= kaksi marjaa syötettävänä ykkspesäsäsä =

  • ZOMQandBarbieQ

kauheen säkin mä oon hukannut vauhtii..siis joku 30 hujakoilla tai enempi...en saa päähän. Tänään läääkärini ja blueskitaristitohtorini
sanoi, et mähän oon maaninen -se on aina enne ollut sitä mieltä etten oo maanisdepressiivinen...oikeestaaan mä en haluu olla normisti tasapaninossa vaan ajan itseni äärimmäisyydestä toiseen -sillä on joku kotrkeempi tarkoitus jota taikuri itsekkin voi hämmästellä.

nooh onhan se voinu jääfdä henkivartijalle, mut kai se olis soittanut....mmm..äää ihan sama ..tänäään nukun jos pystyn. mä en tajuu ku akikki osaa olla niin wen cool, vaikka jonkun pitää tehdä kaikki.
yep. perkel mua ei haittaa et mun henkeen jokkut uhkailee, mut se haittaaa ku ooon hieman musitis mun uuudesta ja se ei vastaa luuriin kun olin kirjoittanut sille et mä haluun jotain....mitähän se jotain o olut...sil on melkisisko tai semmonen anette joka on niistä hieman puheliaampi. eivät ne kumaktkaan mitäään papupatoja oo -ei. six kai mä niistä tykkääönkinj ku ne jaksasaa kuunnella yhtä ääliötä:) joo, muuta aei kai oo hukassa paits . kokajan käsi levottomana tekee jotain tiedostyomatonta ja se voi tulla kaliikksi etten hajoittaa tai hukata kaikkee. Tyypilliset irilaskut on juust toomosii. mut tää mustasukkaisuus syö miestä.

Tomppa on muusikko jonka oon saanut työnettyä myös legionateatteriin.

Sil on kans lajaaa soittaa tosi intensiivisesti ja tyylillä -kroppaa likoon.

Sen asenne on ihan ok. muutenkin tuntuu et me sadaan sovittua kaikki jutut ja ottetaan eli otan oikeet ukot soittaa mutten liikaaa. henkivertijat ja roudarit sun muut bändärit on kans tärkeitä. tietty meillä on ostettu valeyleisö albanialaiasia kerjäläisiä -se oliskin hyvä idis.

nonni. nyt joku narttu huutaa LUURIIN ja käskee mun löytää mitä oon hUkannut. stressaavia ihmisiä...eix ne ajttele muuta ku kamaaaa. luulis et ku o paljo kamaaa ajattelis jojotain muuta, mut ei...ääh köyhää. mä en tajuu miks ihmiset pelkää. pelökää lopettaa. niin tai ne kelaa et ne tulee kipeex kun ne ei vedä, vaikka ne tulee kummiskin ...varsinin subusta tulee ihan patoligiseksi ja pARISKUNNAT VETÄVÄT SALAA TOISILTAAN VIIMEISIÄ VETOJA JA VALEHTELEVAT TOISILLEEN -HE ENNE NIIN RAKKAAT TOISLLEEN. kYL MULLA ON SE JÄRJESTYS ET ELLEI NAISIA OLIS JOKU MUU TULIS EKANA MIELEEN

Tomppa jtuli käymään muijansa kaa hakee "levyjÄ"
joo ne polttaa niitä sit jossain varmaan. mä heitin roskikseen mun lompakon ja mun ajatukset harhailee siinä mun nartussa tai nartuissa et mun pitää vetää hieman rauhoittavaa -jo 3 tuntia pitänyt syödä' yx pilleri
...nonni nyt etsin sen enkä kämmää.anette soittaa...keskity tässä ...se ei oo tampereella vaan jossain risteilyllä -vittu muijja on himassa komeroosssa makaamassa ja luulee et ase matkustaa vinhaan -mut niihän se paremmin käy.

funtdsii kuinka sinuhekin on kirjoiterttu,ilan että oltais käyt suomee pitemmäällä on ihmeellistä. mulle on ihmeellsitä, et mä löydän kaikee kokoajan ja luulen et ne on roskia, vaikka ne onkin papreita johonkin , tinapareias voi laittaa subutex-lääkkeisiin -ne on kova hitti tänäänki...ja arvaa vetääx noi muijjat sitä....vetää, mut ihan vähän silti, mut silti liian säännöllisesti.Nooh mä oon ollut maaninen eli jonkun miestä vauhdeissa jonku aikaaa.....vedän kyllä vauhtii ellen hukkaa sitä silloin tällöin ja muuloinkin. humeet on terveellisiä ja varsinin piri nuorentaa ihmistä eternkin ihmismieltä -kuinka helposti sitä ryhtyy konttaamaaan jonku misun tai ukon kaa lattialle leikkiin tai siis sääätään jotAIN TOSI TÄRKEETÄ....ESMES MONITORIKAAPPPIIN PITÄÄ TEIPATA KELTAINEN z_logo EIKÄ PUNAISTA MUSTAA...EI TIETENKÄÄN. AINI SE LÄÄKE! -ne löyty ja yx on suussa nyt nielaisen enne kuin räkäsen sen ulos purkkanan tms. joo uni varmaan auttais siihenkin et pystyis keskittyyn. mul on paljon puankeltaisia esineitä täällä. nervissä jossa anrkit hakee kamavälineitä sun kahveeta ja pullaaa ja niin pois päin. niin sieltä nervistä saa kaikee ilmatteex. esmi. putsaisus lappuja. mä otin niitä nin paljon kaikkia sdieltä, et ne kysy pidänkö mä bileeet -mä en pidä ikinä bileitä mä taidan olla itse se bile...mikä se nyt sit onkaaan. hima on paras disko ja päässä on mun himani.

nyt mun on soitettava petralle tai mä voin tehdä väärin ja mä taas haluis mokata -miksi haluta kaikki ku voi saada yhden oikean...mun pitää kelata laatuu ja muutenkin priorisoidA KOKOAJAN JA SIT mua joku muka luulee kusettavansa, vaikka oon laskenut niiin, kierosti ASIAT TIETTY, ET MÄ LASKEN AINA ET KAIKKI,KUSETTAA JA PETTÄÄ JOSKUS -TÄÄ O KLASSIKKO TAI SIIS UNIVERSAALI TOTUUS.

EI TÄLLE RTTADULLI OO LÄÄKETTÄ KU ITSE HÄN JLOKA EI OLE TÄÄLLÄ, PERKEL KLU VITUTAA OLLA RAJKASTUNUT TÄNÄÄN IHAN SIKANA. TÄÄ MAKSAA DONIA JA MONIA.

Poltankin sauhut pössyyy...en oo muistanut et nekin on keksitty...kuten en oo telkkkaria katsonut kuukauteen tai kahteen paits sen suonen maalikimaran ruotsia vastaaan -se olikin siistii.
Ihmiset ei tajuu psykologiasta mitään siis käyttäytymispsykologiasta ja six ne hoputtaa mua ja usein panaa toreee, et mä varmaan ravaan auton ja kämpän välii tunnin enne ku oon saanut itseni ja kaiken tavaran mukaan -,materia perseestä silleen et se ankkuroi niinku narkomaniakin.

Eihän narkit pääse lähteen mihinkään silleen , et niil olis suunitelma tai paikka jossa keskittyä. onnex mul on kaikki hyvbin siinämielsä, et mul on mielikuvitusta ja jääräpäisyyttä tehdä mitä duunia vaan tarvittaessa ja luon oikeastaan ihmisille töitä ja sit siitä voi tulla kitara, keikka, tai ähtee melki henki..........onmielniintoista kuinka kaikki on mahdollista ei peloitA MIESTÄ JOKA ON AINAWALMIS. jos en olis en olis zpombie, mut minkäs teet. heui jul oli se valkoinen käsilaukku se pitää kollata, et tytötö ei kuole ja leikkaa kiinni ku ne ei oo saanu öljyä...ne pitää öljytä kuin aseet....ihme etteise yx sittenampunut mua aiemmin ku uhos..mmmm....ihan mukava jätkä silti. ja kai silkin pitää olla joulu, koska se veti aika härskiskisti ja on tehnyt niinaiemminkin -tiedän...kusetti mua ja on klusetNUT MUITAKIN, MUT NIISTÄ EI OO ILMEISEMMIN ENÄÄ HARMIA. MÄ TYKKÄÄMN OMANKÄDENOIKEUDESTA JA KUN OTETAAN MITTAA TOISISTA TAI KUN on valta antaa armonkäydä, sillä työtapaturma esmes tai uu on riittävä puolustus. MUL ON TÄÄ HARMAANTALOUDEN ÄÄNITORVEN ROOLI ja joskus e on jpopa kivaa, mut mä en oikeestaan välitä politiikasta. vauikka tykkään kakaristilipusta ja hitler oli paras näyttelijä ja warholli paras popmuuusikko, lopulta kumminkin hoistoria unohdetaan ja kaivetaan taas esiin entistä valheelisempananko muka??? ei. sillä kun riittävästi valehtelee elää valheessa ja jos kirjoitat jotain , niin siten tulen kokolailla käymään...sekin on jännää.

täytyyy huolehtia ettei se oo lattialla ettei koira syö sitä -mikä on kiran hajuaistiti tuntiern aika mahdotonta, ellei sitä oo opettettu ja meitin koirasta ei oo tehty narkkia et löydettäs jotain. Me hajotetaan puoita, autonrenkaita, Koiranen anna koskee elektroniikkaaan ettrei se syö akkuhappooo sun muuta. mua panettaa ja on syylinen olo kun ajatteln jotain isommassa ryhmässä.

mun pitäs loppupeleissä taas hoitaa ne pimut tänne, mut oon ollut vaiheessa viikon. kiitos petra:D raksatan sua ja suakin anette...toote uniikkeja ettekä mitään cityhörhöjä....antette on seilannut tullisssa:
http://www.facebook.com/anette.mariia?ref=search&sid=547993582.2112051944..1
petra hoitaa imeisemmin molempia koiria. muska on täällä hoitamssa mua. täs on mun virolainen irmeli jota en voi koksaan akata rakastamasta en tiedä oliskohan se jo leppynyt...se asuu jossin oulussa nykyään. Siitä otetut kuvat eivät oikeen tee oikeitta ku oli paska kamera mukana tai oikeestaan tiestskari oli väribvvammainen. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2010916&id=658359423
ja laitetaan nyt myös mun petra tänne korkeammalle kuin nuo muut jalustalle.nuin:http://www.facebook.com/search/?q=Haku#/profile.php?id=1314706428&ref=ss

Ciao bella, ciao!

just tääläsii värei mul on niinku kuparinvärinen kausi
ja sit tää punakeltaisuus toimi kuin komiolääkeet tai liikennemerkit.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

matin kaa päätettiin et mennään legioonan peejouluihin ja otetaan kummakkin klaks daamii kumpaankin käsipuoleen ja ne pitäs näyttää siskoksilta jne. eli mulhan on täs noikaks jo ja matti pelimiehenä tuo kummisksin jotain hätkähdyttävää -matti on ollut bisi ku sen faijja kluoli syöpään ja se hoitaa hautajaisii ja pesänselvityksii...on se rasnkaaa..kuoli kahdessa viikossa maksa ja-haimasyöpö eli ei juuri kitunut.

mullakin on semmonenooninki , et mä kuolen aika mmm väkivaltaisesti, koska oon raputiikeri ja tää elämä on välillä veitsen terällä noitten hörhöjenkaaa, mut mul onkin ween hauskaa ja oon kiitolinen kaikesta ja joka päivästä . huhuh,se petrahan sai netin kuntoon nyt muistan ja se varmaan on morsegtranut mua tääällä ku sil ei oo puheaikaa jne. -tyttörukka, sanoin ku anete -kaikki on heti kielipitkänä niitten perässä, mut lpulta niitten mukana kestä kin nämä kaksi tyttökoululaitoslaista vaim is ne on ollut ku niitten vanhemmat on delannut tai toien ja sit joutuu joneekkin viranomaisten käsiin. VOI ja VOI se tekee heistä entistä södempiä ja jätkät ne saa retkuun vähän liian helpostiet mua huvittaa...kun oon itse uhrina..ei jumalauta!huhuhuhuhuh.

morsetan sille yhdelle nartulle.

GIN Jennie
GIN Jennie

aini miika saapu vuorilta heti deliriumin saaneena pirkkalan terkkariin jossa sitä kävin aieenmmin moikkaamssa.

6 kommenttia

BarbieQueen

14.11.2009 01:19

sö oot parantumaton munapää. kumpaa sä nyt tänään. Sun takias moni olis vihainen jos ne tietäis. mut mä saan selittää -saat maksaa tän lystin:P siel nytkin odottaa sun henkiverijas vai mikä se nyt on et koska sä haet siltä sitä ja tätä kun tänään piti tehdöä sitä ja tätä ja herra ei nuku, vaan on maaninen ja tulee maanisemmaks ja se näkyy tosi pitkälle...sua ei ainakaan voi ollla huomaamamtta ja sul se hyvä puoli kyl, ettet sä silleen välitä ja oot ainawalmis kokemaan jotain järkyttävää, koska tykkääät siitä, niinhän se meni. OOt pimein tuntemani ihminen. Nyt sä oot rakastunut ku joku muu pelkäis paskat housuissa jotain gangsterisotaa ku oot hieman säädellyt asioita:D:D:Dtuun katsomaan kun pääsen! C I O R IA mulle ja paljon lahjatoivomuksena.
zomnille on vaikee ostaa mitää siistiii. koska se osaa olla aika luupää kun se on saanut jotain päähänsä.tai se vaan tekee asian eikä vaan höpise. se on kyl just oikee ukko harmaisiin niinku remukin, mut sil on muuta ja se ei lue ees kirjaa...zombie lukee ainakin pormoo ja musiikkilaitteitten ja sit niitä bilteman kuavstoja on pakko olla ku sen vessassa. j'tkä on aika hyvässsä kunnossa kyl siihen nähden , et on ollut aika kauan pystyssä. MEE NUKKUUUN!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

14.11.2009 01:40

siis Dioria ; lAURENTTI KÄY HÄDÄRINÄ VAAN. korut sä tiedäkkin påaremmin. annoit sitten petrallesemmosen mustan samettipussukan joka moli täynnäkoruja. zomni osaa olla romanttinen, mut ei aina todellakaaan. Ihme et zombit juuri ei hätkädämistään...ihan niin kuin se sanoi, et se tietää kuinka täs käy, mut ei muista varmasti. jotenkin se liittyi siihen et zomq matkustaa jassa ja ei naurAA LINEAARISESA AJASSA OLEVILLE ja muutenkin herralla on ihan omat teoriat KAIKESTA JA SIT SE SOITTAA JA LAULLAAAA -ASE ON KYL NÄKY. sen pitäs alkaa keikkaileenuseemmin ja lopettaa tuo ainainen rahanpersässä juoksemien. Zombie taikoo rahaa nopeiten kuin ketään jonka tiedän. ei se kehtaa lainata, tai se on periaate. mut sille kaikki anatas rahansa, koksa toi sekopää on varmaan teeella ainut jonka talousasiotten hoito on yhtä tarkkaa kuin sen aina uudet työkalut joilla se tykkää leikkiä ja korjailla. se maaals talon päivässä ja hankki uudet huonekalut , äänentoiston, valot.....viikossa se hankki tyhjästä sen kun oli luvannut.zombie saa lahjax kaikee tavaraa ian älyttömästi. kaikki on velkaa sille tms. sil ei oo ikinä ollut silleen et se olis ilman rahaa ku viikon joskus nuorena. Isot äijjät pelkää zombia ku sille ei humaliset saa edes puua. "Emmä mitään kitraaa kädessä tarvu senkun vaan ooon silleen tälleeen...kai tää on vähän räävitöntä, baanaalia ja brutaalia ja vitun tyhmää, mut tätä ne katsoo. warmuus ja luonnollisuus ja asioitten perinpohjainen loppuuunvieminen on zombien kansioon kirjoiteetuna nyt:) sil on työläisiä, mut kai siitä itsestäänki nvois kirjoittaa jonkun todistuksen. kyl zombi jotain on opetellut...ei se kaikkea itse äättele, vaikka väittäääkinj. se vittu huijjaa kaikkia ja ottaa potin ja sanoo ciao! semmonense kyl on. Jos jossain on nainen. se on jo zombien juttusilla. toi hörhö ei ees tajuu, et kuinka palkjon kaikki sitä ihmettelee kuin jotain ilmestystä. se vaan tulee davidbowiemaisesti hymyillen vastaan ja kysyy kuis panee. tai sit se kulkee omissa ajtuksissaaan niin, että se ei huomaa ketään, sijuuh.öitä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

14.11.2009 01:49

kules nyt barbiQ ajattelin polttaaa jointin ja soittaa hieman kitaraa ja pelat NHL-lätkää ja nukkua 3 tuntia ja syödä vituxeen kaikkee ja meenä sit jollain isolla autolla sinnä kaukajärveen ja viedä jotain kamaa ja työkaluja sinne, et siel viihtyy paremmin ja on oikeeta valoa. mä en tykkää oolla hämärissä mestoissa, koska mä en oo lepakko.

anette soittin tos jostain helsingistä -se on kuin miespuolinen mä yhtä sikaa vetää:) mut mun petra se. mä mween sinne. anette tulee sinne koska tulee. ja hyvä et ei mitään akuuttia. loydsilla nykyään vakuutetaan lavatut huumeeetkin -exä tiennyt ne vielä ylivakuutetaan ja niistä suositellaan vakuutuspetosta. kriminaaliaivoisuus ei oo pahasta vaik onkin:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus