= himassa on paras =

  • ZOMQandBarbieQ

tänään näin mun bodycardin ja annoin sille synttäri pussin yllätyksiä jne.
hellämielisyyteni jatkui ja tarjosin kahdelle nuorelle naiselle vauhtia, mut ei mua oikeeestaan huvittanut mikään siel -ne oli nii vitun tylsiä ...tai koira oli ihan jees.

uusiputkistyrkka hrisee mukavasti ja laitankin sen stand by-asentoon...noin.
kyl tää on parempi styrkka ku marsut sun muut mesaboogiet. Sitä mä en yajua, mut ymmärrän et jokkut kitaristit soittaa jollain transistorivehkeillä mitään. niis on pahvinen ääni. soundista ja syvyydestä ei voi puhuakkaan maan pitää täristä ku styrkkari mouruaa. huomenna tarvii putsata kämppä kamasta tai siis värkeistä sun muusta paskasta -muuten tää onkin siisti. pienimmät esineetkin on huolella kiillotettu ja niitä ei ole aivan vähää. piripäät ovat usein hyviä siivoajia.

(välikopionti, ettei tarvi uusix muistella mitä oli hukannut...samalla vois käydä suihkussa ja jatkaa sitten blogia ellei keksi jotain muuta siihen mennessä)

tätä kitaraa mä taas säädin piirsin uusia logoja silleen , et täs on nyt enempikin hakaristejä sillee punaisen lipun kanssa logona toimii paremmin.
eilen meni kolme kertaa sulakkeet ja päätin, et karva pitää saada laittaa tänne uus voimavirta loota.

Niin, likaiset bileissä tulleet ruiskut sun muut pitää kierrättää ja viedä tampereella nerviin joka on linjaautoaseman lähellöä vuoltsulla. siellä narkit saa kaikkee pullaa ja kahveeta -lkyllä niitten tai meitin kelpaa. tietty siellä on kaikenlaista säätäjää ja yleensä laitan ne "roskat" jonkun muun hakeen ja vaihtaan uusiin ja muistutan et pyytää, niitä putsauslappuja paljon mukaan, sil niillä on hyvä putsata piuhoja ja elektroniikkaa ja tätä aina keyboardia joka on kaakaossa ja pilvihartsissa. Huomenna menen itse "tarkistamaan" onko siellä jotain jolla olis jotain halpaa tavaraa myytävänä esmes soittimia tai elekktroniikkaa..tai niille voi kirjoittaa kartan mitä mä haluun jostain liikkeestä, eikä maksa paljoo.

ihmiset jokka vetää kamaa ja on silti sormi suussa; ovat vitun köyhiä -mä en tajuu onks niil ees mitään järkevää syytä vetää mitään roinaa, jos mielikuvitus ei luo mitään rakentavampaa, vaan vie vain rahat

5 kommenttia

BarbieQueen

23.10.2009 00:07

prison of the love

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus