= käteenvetäjä =

  • ZOMQandBarbieQ

heh tulihan testattuu, et oon hieman luulotautinen, mut muuten ihan yes-kondiksessa mikä sinänsä on ihme...tai ei se mun mielestä oo, mut joittenkin jokkaa luulee, et mä en osaa lopettaa mitään -niinku kamanvetoa.. eihän se mitään helpooo oo jos sattuu olemaan vähissä rahoissa ja narkkari, mut tälleen aikuisempana ja jonkilaisen talouden omaavana sitä on kehittynyt semmonen vastuu itsestään et voi huolehtia muistakin...nii ei sillon saa olla tautine tuberkuloosiin tai narkki -nooh mul oli paripäivää ainaskin kuumetta joka on voinut johtua siitä et röökii on mennyt ruiskuun kun oon vetänyt reteesti käteen. jokkkut myrkyt on terveelisempiä vaan ku ne vetää käteen et ei jää kituun tai tuu nokasta verta vaan verisuonet kalkkeutuu tai veripaakkuuntuu jos ei himoissaan viitti, kerkiä filtrata ja se on vitun köyhää jon henkisesti -joten mä oon mokannut taas ja tunnen itseni hyvin inhimmilliseksi, koska mul on tää rooli et on artisti narkkari joka käy keikoilla ku kerkiää muolta ns oiheistöiltä, valistustöiltä ja suunnitelulta. ruikuttavat narkkarit on yleensä järjestään koukussa ja se vittuttaa ku mielnlujuus ei toimi, mut ei sekään niin paljoo.

Kelaan itseni osaksi kaikkea ja tunnen sopivasti tiettyä suurudenhulluutta joka voi näkyä tai olla näkymättä -sen mä oon merkannut et se ainakin kuuluu joten sen on tietty pakko näkyäkkin jotenki, mut en viitti kokoaikaa levitoida ja tarkkakkailla itseäni ulkopuolisena -se olisi aika itsekästä voiman käyttöä se, mut mieli voi aina muuttua, sillä ihmijen on aina itsekäs ja hyvä niin.

käteenvetämine muutenkin on rentouttavaa ja suositeltavaa jolei satu oleen käsillä ketään ettei tuu epäterveellisiä patoutumia jokka voi johtaa ties mihinkä kamaluuksiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus