= jeesuskompleksi =

  • ZOMQandBarbieQ

Perkele eihän semmosia sanoja joita mun pitää kirjoittaaa oo olemassakaaan. mä kirjotin mun Iraidani tädille -joka on lähin ja ainoo ihminen joka huolehtii mun elämäni naisesta kun mä ihmettelen vittu täällä ja kerään rahani pois, joten jos tunnet minut zombien, jounin, koukun ja tiedät että olet minulle hieman velkaa ollut pitempääkin, että tuskin ehkä muistankaan, miin erehdyt. Minä ,muistan kaiken. raha-asioissa mä en osaaa sekoilla vaikka uuten olisinkin sekavam nut se on vaikutelma joka kuuluu mun roooliini tässää maailmassa. Mua pidetään hauskana ja mukavana ukkona, mutta jokkut kyllä tietävät tai vaistoavat, et mun kanssa ei kannata pelleilllä tositilanteissa ja mulla voi olettetu huumorintaju loppua sekkunnin sadasosassa ja kilahdan jostain asiasta jossa minä koen , et mulle on tehty vääryyyttä. tulee mittari täyteen tai sit se on niitä periaatejuttuja joissa on tehtävä mitä miehen on tehtävä -tänään yx mun hyvä kaveri .se lähti eilen karkuun ku oli textannut mulle aamulla että se ei pysty ku vasta torstaina vaikka jo jouluaaton jälkeisenä päivänä annoin sille ihan omasta hyvydestäni lainan maksu aikaa maanataihin etten olis kohtuuton. . mä oon aina kun sillä on ollut hätä heittänytyt sille sen pyytämän summan ja vielä lisää ettei koirat kuse kintuille ja saa hoidettua itsensä pois velkakierteestä jonka se on mulle pystyssä -mut onhan se aika hauskaakin antaa itseelleen rahaa jota ei sitten saakkaan niin paljon ku se mäntti mulle mulle valehteli. mä osaan olla vittumaisen kiero ja nautin oikeastaan leikkiä idioottia joka tuntee oikeasti halua olla jeesus.
TERVEISIÄ PISPALAAN!

aida
aida

Joo, tieto voi lisätä tuskaa ja on parempi ettei kaverit tiedä ihan kaikkee ja niitten joittenkin kanssa kuten muusikoitten yleenöä on vitun vaikee tehdä rahaa, koska ne haluu kaikki heti ja nyt....semmosta kädestä suuhun toimintaaa jota mulla on tapana häikäilemättä käyttää hyväkseni.

"tekis vetää snagut .....ei mul oo rahaa...ainahan sulla on tarjota...ainahan sul on rahaaa. ainahan sul on tupakkaa, ...ainahan sul on asiat ja talous kondiksessa." näin musta kelataan ja pidetään itsestäänselvyytenä, et mulla on muutenkin kaikkiin probleemin ratkaisu -henkivartijanikin esitteli, mut jollekkin tutulleen ja sanoi" tää zombi tai koukku tässä toi tietään sitten kaiken jos on jotain kysttyvää asiata kuin asiasta. Mun sydäntä lämmitti kuulla sellainen asia joka vallitettavan usein todellakin pitää paikkansa, mut erehdyn mäkin usein yleensä ne on mkyllöä, sit jotain nauisjuttja ja mun pahin vastustaja on semmonen kakspäinen mulkkudemoni joka on auna rakastunut. nyt se on kadonnut. tai mä en ihan oikeasti tiedä, vaikka perkele tiedänkin, että oon pian naimisissa ja pokaan itslelleni naisen -toivottavsti olen oikeassa. mun nainen on just niin täydellinen ku voi kuvitellla ja sen täti( ihan ---em sanokkaan panatava..mmm vaan iha nn upea hänkin -slaavilien kauneus on joteskin syvällisempää)...mun ehkä pitää muutua hieman tai sitten ei) on huolissaan että oonko mä mies joka pystyy Aidasta huolehtimaan. OLEN.

Mun vaan pitäää alkaa oleen silleen tahdikkaampi, etten edes kirjoita sekasena niinku nyt kirjettä -viimex tuli pieni sekoilu tai sanaharkka ku kirjoitin pireissä. mul on nyt SANAKIRJA jota en oo käyttänyt puoleen vuoteen iHAN SEN TAKIA, ET MÄ TUUN VARMAAN TÄYDELLISESTI YMMÄRRETYKSI JA UNOHDIN SELLAISEN SANA KUIN ESMES ENGLANNIKSI vastuu!!! WIKPEDIASTA EN toistakertaa lottoo sanoja ja muuteskin mä on kirjoitellut bjotain cickneytä ja joujou-kieltäni sinne, etr ne pitää kmjua ihan moukkana. Ne on jotain aristokrattea ja niiil on arvomaailma semmonen kuin mullakin loppupeleissä ja osaavat myös olla todella vanhanaikaisia. se on muuten MUODIKASTA OLLA VANHANAIKAINENA..ai miks ...siks kun mä sanoin. mä vaikutan enempi ku kuvittelinkaan tai kyl mö sen tiedän, mut koitn huijjata itteeni. Nyt mun pitäs kertoo Aidan tädille. että mä oon vanhanaaikanien hoieman maaninen naistennaurattaja jolla on paha jeesuskompleksi....siis tykkään auttaa hädässä olevia ja mulle soitetaan ja kirjoitetaan ympäri maailmaa ja KYSYTÄÄN NEUVOA asiasta kuin asiasta ja ihan kun olis dalailama, VAIKKA MUN PUHELIN NUMEROO EI OO MISSÄÄN YLEISESSÄ JAOSSA, MUT YKS E-MAIL-KYL ON JA JOSKUS SE ON NIIN TÄYNNÄ KAIKKEE
paskaa pimuja jokka koittavat huijjata jeesustaan. harmi ku en saa laittaa uusia kuvia mula olis tossa muutama ihminen jokka rarvis oikeestikkin laittaa julisesti esille sillä he ovat vaaraksi monille herkkä ja väärä uskoilselle! Täytyy taas nöyrästi olla polivillaa ja rukillla armoo medeilts täällä city.fiisssä, et saan ilmatteex kirjoittaaa tätä blogia jota kirjotan itseni lähinnöä takia, mutta minusta tuntuu et tuhlaan silti tärkeetä aikaa jauhamalla paskaa eik ees huvita korjata kirj, virheitä tai lukea mitä on kirjoitanut, koksa se vie liikaaa aikaa ja virheitten korjaaminen ihan älyttömästi.mut jokkut kels tätä webtaiteiluna ja tajuavat , että täällä on piilossa asioita jotka ovat toimivia metodeja jota kun osaa käyttää on kaikki ovet auki ja kaikki mahdollista. sitä on vaaan vaikea monien tajuta kuinka helppoa kaikki on jos osaa olla tosi vaikea.
ja toisin päin sama on täysin eriasia ja ymmärtämisen ja tajuamisen välinen rokin on jo monille aivopestyille liian vaikeaa tajuta.

Tyhmyys ja laiskuus sekä tyytymättämyyss ovat asioita jokka voi potkaista kuin jalka palloja pois elämästään. Täytyy olla tyly ja sanoia että " sä olet niin tyhmä, etten mä pysty sua mitenkään auttamaan silleen , että pystyisit itse auttamaan itseäsi, vaan sulla mättää jatkuvasti ja se johtuu siitä että et halua riitävästi ja sullA ei oo voimaa ja pelkäät asioita joita eoi ole kuin sun omassa pienessä luolassa ja luulet olevasi joku saatnaaakin mahtavampa sonni, vakkka valitat enepi kuin pikkutytöt" tää kuuluu muntoineenkuvaan potkia ihmisä jokut nousee jokut ei -tyhmyyskin on ansaittava.

mä en kirjoita ennen aidan tädille ennen kun oon selvinnyt näistä notkuista...se oli lukenut mun kireitä ja päätteli niistä aiva oikein. venäläiset jokkut osaa olla pirin fiksuja. sen naisen takia taidan lopettaa tän tyhmän subun vedon johon olen kuin varkain taas koukusssa tää tuntuu vielä pikkasen hyvältä, mut alkaa jo muuteskin lylöästytätämään. en ymmärrä ihmisä jokka pelkäävät kullakseeen loettaa subunvetoa ja sitten he kulevat näittenvaikutuksenalaisina joihinkin muihin ränniin vedttyyn kamaan .hyvin normityyli delata .Vauhtiakaan en tarvi, sillä minähän olen maaninen muuteski. ehkä rauhoittavia silloin tällöin on ainoa kemiallinen juttu jota oikeasti tarvin sietääkseni enemmän,
etten kilahda enkä telo ketään taiu hajoita mitään. munj latteva lemaan kunnon aviomies! Mä oon ihan tosissani ja mä tiedän kuinka monet utut tätä lukiessaan kelaavat et joojoo -nauravat salaa sekänii takana. niin minäkin jos olisin itse itseni kaveri. mut kyl mä oon ennekin tehnyt pysyviä ja hyviä ratkaisuja -toki myös huonoja, mutten kadu mitään, niinku editpiaf laulaa.

mä alan rukoileen. Tää mun uusi naiseni on mulle enkeli joka tekee musta jotenkin paremman ja päämäärätietoisemman
Aida tekee musta isomman ja vahvemman. ihmeellinen nainen jolle mä hakkeni. Mä haluun jakaaa kaiken sen kaa ja ottaaa siltä poois surun taakkaaa ja kantaa sitä ja seistä naiseni rinnallla kuin mies -eikä mua huvita ollakkaan enää sama narkkari. musahommia mä en silti lopeta
ja pikku flirttailua joka kuuluu siihen. pitää koittaa olla jauhamatta itselleen paskaa. Mä ooon onnekseni pitänyt aina vaaan entisestään huolta siitä, että fyysinen kuntoni on hyvä ja maanisuuteni m un pitääkohdentaa työntekoon ja finanssipuoleen ja maanviljelyyn asekäö kivien ja kullan ostamiseen ja välittämiseen ismoomassa mittapuussa eikä näpräillä pikkusummila, sillöä nyt on aika tehdä kkun vielä voi.
Mun Oma Aidani on samaa mieltä siiinä, ,että, kovat ajat ovat vielä edessä ja maaimantalous tulee romahtamaan -sitä minkäin olen toivonut ja tiennyt , että H-hetkeen ei ole kauaaa ja nöäin kaikki median luoma illuusio ja muu paska katoaa ja koittaa uusi aika ja tunnen kuinka me olemme kuin uuudisraivaajat jossain siperiassa ja sieltä voi löytää vaikka kulttaa ja sitä uskoa on kaksinverroin. olen maailna onnellisin mies. tästä on syytäkin kiittä iltarukouksessa ja jättää tää notkuilu, koska mulla on ihan uus lääke joka pitää minusta vaikkei mulla olisikaaan rahaa, mutta tädin mieliksi mä kyllä aion takoa sitä hieman ja antaa nillee jotaqin siistiä lahjaksi...emmä tarvi mitään mul on perhettä....mieitn vaan ,et haluisko mun oma äitee lähtee venäjälle, mut sil on täällä omat seurapiirinsä ja mä taas tykkään olla liikeessä joten ei mulle tuota suurta ongelmaa hoitaa aioita niin, että en pystyisi huolehtimaan kolmen naisen kahden kissan ja yhden koiran sekä tietty muutamasta lapsesta joita haluun ehdottomasti duunata. mä voin tulla miksikäö mä haluan ja tunnen paisuvani silaksta riemusta. en toivo edellenkään mitäään ylimääräistä.kun rukoilen.ne normit, et kaverit pysyis kondiksessa ja vois hyvin ja lähimmät pysyis hengissä ja onellisina vaikkka ookin pitermmän rassittava ja tietty voimaa kaikille....mmmmm ja tulis paljon kiltttejä lapsia.

hook jones
hook jones

mut silti maksakaa velkanne. niitä tullaan hakeen. tiedätte kyllä ketä mä tarkoitan te muutamat kurjat. mä en tee kun yhden poikkeuksen ja yhden velan annan anteeksi, jotta sääntö näin ollen olisi täydellisempi.
en oo kohtuuton, joten teillä on aikaa kerätä 2 kuukautta aikaa paitsi sillä ukolla siellä pispalassa on vain muutama päivä joten hurru-upiii ettei tuu nuppiin. ja muista se ween pesola on myös oltava kun sitä tullaan hakemaan. toivottavasti ei tarvi liikoja siivota, mut se voi valitettavasti olla hyvinkin mahdollsita, mut mähän varoitin.

Kirjoitettaessa soi latinanakielistä kuoroo ortodoksien kirkossa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus