= i can get no sleep =

  • ZOMQandBarbieQ

se onhyvä biisi muuten kenessse olikaan..mmm...nonni.

eiku postia ei enää nykyään pysty lukeen kun ne kaikki on tukossa jostain ihme syystä mikä onkai mum vika, mutten tiedä mikä vika se on -on tyhmää sanoa , että taikuri itsekkin hämmästyisi. enhän mä näille kaikille voi alkaa kirjoitteleen. tähän tarvitaan postinlukijaa niinku ennen...mun on taas työllistetävä ihmisä lukeen mun postii, hoitaan koiraa, roudaan soittookamaa ja plaaaplaaplaaa...tehdä musiiki keksus lielahteen osuuskuntana tai yhdistyksenä ei säätönä ainakaan.....tulee isompi mku warhollin ja monipuolisempi ja ihan uusilla formateilla musaa, filkkaaa, sun uuuta sirkusta ja teatterii...uusix koko shoubisnes vaatimottuuus komistaa -ei kaunista. siitä noi mujjat var,maaan tykkää ku on tämmönen taivaanrannanmaaalri joka ei juuri kiertele asioista liikoja, vaan tykkää suoremmasta toiminasta vaikka onkin muuten herasmies niinku james bond. tietty kurveja voi oikoa päämärään savuttamiseksi keinoja kaihtamatta, mutta kaikki kävelee VASTAAN. se on kiva muistaa.

TAAS tultiin karmaan ja kerätäänkö,sitä niinku pisteitä jossain pelissä -voiko se muka olla itsetarkoitus. mut kyl kaikki hoitaa itse tällä boltsilla oman roolinsa ja valitsee sen myös, et kukaan voi syyttäää toista koska rikos on jo rangaistus.

mä oon alkanut miettiin eten valehtelisi tänne ku ne perkele on alkanut ne valheet toteutuun ja täää blogi toimii tivomus lähteenä.

täs joku mongolialainen bändäri tai fani tai kongon kunigatar kirjoittelee mulle satanan pitkän kirjeen...en ukenut loppuun. mä tykkään enempoi kuvista ne ei valehtele vaikka valehteleekin, muttei niin paljon siis..mmmm...äääh

mun pitää kai olla kiitollinen tästä päivästä ja kaikesta siitä rakkaudesta joka minuun mielestäni täysin perustettomasti kohdistetaan.

tuhannen vuoden päästä voi nähdä historiankirjoista , et olix mä joku vai en, vittu aika näyryyttävää jos olis narsisti.

mä oon alkanut jedaanenmpi kavereitani ja hommat menee jotenkin paremmin putkeen ku koksaan -ihme juttu, vaikka sehän on selvä juttu mistä se johtuu. mä vittu teen kooajan sen eteen työtä, mitä mä haluun elämältä. ei täällä mikään itsestään tuu. kaikki pitää jonjkun tehdä ne pikkujutut joilla monet viihdyttävät itseään monasti liiaaallisuuksin asti.

mä oon maanikko ja kun saan päähäni jotain mua ei pysäytä ku kuoema jos ekään. hulluja t´riiittäää eikäniistä aljoo apuu oo kuvoi olla suuruudeenhullu ja jtella asioita isommin ja laajemmin. mä oon alakanut tekeen rahaa -sen pti olla vaan harrastus, mut mä oon perusteelinen harrastelija ja inhoon sitä weensanaa.

naisia mä kerään liikaa ja sotken asiani niitten takia. levy jpulux myöhästy ku olin siskoksilla vetämässä piriä -se on julma totuus.
se amksoi ulle pitkän pennin muttei ihan sataa tuhatta sentään.
mä haluun itse osallistua tuotantoon ja niin piis päin....mullekkin pitää six olla yx manageri joka tulee tsekaan etten mä taas vaan miksaa ja hajota studiota -no mun mixaus on aka kokeilevaa, mut elokuva ja musa tulee hyvin rimaatuu, joo.

mä tykkään semosesta huumesta kun mitä saa aikaan putkistyrkkarilla ja sähköisellä äänellä artikulontia. mul on aina yeisö vaikkei ketään olis huomeessa, mul on aina keikka silleen. emmä vois kuviterllamuuten homman ees toimivan oikein.

joo, nää postiti stkee mun päivän AINA ja mua alka panettaan ja on pakko lähtee naurattaan kaupungille naisia tai soitetava kitaraa mutteisekään aina auta. unohtu se trumpettikysyy vileltä -huomenna sitten. mul on puhelin täynnä naisten numroita joka ei sano mulle yhtään mitään...tietty siel on mutama jonka tunenkin, mut mul on hono nimimuisti. mun pitää muistaa kaikki biisin snat ja ne on tärkeempii ja bändi menee aina ohi nasen ja siträ mujat ei mymmärrä -onni on AINA onnettomallakin.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

armejan releessä on paljo tasuja six ne on yleensä hyviöä releitä resuussa ku on jossain nevadassa atolla liikeeellä ja räkänenolo muuteskin -glamourii pitää vetää ihaan ja ottaa matkalaukusta nuus oma klooni joka osaaa säihkyä ja olla just niinku ku poitää ja ottaa kaikki haltuun
-jos on paineita -pitää runkata...ellei muuta ni kitaraa si..näi se menee...tätä on jatkunut 10 vuotiaasta asti...kyllä aika rientää. mähän vosin ola noittren joittenkin isukki sil ei noikaikkimtäysikäsii oo ku ne ehköä joka tänne laitan ku, ne on jotain 10-27-vuoteen ja vanhempiikin jonnin veran...mix? eicx ne usko muuhun. mä oon vitun uono fani ja fanitan kavereitani ainoastaan. pelipaikalta mä lähden tikana vex ku esitys on lopu. mä en tarvi silon mitään palautetta se oli jo.

seuravax voi tapahtua ihan mitä vaan. mitä päähän pälkähtää ja se on hienoo se kaikki uusi, niinku naisisa...enhänmä ukoile niin aljo soita ku muijille, mut koitan olla tasa-arvoisempi -mitä weetä sekin tarkoittaa joain munatonta otuta joka on ihan mitrorepona. .....eiku se budha. jing ja jangf sekottuvat eivätkä voi olla balanssissa , koksa se vitun tylsää pitemmän päälle

tää mauzi on delannut öövreihin vhän aika sitten....eiku joku tappoi sen
-en ihmetele sitä yhtään -mix ihmettelsin?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus