= im´ sailing =

  • ZOMQandBarbieQ

Juu, tarkoitukseni ei oo tehdä mitään martyyrikuolemaa täälllä tai muutenkaan olla mikään kuolllut....kun ei riitä tuo maltti siihenkään ja piste.

Mun ei pitäs ajatella niin paljon ääneen ku korkeintaan näin et kirjoitan sen vaika tänne ja oon varma - enkä jorise ku asiaa:D sitä on vaikee uskoa:D kuukahdin lattialle äskön -hyvä etten ´Telonut ittteeeni kun tipahdin...mul on niitä suojelusenkeleitä ku mä uskon niihin kun näen niitä vähän jokapuolella arkea "piristämässä""joskus tukkää ottaa syliinsä semmosen enkelin ja se muuytttuuukin pedoksi, et wau!.

Joo tarvii ihan oikeesti olla laulamaata ja laitttaa noi soittokamat kiinni _onn syänyt kolme tramalia eli kuusataan milligrasmmmmaa ku suu on tulehtunut -eihä'n sillä saa laulaa , kuulemma:D <3

joo emmä ala matkiin EDITH PIAFFIAKAAN , vaikka onkin yks parhaista (niitä on aika monta:) yes, oksettaaa niin vitukseden: Yleensä en oksentele, joten mä haluun kokea vielä uudestaan tuon niin ohhoittavan tunteeen jotta opppisisn kammoksumaan joitakin jota nhyt joutuu sietämään kun on tehtävä pattitilanteessa kompromisssi. Ja Kiitos ja halipusut mun hanille froggysgtarillle -pelaaa liikaa nmetissä:D tai aapelissa. froggystarr says that i´m adhd, im too nice, im, sick and i have to doctor, shes
always right , i think <3 missin you <3

LONTOOSSA ON KUULEMMA HELLETTÄ.D
NIIN TÄÄLLÄKIN:D TAI AINAKIN MUN HELVETINMOINEN HIKI,
MUT MÄ VIITTI VEDOTA MIHINKÄÄN KUUMDEEESEEN TMS. KOSKA PITÄÄ OLLA TASA-ARVOINEN EIKÄ RETOSDTELLA VIP-EDUILLA-

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI
HOOK ZOMBIE
HOOK ZOMBIE

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus