= jäässsä =

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin juuri ja tajusin et mähän oon
ihan jäässä. olin illlalla tuulettanut silleen, et jätin ulko-oven ja tämän huoneen ikkunan auki ja tietty auki oli myös tän huoneen ovi, et saa hyvän läpivedon ja lähtee röökinhaju sun muu vex. olin avannut telkkurin
ja tietty nukahtanut heti enkäollut tietenkään enää laittamassa niitä ovia ja ikkunoita kiinni. nyt täällä on kaks viidensada watin halogeeni sekä yx 250 watin natriumlamppu päällä, et tulee lämpööö. onnex koira oli tullut jalkopääähän ja mul on jalat lämpimänä -mul on tosi fiksu koira, mut ei sekään osaaa ainakaan vielä laittaa ovia ja ikkunoita kiinni, mut täältä se ei lähden minnekkään ellen mä tai joku tsille tuttu oo ulos menossa,

Mul pitäis olla jossain meukovin konjakkia ja vois juoda sitä lämpimän kahvin kanssa mukillisen et lähtee veri kiertään. oon niiin jääässä et kylmiltään viiiti ees alkaa tempoo leukoja tms. sen takii et tulis lämpimämmäx -lihastenkin pitää herätä rauhassa.

hyvä silti et sain nukuttaa sil oon aika maaninen ja uni on mulle luxusta. eka konjakkikahveet ja sitten voimstelua ja sen jälkeen voi mennä kuumaaan suihkuun -saunaa en lämmitä kun siellä on sen verta soittokamaaa et se veis liikaa aikaa roudata niitä vex.

tää nettikin oli jääänyt päälle vois sammuttaa tän.
mullahan sauhuja jossain -kyllähän tää tästä:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus