= kannabiksen hyötykäyttö =

  • ZOMQandBarbieQ

tää tuli postissa

tähän vois tyhmän omahyväisesti lisätä et mitäs minä sanoin ja oon kelannut sun muuta shittiä. pelko tuntetomatonta kohtaaan on joskus vaan tyhmäää ja ymmärrettävää ja jotain asioita pitäää toistaa. Itse oon viljellyt 10 vuotta kannabista pelolla ilman lisäaineita (sis luomuna) asun rivitalon päädysssä ja rivarin takapihalla on käyttämätöntä maata. tääl on ihmiset sen verran vanhoja , tai muuten kiireisiä ettei ne oo huomannut, et paikka on "hieman" rempallaaan ja oon sen vuoksi saanut kaiken ilmatteex. kyl ne tietää mutteivat puutu asiaaan. ne kai kelaa, et kun ukko on pellolla aaamusta iltaaan milloin kitkemäsä tai lapioimassa maataaan huolella ja rakkaudella eikä näytä yhtään vaaralliselta, vaaan harmittomalta ja syventyneeltä työhönsä (jonka koen mielekkääksi)voi lapioida tuntikausia isompaaa lampea kerämään tai lampia kerämään liian vedet, sillä paikka on alava, muuten juuri ilman suunniltaan otollinen mesta viljellä hamppua.. tästä tästä naapurien harkinnasta ja ymmärryksesä olematta vetää liian äkkinäisiä johtopäätksiä.

itse syön juuri nyt kaurapuurooo jossa on neljännes teelusikALLINEN KUIVAA HAMPPUA. jA poltettunakaan sillä on vaikee saada vieroitusoireita taikka edes tupakkayskää joten tarjoan sitä aina eräälle kirjailijysträvälleni jolla on keuhkoahtauma ja hän on tupakasta riippuvainen -oon huomannut et se yskä on pikku hiljaa loppumassa eikä se sitä testamenttiaan kirjoitakkaan vielävaan uuden kirjan. Onhan niitä muitakin jolle tätä annan -rahaa siitä en tarvi -eikä se tuoi mitään hyvää tullessaan. vaihtokauppaaan voin suostua, mut tässä hommassa ei saa olla ahne. toki ymmärrän sisäkasvattajien ongelmat jo energiankulutuksessa jne joten he joutuvat rahaa siitä hieman pyytämään, mut AIKA HARVOIN.

KANNABIKSENHYÖTYJÄ ON PALJON TÄHÄN NYT SELITYETTÄVÄKSI.

eteläamerikan ongelmat esim. joista oon jotain täälläkin maininnnut vois hoitua tällä jos on tahtoa -ei itse kwerkee joka paikkaan ja on mukava , ettei oo todellakaAN YKSIN, VAAN NÄITÄ TULEEE NÄITÄ VASTAAVAN KALTAISIA "HAVAINTOJA"
LISÄÄ JA LISÄÄ -SE TOIMII KETJUREAKTIONA.

, mut pelto on silleen takapihalla, ettei se voi olla näkymättä, mut mulla on mukavat naapurit jokka ymmärtää

Timo Haaran oikeudenkäyntiin 4.3.2010!‏
Lähettäjä: Causes (apps+mb2arbyn@facebookappmail.com)
Lähetetty: 25. tammikuuta 2010 23:29:34
Vast.ott.: Jouni Korpi (aaronarera@msn.com)

FORMAL Finnish Organisation for the Reform of Marijuana Laws Bulletin
Posted by Antti Tapani Mikkonen
Support your cause!
Be counted: I Read This

Nimiä kommentteihin.

----->

Hamppuministeri Timo Haaran oikeudenkäynnin päivämäärä on nyt tiedossa:

4.3. 2010 klo 10:00.

Paikka: Itä-Suomen hovioikeus, Minna Canthin katu 64 A Kuopio, Istuntosali 2 asianro R 09 / 525

Itä-suomen hovioikeus p. 010 364 141 500.

Haara on ilmoittanut että toivoo asiasta mahdollisimman julkista omien sanojensa mukaan Suomen toimimattoman kannabislainsäädännön vuoksi. Haara ajaa laillista kannabiksen kasvatusta ja hyötykäyttöä muunkin kuin pelkän kuidun tai öljyn osalta ja väittää hampusta voitavan luoda Suomelle Nokian kaltainen menestystuote.

Oikeudenkäynti on julkinen joten kaikki kiinnostuneet paikan päälle, paikalla on kuulemma mahdollisuus kertoa omaa kantaansa kannabisasioihin tiedotusvälineille ja dokumenttiryhmille. Parhaat kommentit julkaistaan youtubessa ja televisiossa!

Support your cause! Be counted:
I Read This

kannabishan on tulossa "heti " 10-vuoden päästä muutenkin lailiseksi, mut se voi olla liian myöhään monessakin suhteessa jos haluaa selviytyä tässä mailmassa.

http://apps.facebook.com/causes/posts/377414?m=6097fed3&user_vi...

OLen ylpeä harmaa harmaaassa massassa ja harmaassataloudessa joka voi ollakkin et se/me pitää suomen pystyssä ja voi jopa aiheutaa nostetta,.Mut pitää muistaa maailmantalouden romahtamisen mahdollisuus joka on jo nyt. oikeen nitisee liitoksistaan ja sen voin kuullla.
Tähän ja moneen muun asiaan turhautuu ku ei ymmärretä , et mikkä asiat priorisoida kärkeen, mut onnex on samoin ajattelevia. kiitos siitä asian osaisille. aaamulehden jokkut blogistit kirjoittivat mun yllyttävän tai kiihottavan kansaaa laittomuuksiin ja ylpeilevän sillä. entä sitten. kyl näin varmaan muukkin tekee jokkut enempi julkisesti ku tai et -pääasia, et viesti menee perille. KYl mä ymmärrän senkin , et tämäkin teko aiheuttaa vihamielisyyttä ja vaatii kansalaisrohkeutta. pelkurit tai piittammattomat EVVkoot ovat halveksittavia täsäkin asiassa.
luin jo tekosyitä olla osalistumatta taphtumaan. onhan mulkin kaikkeee, mut jokut on vaan tehtävä ja unohdettAVA ITSENSÄ. iTSEKKYYS ON PERSEESTÄ.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus