättä ohitse.

- Voin kertoa, että aina kun minä voitin hänet, hän oli erittäin haavoittuvainen. Näytti kuin hän olisi tarvinnut halauksen.

OLE YLPEÄ HUONOMMMUUDESTASI SHUMI !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

20.4.2010 20:29

VITALI PETROV DRIVE VERY WELL !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus