= kannabis kysely =

  • ZOMQandBarbieQ

Teenkin kerrankin näin päin , et kopioin eSmes aamulehden blogiin kirjoittamaani tänne. tätä oon käyttänyt starttisivuna ALKAESSANI KIRJOITELLA KAIKKEE -vitut niistä kuvista!
Rakkaallla on monta nimee, sanotaan:D (sanaarvoitus niinku se jippiikin)

Minä kannatan kannabiksen laillistamista ihan jo yleisen tarpeen, hyvinvoinnin ja yleisen painostuksen vuoksi -myönnän, ja niin on hyväkin -emmä saa ja mul ei oo varaa tässä kyseenalaisessa asemassani olla ahne tai väärässä -tai lähtee henki ja asema -ihan sama kumpi koska sillä ei oo eroo.

En oo ikinä aiemmin lattanut itseeni mihinkään kannabisluetteloon ennen ku faceboook tuli . sitä joku tai aika monikin sitä nimeäni on rukoillut adresseihinsa, mut oon kaikille sama ollut ja oon aina -ei oo nääes varaa.... on jopa rukoillut iham itsekkkäistä syistä myönnän" , vaikka rehellisyyyden nimesssä kun se 10-vuoden kuluessa tulee lailliseksi -näin on päätetty jo- niin sen hintahan romahtaa ja se ei oo mulle en'' mikä eiskibisnes, vaan kusen omaan taskuuni ja joudun keksimään muuta .rai ei mun tarvi...oon jo keksinyt joitakin tai aika paljokin laittomuuksia jokka tullaaan huomaamaan myös ajan kuluessa terveellisiksi kuin kyseinen kannabis. mua ei kiinnosta olla turhantärkee mut oon aina tiennyt asioita ennalta -en tietty kaikkee -vaan ne oleellisimmat -uskossaan on hyvä eläää, vaikkei aina siltä tuntuiskaan. asian tai asioitten vuoksi tässä jeesusta matkien uhraa itteensä enkä siitä todellakaan haluu papukaijjamerkkejä sun muuta turhuutta. mulle mielikuvitus on rakkauden lisäksi tärkeintä valuuttaa ja se , että jaksaa ymmärtää ja sinnitellä kaikesta tyhmyydestä, ahdistuksesta, turhautumisesta ja vihasta huolimatta.

on tyhmää olla olematta tässäkään asiassa omavarainen näin jääkautta ja maailmantalouden romahtamista odotelllessa. otaakaa ihmiset selvää sdillä tyhmyys mua pelottaa ja se etttä alöan pelkääämään jotain, Rohkeita onni suosii, sanotaan.
esim. city.fiissä viimeksi jakauma kannabista vastaan oli allle 11-17 prosentin luokkaa ....tais olla
93 prossaa (eilen)kannatusta, mutta sen lukijarthmähän on keskimäärin minun ilääni 35-vuotiaita sinkkuja ja yh-äitejä sun sellasii -sitä' city.fiiitä lukee 4 kertaa enempi ihmisiä suomessa ja lisäksi sitä luetaan kaikkialla idässä ja euroopassa ja ameriikoissa kuten facebookia...osaltani tietty ooon linitellyt jotain asioita sinne ja kiitos kuuluu TÄSTÄ harmaassa taloudessa SELKÄSURAN ELÄVILLE -TIEDÄN OMASTAKOKEMUKSESTANI, ET SE ON VITUN VAIKEETA. JA NIIN ON HYVÄ.se. tykkäävät suomalaisista ukoista -niitä onkin enempi ku pystyin kuvittelemaan -he siis osaavat suomea -ween hipit!!!:D

KIITÄN ENITEN CITY.FIISSÄ JIHADIA kun SIIS TÄÄLLÄ en nuole näinkään paljon ja se onkin viidestä vai neljästä blogiystävästäni se yksi joka osaa seistä kuin mies sanojensa takana.

tämä hippi lähtee näin puuron syötyään hiihtolenkille.moi !

MUUMILEHDEN KANNNABISKYSELY:)
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/kannabis-kysely?xg_source=activity

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

NÄITÄ KASVAA MULLA JOKAPAIKASSA PELLOLLA JA KEVÄÄLLÄ ISTUTAN TAAS LISSÄÄ, KUN EI OO JÄRKEVÄMPÄÄKÄÄN TEKEMISTÄ

5 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

16.1.2010 09:00

latoin tän kyselyn muuten kaikille sivustoilleni mitä muistin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pajautus

16.1.2010 11:51

Jees!!:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

16.1.2010 17:59

yep, kyl nää siat muuttuuu ja noi turhantärkeet politikoijjat ja muut populäristit kompatuvat omiin kengännauhoihinsa ku uskoo omaan asiaansa tai omaaamme pitäs vissiin sanoo.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

16.1.2010 18:00

siat eli asiat:D

en usko sattumiin edelleenkään:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus