= kevättä puntissa =

  • ZOMQandBarbieQ

Tulin juuri mikaelilta bileistä jpoita halusin kustantaa kuin sattu olemaan pätäkkkäää vaihteex tavallista enempi. sain tuplattua pankista nostamani tilin. osuuspankista tuli kirje(jo kuukausi sitten) jossa kerrottiin, met mulla on siellä kolme tiliä -luulin et osuuspankit oli kaatuneet, mut eiväthän ne vielä ole:) no yhdellä tilillä oli sen verta rahaakin, et oli pakko keksiä miten saa sen rahan parhaiten tuplattua tai paarhaassa tapauksessa triplattua (eli siis kertoo k0lmella).

Onnex on toivomani lama ja rahan tekeminen ei oo vaikeeta jos on hiemankaan mielikuvitusta....eikä rahan tekeminen oo mitenkään vaikeeta, eikä sen välttämättä tarvi olla rikollistakaan (riipuu miten käsittäää moraalin. Rahan teko vaan yleensä vaati uhrauksia tai sitä et msaa/joutuu kestämään häpeäää sun muuta kehtaamista.

On aika pahasti kevättä puntissa ja vasta huomennna saan haluaamaaani naista ihan ja se osaa maadoittaa mut silleen, et oon hieman coolimpi....musta on helvetin vaikeeta tehdä coolia silleen, et mun pääässä ei todellakaan olisi yhtäään mitääään - vaan se todella tyhjenisi. Tokis mediaaatiot sun muut auttaa, mut ei tarpeex pysyvästi, mut onnex mä tykkään olla keskenäni yksin enkä oo liikana mu8ille riesaski asti -näin toivon:D

panettaa ihan älyttömästi, mut koitan siirtä kaiken huomiseen ja ottaa kitaran kätöseen -se on parasta huumetta jos naista ei oo saatavilla. join tänäään ihan älyttömästi uutta omenalonkerooo -se vaan maistu niin hyvälle kun kaveri tarjos. ostin sitä sitten koko ryhmälle ja bissee lisäx kun myöhästyin alkosta.....siinä tulu vastaan pari irmeliä ja yx diileri sun muuta joten olin 2 tuntia myöhässä kaikesta ja vähintä mitä voin tehdä oli maksaa bileitten viulut ja käydä itse kaupassa. itse lähdin vex ysiltä, sillä en viitti seota kavereitten irmeleihin ja dokata enempiä, koksa musta tulis todella urpo. sauhut riittää tällä kertaa sekä Backwoodsin sikarit joita poltan aina kun olen juhlatuulella - otan sittenkin taxin ja lähden silllä ilta on vasta nuori, joo on hieman ööverit maanisuudessa ja en osaa olla paikoillani.

http://legioonateatteri.fi
http://www.facebook.com/profile.php?id=547993582&ref=name

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus