= hitaaasti kiiruhtaen =

  • ZOMQandBarbieQ

tänään herääminen on tuskallsien hidast. sillä nukahdan lähes välittömästi
kun oon heräämässä. valveunet iemvät mukaaansa ja ovat mukavan lämpöksä -minkä takia mun pitäs herätä. sytytin sikarinjosko se piristäisi. poltin huuleni ikkeni ja hieman ...saavi hain mökiltä vettä veljeni kanssa...se oli oranssi. nonni herätys taas. sormet palavat. tumppaan sikarin. mulla on ollut luuri kädessä, mutta se on tippuillut nlattialle ja sen akku in ironnut tämän tästä. puhelin on latauksessa ja akku on ihan tyhjä. en saa pääähäni minne olis soittamassa.

aINIIN, AJATTELIN TÄNÄÄN HANKKIA JOTAIN DOUPPIA, MUTTA EN NÄYTÄ SITÄ JURI TARVIVAN -ainakaan hidasta. aah kihelmöi ja kutiaaa hieman ja mielikuva naisesta sai aikaan stondiksen.Kellekäs mun pitisoittaaa. mammmammamamamamamamamamam. piriseee. herätys ! tuossa on kahvikaakaota juon huikan. Tänään huvittas olla varustautunut ensiviikon hammaslääkäriohjelmaan ja hoitaa sauhuja ja opiaaatteja ja kaikkee sopivasti -ettei vituttas koko prosessi ja se aika mikä siihen tuhkau´ltuuu-se on useimmiten nöytyyyttävää joten siitä en viitsi valittaa vaikka se. onhan se kiva saada uuusia hampaita, mutta sitten niihin pitäää totutllla jo tänne. herätys ! Nousen ylös ei tästä tuu muuten mitään. annna luurille pin-koodin?mikä s se oli. täytyy tsekata tuosta keksimmäisen laarikon poikkukirjasista eiku lompakoista se. silmät eivät osu oikeisiin nappuloihin. suriseee -mehiläinenaurinko paistaaa ja lämmittää tulin uimasta, mutta olen hikinen HERÄTYS, VITTU SAAATANA!

NYT VEDÄN MUUTAMAN LEUAN JA HAEN KAHVIA , MUT NAAMANI EMN PESE, VAIKKA SIINÄ ONKIN KAKKAOTAHROJA -HALUAN NÄYTTÄÄ TÖRKEEN KOMEELTA PUUTTUVINE ETUHAMPAINENI -dekadessii , yep.
jään ihailemaan karjalasisen tai karwlius tässä lukee käyntikorttia ja plumps. herätys !

soitin aamummalla kun en ollut vielä näin väsynyt mun naisnäkökulmalle ja agentille. sillä olis nopeeeta -ei vaaan kinnosta kún vasta sitten kun aletaan tositoimiiin ja sitä m tjknonni bläkkäri. meen sinne keittiööön.NYT!
herätuys. pelkkä jatus kahvista ja leuanvedoista ei riiitä. syön rauhottavia trivareita 4 kpl -ne yleensä piristää hieman sekä efedriiini (3kpl).

se pin-koodi ! joo keittiössä tajusin et sen on löydyttävä. hehee sehän on mun normilompakossa, joo tässä.koodi oikein. jiihaaa ! ruottalainen selostus kummiskin pilaa -minkä? herätys...herätyksen kello on vasta vajaa 2-hän on kaupungilla ja tavoitan hänet mielummin myöhemmin kotoaaan. vois jatkaa tätä pilkkimistä. Tää on oikeestaan siistiä. en oo näin hyvin saanut kalaa aikoihinja naiset ovat upeita, olisi tyhmää ja vastuutonta alkaa nimittelemään heitä,

systytän röökin ja lisään riskiä palaa itsekkin:D
o vain toeltava käskjäni jokka ovat kovin unisia.enempää en ota lääkett-mrfiini-lääkettä, sillä halveksin olla koukussa rägän jajjj. painan 65 kiloa -samoin eilen...siistiii. aika kuluuu kummastimja utirohrätys...herätys. soitan puhelimellaion tärkeetä , että ihminen on herätys! sain kiinni toisen samalaisen säätäjän ja sanoin et soitan ku oon liikenteessä -ei kannata muuten luottaa narkomaaanin sanaan, kuulemmma.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

23.2.2010 14:58

sano EI omq-kielelle -kuulun johonkin emmmoseen yhteisöön ja se huvittaa mua suuuresti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus