= käsine ja zombie vai zombie vai käsine 0

  • ZOMQandBarbieQ

nonni, kaks joka ei oaa lopettaa soittamista viimein tajusivat että voidaahan sitä yrittää olla sAmassa bändissä tappelematta ainakaan paljoo. emme puhuneet ehkä six tai kun vastoin tapojamme olimme kiskAisseet kympPipusiSta puOlet ja si tasURirit ettei jää vajariX, niin että skulaa soitto..me tajuttIIn joku 20 sekunnin ajan, että tää harha kuulostaa upeeelta ja olimme tosi bold and beatu. käsine on muutekin se vanhanliitonukko jonka kaa mulla on kunnon viharakaus suhde - bändit o naimissa ja päätettiin et fifitififiti joka on mulle ennekuulumatonta taipumista -nuOlemista sanoisin, mut minkäs teet. ei täällllä oo staroja nii paljoo ku luulis jokka ovat
unelmaa jka naiselle ja muuteskin mukavia kaikesta hulimatta kunes toisin käy. nännin nimi on taas auki, mut oon oikeestaan onnelisesti tyhmänän ymmälläni etttä me voitas soittaa sAmassa bändissä ku meillä ei juuri muuta oo ku vittuilu ja kritisointii -muut kai eivät oo tottuneet silleen soittaaan et ei lopteta tai juuri tauoteta ollenkaa tai alkaa oleen jo tosikipeenä voidaan pitää pieni breikki.

tottakai me muutaman kerran saatiin huitastuu toisamme ku tuli VIRHE...vaikka tehdään siitä musiikia. se on jonkun mielestä kaunista ja se tansikin -siis mun mutsini...s ei voi sietää meidänlaistemme musiiikkia paria sekuntia kauempaaa, mut se perkele tanssi sii mutsini joka tuli käymään en oo nähny sen tansivan ku about 27 vuotta si ehkä...voi olla että olimme sen verta kiimassa ja harhassa. että näimme senkin vääärin näimeetupöössö paljon anaisia joka olivatkin valoista tulevia tai lähteviä heijastumia, mut voi vittu . me jouduttiin nyt naiimisiin ja sit pitäs löytää vielä aivan uuusi rumpali ja basisti joka pitää olla parmepia ku ne luulekaan ja eikä sekään vielä auta jurikaan , mut aloitetan joteskin näin. oneks toi toinen molopää ei tajuu vielä tietokoneista mitään...eikä tuu onnex tajuamaankaaan.en anna sen oppia ja jos joku opettaa saa, opettaaa ilma päätä ja samaa mieltä oli käsinekkin -ihmeelilisesti alkaa tää vuosi. mut minkäs teet jos oot syntynyt tähdeksi ja narkkariksi = täydellinen kolhadus ennen lopullista murtoa ja romahtamista siihen, että kaks kontrollifriikiä ja starba soittaa samassa bändissä on todelakkin ruutityynyrissä säätämistä. Kysykää jos tiedätte osaavanne

mä vittu jouduin tuleen vastaan ja annoin sen olla parempi kitaristi jos mä laulan etupäässä ja kaikki menee fiftififti. vittu kyllä mä oon tyhmä, mutta kohta ooon ses itä mitä olen aina olut enmmän ja molpää varman kelaa samaa asiaa, et m vitunvituntvittu!. tuo bändihuora on pimeesä ja mustissa viihtyvä ja mä taas valon laps ja valkoisissa ku jeesus. sähkövalot .

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus