= joulupuut =

  • ZOMQandBarbieQ

tulin juuri kaupingilta ja ihailen juuri hamppupölystö siivttua huoneettani.
tää eyboardi on ihan hartsissa vieläkin vaikka tätä rätilä pyyhksäsin. tarvii käyttää jotain putsauainetta. yöllä tuli mieleen etmullahan on ulkona syysksyllä kukkineet hamppuni ja menin koiran kaa ulos niitä kaataan
saadaksen niitä kuivatuksi , et san niitä kuoren irti ku on sopivasti pakastanukkin. sit hieroin hamppu vyyhtejä tarmokkaasti tomose t viiskus tntiakohan olis mennyt paperia ja vateja lattialla alustana jonne pölu tietty kerääntyi suurimilta osiltaan -sitä leijjailee vielökin täällä ilmassa kun se hartsi on niin hienojakosta et tän kämpäm saa huuuveroida ja tiskata moneen kertaan. no tulihan siitä sitten eienstä josta aion tehdä hamppuouuroa jpuluksi tai sukalaa hamppu vois olla kova sana.

kun olin kaatamassa autiota hamppumetsääni koira tempas multa kirveen suuhunsa ja lähti kirmaileen se suussaan ympäri takapihaa -ei sille viittinyt ola oikesti vihainen ku se oli niin huvittava näky. nyt mul mon sisällä jokunen hamppupuu jokka on suurin piirtein mun korkusia. ne on semmosisa isoissa keraamissisa kukkaruukuissa täkättynä multaan, vaikka ne näyttää ne loppuun kalutut puut paremminkin jonkun vieramman planeetan kascustolta. ne cois maaklata spraymaalilla ja koristrella led-valoilla tai jotain -ne sopii tänne ku nyrkkisilmään.
poltetavat hamppuhartsit oon lahjoitellut tietty joulupukin matkaaan ympäri suomen kaikille kavereille jkka tunen jotenkin ja niin poiis päin.

Aamulla hajotin vessan ku multa tippu kädestä partahöylä ja joku soitti luuriiin ja snoi ei-sanan. sillon mä päätin, et nyt soitan gurun paikalle rauhottanmmt enen ku pimahdan kunnolla ja kyl sen jutut ja oamit jedas sopivasti, et oon taas tosi kiva ihminen. Vesssaantuli sotettuu peililaatikko zydeemi ku se vanha tietty oli atomeina ja vessan pyty kansi sun muuta pientä ostin. mä olin yöllä nukahtanut , vaikka mä edlleinä yönä olin jo nukkunut yli 5 tuntiaa joka on ulle vituxeen tässä maanisuudessa. mä nukuin pmmiin ja olin joutua pitämään kiirettä jolloin kaikki mene tietty päin helvettiä -juosten kusten tehtyä, joo.

nyt on rauhamaassa ja äänikin on aika maassa vielä, mut ei se vituta niin raskaasti ku perusasiat on kohdallaan ja asiat tuli hoidettua juuri niin ku pitikin ja en unohtanut mitään mihinkään ja koputan taas puuta..noin ...joo neljä kertää oikean käden koukistetulla etusorellla ja se toimii kuin jeesus. thnxää yläkerrran joulupukeille ja muille tontuille.

laitoin tottumuksesta styrkkarit lämiämään, mut perkele mun pitäs olla hiljaa, et saa taas joskus äänioikeuden takas. kirpparilta ostin kaikkee halpaa kuten vituxeen 20 centillä vöitä eurolla valkoisen villaisen lippiksen...semmosen regeetyylisen kotsan jne. -mitä järkee on mitään yleensä myydä niin halvalla....tai siis ei siitä mitään tiliä tee todellakaan,...mut ihmiset kai tykkää maksaa kirputorienpöydästä kovaa vuokraa ja lahjoittaa tavaransa hieman rikkaaamille ihmisille silleen et jos jotain plussan puolelle jää se tietenkin kuuluu taskuvarkaalle ja muille kleptomaaneille joilla olisi varaa ostaa ilmaisemmat tavarat vex pois kuleksimasta, mut ku ne voi sada vieläkin ilmaisemmaksi. näin se vaan on.

se venakkko pyörii taas mielessä ja mitä se kirjoitti, joten parempi kirjoittaa sille heti niin rauhotun hieman -ehkä. onnex tajusin ostaa backkwoodsin sikareita -niil ei mee ääni paskax ku ne on niin namukkaan pehmeän makuisia -on muuten nimikko sikareita ku sukunimi on just toi englannix siis backwoods tai deepwoods niinku veljentytär käyttää taiteilija nimenään.

kaupungilla bodycardini antoi myös mulle joululajoja joita tarvin ehdottomasti etten pimahtele liikoja. lahjoja ei voi ostaa vaikka voikin ja on erittäin lahjakasta kun lahja lahjoittaa tai osaa antaa käyttäjälleen lahjoja. se oli vanha kiinalainen arvoitus tai sanaleikki -kiinaliset tekee kaiken muka takaperin tai ylösaöaisin ja silti se on ihan sama. näin vaan on.

Kirjoitettaessa soi putkistyrkkariit hyrisee

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus