= humiseva harju =

  • ZOMQandBarbieQ

Tarvii laittaa tää teksti huolella, ettei olis niitä kirjoitusvirheitä taas -ei se aina johdu ees mistään tajunnanvirrasta, vaan sen puutteesta. Ei aina oo timminä 130 prossaa kroppaa peliin, vaan on jotenkin vaiheessa. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, et en voi kuolla muuten kuin et olisin vaiheessa. Liike onkin tärkeintä, mutta pysähtyneisyys ja ajattomuus on upeeta.Still-kuvassa ja aika on pysähtynyt -silloin ymmärrät jotain mitä ei voi sanoin selittää.

Tulin Pispalan treenikämpältä ja alan sulamaan. Iron Man soi taustalla.
tässä lämmössä. Aah, saatin onneks takka toimiin, mutta täytyy vissiin lainata vaikka Legioona Teatterista ja muista ryhmistä muutama näyttelijä. MUl on kyllä kolme jo mierleesä. Mutta onhan koekuvauksissakin oma pointtinsa. Voi löytää uude kyvyn, mutta jos sitä ei löydykkäään , bvoi aina pitää hauskaa näyttelijän kustannuksella -ei välttämättä mitään seksiä.Kuusi ihmistä värjöitteli oven suussa kun Karvan kanssa tulimme harmaalla Ford Taransit-pakettiautolla treenikämpälle Pispalan Harjulle. Menimme sisään ja tajusin ,että eihän täällä mahdu mitään tekemäään kun Karva ei oo heittänyt tavaroita pois ja siivonnut -se lakaisen monasti maton alle roskat ja samoin sen muija....on se söpöö.

Ei ollut "assareilla" tarpeeksi huumorintajua esiintyä pitsiröyhelöissään, vaan näyttelijät pomppiavat nurkissa kuin olis
40 astetta pakkasta. Ne ei malttanut odottaa, että siivoaisimme kämpän ylimääräisitä tavaroista ja näin ,meille tulisi lämmin. Kysyin, et kuuluko ne johonkin ammattiyhdistykseen näyttelijöinä, vai miksei sekatyö kelpaaa. Ne lähti karkuun. tais olla sitä ns. Ihme friikejä. Ihmiset ulkoilee liian vähän ja noin nuoretkin. Tästäkin mä voisin provosoiduttaa itsensä, mut miksi?

Saatanan Karva se sai kyllä kamat toimiin, mutta sieltä loppuivat puut. vitun hörhö hippi.Mä rakastan karvaa silleen heterosti. Se ei inise pienistä ja sillä on hyvä naistutka, ja aina päällä kun sitä tarvitaan ja ei tarvita -pelimies. ja. Karvan kanssa onkin hyvä liikua baarerissa, busseissa, yökerhoissa iskemässä meitseellisempiä, mutta ei ihan alaikäisiä tai ihan mikä fantasia päässä on, sen me toteutamme -me ns. paremmat ihmiset.
Karva on ihan niin muusikon näköinenkin ja samalla kuin karismaattinen bond-filmitähti ja se kaikki hippeys kaikkoaa kun joku irmeli tulee lähemmäksi. Mä oon sille yhden velkaa ...siis yhden irmelin velkaa. Jokkut naiset pitävät meitä sikoina ja pidämme siitä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus