= kekskeneräinen kirje =

  • ZOMQandBarbieQ

vittu mutsi tuli nassuttaan jotain mun holtittomasta rahankäytöstä ja
sain sen vaikutelman et sil on velkaa enämpi ku saatavia ja annoin sille jokusen toukon et se saa pitää taidenäyttelyitään -mutseja pitää aina jedata vaika ne oliskin väärässä -lopuhan sen napina stresata mun rahoja anooin sille melkeen kaiken ja sanoin et mä trvi ku se verta et bändikamaa saan.

no pääsinhän siitkin eroon taas vähäx aikaa. se on jo melki sata vuota vanha-tai liiottelen hieman.

oon huono kirjottaan kirjeitä. siivotessa löysin salkun jossa oli peterin (juutalaine sukunimi mitä en osaa kirjottaa ellen lunttaa...barakowitsi tai joku niin taidegalleriassa on jotain töitä tullut joskus 20 wee si lähetettyä ku asuimme samassa talorykelmässä -sen muijjan nimi oli beth (vittu olikohan sitä ees olemassa ku sitä ei ikinä näkunyt vai murhasko se sen englantaliset on kaikki semmosia sherlockholmesseja:) ja se ei ottanut ikinä sitä mukaan ku se oli ihastunut mun muijjjaan mut ei tiewtty pannu sitä tai olis saanu keklusta -olin silloin niin kuumaverine et mun muijaa jos tapitti liian pitkään joku tarjoilija tai muu casanova otin niitä kurkusta kii ja ne jätti si rauhaan tai sai kenkää. no kuumiskin tääbrakowitsi briani -status quo,, ego and bunnymann ja is se soitti omisti tai omistaa birghhihamissa (tääkin on vaike skrivata tää kaupunki) linnan, kartanon ,antikvariaatin ja taidegallerian jonne oon antanut silloin töitäni ja lähetin suomestakin oikeellem paperille ku englantilaiselle paperille ei voi maalta kunnon vesivärityötä -ihan ku voipaerille yrittäs.

niin se saatana on mennyt myymään mun töitä tai antaan joillekkin brittimuusikoille joista yhdestä mä tykkään tästädeemodesta ja onhan se kiva nähdätöitään niitten rainoisssa , mut ei se oo se brian mule lähettään rahaa ku en oo oikeeen ilmoitellut ku se ex-muijjakin o kuollut johon se olin niintykästynyt. tarvii kai joskus poiketa ku o siel päin niin kattomassa ja viemässä lisää töitä sen galleriaan ja vaihteex muistaa pyytää vuorostani fyrkkaa siltä -ohan se popparimpi ku mä, mut se on aika vanha vissiin jo tai niinhän nääsen poparikaverikkin o -eikä mulla niile oo muuta asiaa ku maksaaa rojaltteja mulle piats ei depchemode ku mä tykkään niitten musasta ja voin piirtää niitte levynkanne ilmatteexkin. mut nää muut bändit status quot bunnumannit saa kyl maksaa rahaa tai sit vaihtaa antiikin aiksiin kultarahoihin niitä töherryksiä. skotlannissa on kukkuloilla siel sen linnan liepeillä kuulemma maasta helppo kaivaa semmosii ja taikasieniä kans, mut ei ne niin vahvoja oo ku suomessa.

mul on tossa salkussa aloittamani kirje, mut se on vielä kesken. jos sais sen ens talvex kirjotewttuu niin hyvä ja jos en ei sil oo väliä si. tää sälli piti mua enämpi maalrina eikä muusikkona koska mul oli sillon semmonenelämän vahe ku nähtiin et maalasin ja olin turhautunu musaan. sittemmin asia oli tasan toisinpäin. nyt maalaaan amatöörimäisesrti jalaiskasti ku sattuu oleen luppoaikaa musalta.

niin emmä käytä kaikkia mun suhteita oikeen hyvin kaukomaille vaika niisä käyn ku niis on paljon muitakin ihmisiä ja muusikkoja jne.

Joo huvittava tää breivi jos tai kun sen kirjoittaisin se vois järkyttyä ku mul on käynyt tämmönen juttu et oon yhtäkkiä sureva leski ja en oo ilmotellut mitään asian tiimoilta. se vois alka liian kiltiksi ja englantilaiseks , et mua vois alkaa vituttaaan. tarvii hoitaa sille uus ihailtava tsuba sietä tai täältä ihan sma -jos kerkeen kirjoittaa ja sopiin jotain sen kans jonkun takia. niin se o osakkaaana levyyhtiöissä ja kaikkee -semmone lordi ta sir vai mikä lie en muista ja tunnen itseni tosi mäniks ku oon oikee mettäläissuomalainen ja ylpee siitä. Ja mä haluun jääräpäisesti tulla silti omilla toimeeen kuhan maksaaa ne myymänsä talut mut ei sille yhelle bändile. emmä sen levy-yhtiöön halua, koska sillon mä vaikuttaisin siltä et mikään muu lvevy-yhtiö ei tykkäöis musta kuten emit sun muut. mut toisaalta taiteeliset täydet vapudet saavuttaakseni voisn jaksa kirjoittaa breivin loppuun -se on tähän asti mun pisin tekele kaunokirjallisuudessa. mut nykyään on kännyt ja tietokoneet sillon ei ja täädepechemodekin oli joku bändi joka oli tehnyt ekan levynsä, mut ei mul niillle oo mitään asiaaa ellei ne ala vittuileeen....tyykkään niiten musasta mut ihmisinä artistit yleensä on täysiä paskiaisia eikä välitä påitää ess yhteyksiÄ:)

nii jos se kävelis kadulla vastaan -ainakaan mä en tuntis sitä -se on varma semmonen vaalee käkärälettineenglantilainen jol on trävä nenäkärki ja hymyilee...semmone se oli, mut sehän voi olla ihan erinäköinen -ihmiset muuttuu jokkut ku ne vanhenee. mä oon muutenpeter pan, mut leegoja saa ostaa kaupasta uusia tämän tästä

tää ei oo mun kuva vaan sen toisen

Debby
Debby

viimex lontoossa tää oli iha kärkipoppari,bändäri siis.

kyl mä joittenkin muusikoitten kaa hengaan ku ne o velkaa tai niitwen kaa oo pakko ku ne soittaa samasa bändissä tai o asiaa, muuten me olla paskaa seuraa muuta ku tsubille. muusikot on kateellisia tosilleen kummalla on isompi lentskari ja tätä rataaa -ihan naurettavaa, vaikkei kukaan niil osaa ees lentää ja oo eews varaa niihin, mut pakko joteskin mitata -meen kiillottaaan mun hakaristilippusta ferraria tonne pihallle kun mun gulf streami on h"huollossa eikä kentällä. mut me soitetaan eka marsisa ja venuksessaa ja meitin holto on jo menossa sinne lämmitteleen.

vois laittaa tän kirjeen silti johonkin näkyville niin vois kirjoittaa vaikka helpommin sen loppuun

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

täs villen kaa poseerataan ku olin vielä zombie tai barbie ankä hook jii.
tää ville on paljon parempi artisti ku ne englantilaiset -ville on nero tietty.
kaikki villet on nimensä väärttejä ja esmes matit taas on kaikkeee muuta ku neroja

qvistus tappajana
qvistus tappajana

täs ville on roolissa velanperijänä "vittu maksa kaikki vlkas takas ja heti"

qvistus
qvistus

tässä kuavssa ville on sen peterin näkäinen mut komeempi. sillä petellä oli näppylöitä ja kalpeeen punakka iho niinku briteillä on tapana

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus